Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45093 Прегледи
Re:Хорар
« Отговор #180 -: Декември 31, 2010, 09:10:18 pm »
  няма нито цели,нито мечти,само на компютъра и за приятелката си мисли/макар че тя е в Б-я/ и такам.Не знам до къде ще я докара,някаква професия вижда ли се в натала му или ...?

те Луните в Риби са така...губят цялото си време в мечти и нереални проекти.Ако го питаш какво иска да постигне в живота,как се вижда,ще ти обрисува най-подробно мечтания образ,но като го питаш докъде е стигнал и как мисли да го направи-нищо не знае и гледа влюбено  :blink:.
И са много романтични,..идеализират тази,към която изпитват чувства и и прощават всичко дори тогава,когато е добре за нея да я укорят.
Сега момчето влага цялото си същество в мисли за приятелката си и положението едва ли ще се промени ,докато не се развият нещата там.. :-\

Е то там нещата няма в скоро време как да се развият,имат връзка от разстояние,виждат се само лятото,когато той е в Б-я,но толкоз,аз не знам докъде ще я докарат,но няма лошо да е влюбен,иначе хептен ще му е сив живота  :blink:

*

Feia

« Отговор #181 -: Декември 31, 2010, 10:32:01 pm »

те Луните в Риби са така...губят цялото си време в мечти и нереални проекти.Ако го питаш какво иска да постигне в живота,как се вижда,ще ти обрисува най-подробно мечтания образ,но като го питаш докъде е стигнал и как мисли да го направи-нищо не знае и гледа влюбено  :blink:.

Ми Луните в съвпад с Нептун не са ли и те така? Аз имам такъв съвпад.

Днес медитирах върху моята Луна в Стрелец и с учудване установих, че тя ми каза, че я мързи да работи. Мислех, че ще ми говори за пътешествия и приключения, пък тя! И мислено усещах притегляне към Нептун. После пробвах да медитирам върху Нептун (моят е в Козирог), за да помисля за разрешаване на проблема от съвпада му с Луната и имах видения, обаче после просто заспах.

Някой има ли предположения как може да се решат проблемите, които Нептун създава?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #182 -: Декември 31, 2010, 10:39:22 pm »

те Луните в Риби са така...губят цялото си време в мечти и нереални проекти.Ако го питаш какво иска да постигне в живота,как се вижда,ще ти обрисува най-подробно мечтания образ,но като го питаш докъде е стигнал и как мисли да го направи-нищо не знае и гледа влюбено  :blink:.

Ми Луните в съвпад с Нептун не са ли и те така? Аз имам такъв съвпад.

Днес медитирах върху моята Луна в Стрелец и с учудване установих, че тя ми каза, че я мързи да работи. Мислех, че ще ми говори за пътешествия и приключения, пък тя! И мислено усещах притегляне към Нептун. После пробвах да медитирам върху Нептун (моят е в Козирог), за да помисля за разрешаване на проблема от съвпада му с Луната и имах видения, обаче после просто заспах.

Някой има ли предположения как може да се решат проблемите, които Нептун създава?

Чрез самия него естествено....Нептун е планетата , която свързвам с подсъзнанието. Тя е медитацията , наред с това , тя е хипнозата....Въпроса е в дозата , особено при него , защото границата е прекалено тънка и лесно се преминава от едно състояние в друго....
Би могла да използваш диспозитора на Нептун за подходящо време и избор за работа по последния....
Принципно той се овладява лесно едва след *кризите* на неговите предшественици....Сатурн и Уран...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #183 -: Декември 31, 2010, 11:01:27 pm »

Би могла да използваш диспозитора на Нептун за подходящо време и избор за работа по последния....

Как? Можеш ли да дадеш пример?

*

Марая

• 28287
« Отговор #184 -: Декември 31, 2010, 11:06:24 pm »

В кой знак и дом е Нептун?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #185 -: Декември 31, 2010, 11:18:03 pm »

В 3-ти дом в Козирог. Ретрограден е.

В съвпад с Луната в Стрелец във 2-ри дом. В секстил с Плутон в 1-ви и асцендента. В тригон с Меркурий в 7-ми в Телец.

*

Марая

• 28287
« Отговор #186 -: Януари 01, 2011, 12:51:55 am »

В 3-ти дом в Козирог. Ретрограден е.

В съвпад с Луната в Стрелец във 2-ри дом. В секстил с Плутон в 1-ви и асцендента. В тригон с Меркурий в 7-ми в Телец.

Диспозитор на Нептун е Сатурн...
От Сатурн и чрез него можеш да използваш аспектите , както и транзитите на Сатурн към куспидите на 4-ти , 8-ми и 12-ти.... Когато Сатурн е диспозитор на Нептун реализма на последния е гарантиран. Никога няма да се рееш в облаците , защото ще предпочетеш да докоснеш и материализираш....Сълзите ти дори са премерени ....Макар , че Луната в съвпад с Нептун е доста трудна и сложна не само за разбиране , а и за овладяване , ти си щастливка с диспозитор Сатурн...

*

Feia

« Отговор #187 -: Януари 01, 2011, 01:09:10 am »

Когато Сатурн е диспозитор на Нептун реализма на последния е гарантиран. Никога няма да се рееш в облаците , защото ще предпочетеш да докоснеш и материализираш....

Дано! Наскоро, понеже специалисти ми казаха ,че имам проблем с чувствата и изразяването им, после изведнъж осъзнах, че трите водни планети са ми в аспекти помежду си и с асцендента ми. Това е доста силно положение.

Може би Сатурн в 1-ви дом, във воден знак, ги е подтискал. Трябва да постигна баланс.

*

Марая

• 28287
« Отговор #188 -: Януари 01, 2011, 01:16:00 am »

Когато Сатурн е диспозитор на Нептун реализма на последния е гарантиран. Никога няма да се рееш в облаците , защото ще предпочетеш да докоснеш и материализираш....

Дано! Наскоро, понеже специалисти ми казаха ,че имам проблем с чувствата и изразяването им, после изведнъж осъзнах, че трите водни планети са ми в аспекти помежду си и с асцендента ми. Това е доста силно положение.

Може би Сатурн в 1-ви дом, във воден знак, ги е подтискал. Трябва да постигна баланс.

Дай си картата , трудно ми е така.... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #189 -: Януари 01, 2011, 10:51:00 pm »
16:49
01.01.2011
Б-с

Около 21 часа очаквам гости... ;D...Въпроса ми е , ще бъде ли весело и ще се разберем ли най-накрая? :rolleyes: :rolleyes:
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 11:04:49 pm от Марая »

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #190 -: Януари 01, 2011, 11:14:21 pm »
Около 21 часа очаквам гости... ;D...Въпроса ми е , ще бъде ли весело и ще се разберем ли най-накрая? :rolleyes: :rolleyes:
[/quote]

Гости ще има, но барометъра на веселото ще е малко паднал. Колкото до разбирането, зависи за какво става дума. :wink2:
« Последна редакция: Януари 01, 2011, 11:19:48 pm от doby »
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

*

Марая

• 28287
« Отговор #191 -: Януари 01, 2011, 11:17:51 pm »

Гости ще имар но барометъра на веселото ще е малко паднал. Колкото до разбирането, зависи за какво става дума. :wink2:
[/quote]

Оффф....., като пате в кълчища съм.... :unsure:

И аз не знам какво искам....,ама май много искам... :rolleyes:

*

Divna

• 2478
« Отговор #192 -: Януари 01, 2011, 11:24:30 pm »
Momi4eta, когато Луната в хорарната карта е неаспектирана, тогава може ли да се гледа хорара?

« Отговор #193 -: Януари 01, 2011, 11:42:51 pm »
Momi4eta, когато Луната в хорарната карта е неаспектирана, тогава може ли да се гледа хорара?

Важно е в бъдеще в от същия знак да прави аспекти. Освен това ММ казва, че дори не е винаги важно дали Луната е без курс, ако не е сигнификатор /но пък винаги е ко-сигнификатор на въпроса?!?!  :rolleyes:/.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

• 2478
« Отговор #194 -: Януари 01, 2011, 11:57:06 pm »
Благодаря, Аурора!  :kissd:

Първият ми хорарен въпрос през тази година е:
Ще имам ли нова любов през 2011?

Луната не е аспектирана.  :-[

« Отговор #195 -: Януари 02, 2011, 12:03:13 am »

Да, но й предстои аспект с У 7ми Меркурий ;) - все още не знаеш кой е, но се е запътила към него. Асвен това ти не питаш за конкретен човек и разглеждам просто естеството на въпроса по 5ти дом. Тя е и сигнификатор на 5ти дом. Аспекта е в подвижен знак - ни би трябавол да чакаш дълго. 13 дни или 13 седмици?! /3 месеца/  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Да видим  ;)

Много интересен въпрос. Мисля, че отговора е ДА. Дано да съм права.

*

Divna

• 2478
« Отговор #196 -: Януари 02, 2011, 12:11:13 am »

Да, но й предстои аспект с У 7ми Меркурий ;) - все още не знаеш кой е, но се е запътила към него. Асвен това ти не питаш за конкретен човек и разглеждам просто естеството на въпроса по 5ти дом. Тя е и сигнификатор на 5ти дом. Аспекта е в подвижен знак - ни би трябавол да чакаш дълго. 13 дни или 13 седмици?! /3 месеца/  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Да видим  ;)

Много интересен въпрос. Мисля, че отговора е ДА. Дано да съм права.

Благодаря, Аурорче!  :58:

Ще дам обратна връзка при евентуални събития, ако има такива разбира се.  :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #197 -: Януари 02, 2011, 12:25:15 am »
Сладури, моля да хвърлите едно око на този хорар. Да не остана по-назад от Дивна. ;D
Въпросът е: Ще ми се обади ли Х. тази вечер? ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #198 -: Януари 02, 2011, 12:32:39 am »
Мия, страхотна позиция на асцендента си избрала.  ;D
Май е нерадикална картата.
Задай го малко по-късно.  ;)

« Отговор #199 -: Януари 02, 2011, 12:33:34 am »
Въпросът е: Ще ми се обади ли Х. тази вечер? ;D

Карти по Кох! Това е заговор! :angry: :P :P

В първите градуси на АС/ДЦ-то -  :rolleyes:

У7ми Уран и Сатурн - аспекта на Луната със Сатурн предхожда този с Уран и е положителен. Главните сигнификатори Слънце и Уран са в апликиращ секстил. Мисля, че отговорът е ДА.
Много харесвам хорари с бърз резултат  :-[  и въобще затова харесвам хорарите - защото имат конкретен резултат  ;D

Нали няма да ме държиш до заранта?  ;D Все пак въпросът ти е тази вечер - Луната е в бърз знак, но не е в кардинален. Може да не се касае за часове, а за дни. Така, че да не се ограничаваме в днешния ден. ;)