Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45039 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Хорар
« Отговор #200 -: Януари 02, 2011, 12:36:39 am »
Въпросът е: Ще ми се обади ли Х. тази вечер? ;D

Карти по Кох! Това е заговор! :angry: :P :P

В първите градуси на АС/ДЦ-то -  :rolleyes:

У7ми Уран и Сатурн - аспекта на Луната със Сатурн предхожда този с Уран и е положителен. Главните сигнификатори Слънце и Уран са в апликиращ секстил. Мисля, че отговорът е ДА.
Много харесвам хорари с бърз резултат  :-[  и въобще затова харесвам хорарите - защото имат конкретен резултат  ;D

Нали няма да ме държиш до заранта?  ;D Все пак въпросът ти е тази вечер - Луната е в бърз знак, но не е в кардинален. Може да не се касае за часове, а за дни. Така, че да не се ограничаваме в днешния ден. ;)

Сега съм хванала телефона в ръчички и чакам! Трябва да се обади-ТОЙ, пиша с големи букви, за да не ми се изчака моето чакало и да го набера аз. ;D ;D ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #201 -: Януари 02, 2011, 12:40:22 am »
Аурора, дано да е тази вечер, защото ако е утре или вдругиден нема да е същото. :mellow: ;D

Аурора, все още чакам.По майне хораре. Тц, не се обажда.  :angry:
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 03:01:48 am от Mia21 »

*

Divna

• 2478
« Отговор #202 -: Януари 02, 2011, 12:46:57 am »
Сега съм хванала телефона в ръчички и чакам! Трябва да се обади-ТОЙ, пиша с големи букви, за да не ми се изчака моето чакало и да го набера аз. ;D ;D ;D

;D ;D ;D

Аз пък си гледам транзитите за 14.01.2011  /след 13 дни/ :rolf:

« Отговор #203 -: Януари 02, 2011, 01:21:43 am »
И аз имам въпрос,понеже имам някои новости,та въпроса ми е "До края на януари,началото на февруари ще имам ли любовна връзка с (назовавам го по име)?",смисъл дали ще започнем такава връзка  :rolleyes:

« Отговор #204 -: Януари 02, 2011, 01:34:41 am »
И аз имам въпрос,понеже имам някои новости,та въпроса ми е "До края на януари,началото на февруари ще имам ли любовна връзка с (назовавам го по име)?",смисъл дали ще започнем такава връзка  :rolleyes:

Този хорар изглежда мноого обещаващ! ;) Бих заложила на ДА.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #205 -: Януари 02, 2011, 01:40:03 am »
Здравейте :)
От известно време се чудя как да постъпя и затова пускам този хорар. Въпросът е Да потърся ли пак контакт с един човек (назоввам по име). Бивше гадже ми е 7 дом. Два пъти се разделяме и събирам. Страх ме е, че ако го потърся дори приятелски пак ще страдам, чувставата ще появят (поне от моя страна).... Някак самотно се чувствам напослед.
Та ето и  картата.
Ще съм Ви благодарна ако ми помогнете

« Отговор #206 -: Януари 02, 2011, 01:41:00 am »

Този хорар изглежда мноого обещаващ! ;) Бих заложила на ДА.

Благодаря,Аурора. :wub:
Дано!Предстои ми излизане в края на януари с въпросния човек и понеже преди време друго нещо ме подтикна да мисля,че е възможно,реших да попитам хорара .

« Отговор #207 -: Януари 02, 2011, 01:42:15 am »
Въпросът е Да потърся ли пак контакт с един човек (назоввам по име).

Това е намерение, а не изход за конкретна ситуация  ;)

« Отговор #208 -: Януари 02, 2011, 01:45:12 am »
Ще поиска ли отново да бъде с мен този човек ако го потърся :) трябва ли да правя нова карта :) ;D ;D ;D

« Отговор #209 -: Януари 02, 2011, 01:47:28 am »
Ще поиска ли отново да бъде с мен този човек ако го потърся :) трябва ли да правя нова карта :) ;D ;D ;D

Ако въпроса ти е нов,тоест сега реши така да зададеш въпрос,би трябвало да направиш  :blink: мисля

« Отговор #210 -: Януари 02, 2011, 02:02:44 am »
Да промених въпроса. Та значи въпросът ми е "Ще поиска ли отново да бъде с мен този човек ако го потърся?"

« Отговор #211 -: Януари 02, 2011, 02:04:55 am »
"Ще поиска ли отново да бъде с мен този човек ако го потърся?"

Ама това е уравнение с две неизвастни.  ;D

« Отговор #212 -: Януари 02, 2011, 02:10:53 am »
Добре де как да задам въпроса по конкретно?  ;D ;D ;D Искам да съм подготвена и се колебая как да постъпя. Има ли чувства към мен назовавам по име. И правя нова карта, Надявам се последна :rolleyes:

« Отговор #213 -: Януари 02, 2011, 02:22:45 am »
Има ли чувства към мен назовавам по име.

Е това вече е въпрос за хорар  ;D
Не исках да ти пререфразирам или да ти казвам какво да питаш, защото е грешно да се влияе на питащия.  ;)

Тук трябв да търсим разходящи аспекти на сигнификаторите и/или на Луната. Такива няма. :-[ По този хорар отговорът е Не.  :lol:

« Отговор #214 -: Януари 02, 2011, 02:32:01 am »
 :o Защо?  ...Благодаря ти за помоща Аурора  :-[
Моля Мария и Доби да се включат също ако имат  време :wub: :wub: :wub:

« Отговор #215 -: Януари 02, 2011, 02:41:51 am »
Тук трябва да търсим разходящи аспекти на сигнификаторите и/или на Луната.

:o Защо?

Защото, за да има чувства, те трябва да са вече възникнали в миналото.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #216 -: Януари 02, 2011, 03:08:26 am »
Въпросът е: Ще ми се обади ли Х. тази вечер? ;D

Карти по Кох! Това е заговор! :angry: :P :P

В първите градуси на АС/ДЦ-то -  :rolleyes:

У7ми Уран и Сатурн - аспекта на Луната със Сатурн предхожда този с Уран и е положителен. Главните сигнификатори Слънце и Уран са в апликиращ секстил. Мисля, че отговорът е ДА.
Много харесвам хорари с бърз резултат  :-[  и въобще затова харесвам хорарите - защото имат конкретен резултат  ;D

Нали няма да ме държиш до заранта?  ;D Все пак въпросът ти е тази вечер - Луната е в бърз знак, но не е в кардинален. Може да не се касае за часове, а за дни. Така, че да не се ограничаваме в днешния ден. ;)

Аурора, само за инфо, все още чакам. Пфууу, мъжка работа. ;D

« Отговор #217 -: Януари 02, 2011, 03:18:25 am »

уффф. Да взема аз да се обадя?  ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #218 -: Януари 02, 2011, 03:21:12 am »

Не бе, пак можем да си звъннем ние, ама нали неговия сеир гледаме сега.  ;) ;D

« Отговор #219 -: Януари 03, 2011, 03:11:55 am »

Мия,какво стана звънна ли младежа,че и аз по-това време зададох подобен въпрос.Според мен отговора на хорарния въпрос клонеше към отрицателен отговор-съдя по предстоящия квадрат на управителите на 3-ти дом Меркурий и Юпитер  и Слънце и Сатурн-управители на 1-7-ми дом,но това е в случай,че гледаме само планетите от септенера.
Докато дишаш...надявай се!