Цитат на: Mia21 в Януари 02, 2011, 12:25:15 amВъпросът е: Ще ми се обади ли Х. тази вечер? Карти по Кох! Това е заговор! :angry: В първите градуси на АС/ДЦ-то - :rolleyes:У7ми Уран и Сатурн - аспекта на Луната със Сатурн предхожда този с Уран и е положителен. Главните сигнификатори Слънце и Уран са в апликиращ секстил. Мисля, че отговорът е ДА. Много харесвам хорари с бърз резултат и въобще затова харесвам хорарите - защото имат конкретен резултат Нали няма да ме държиш до заранта? Все пак въпросът ти е тази вечер - Луната е в бърз знак, но не е в кардинален. Може да не се касае за часове, а за дни. Така, че да не се ограничаваме в днешния ден.
Въпросът е: Ще ми се обади ли Х. тази вечер?
Сега съм хванала телефона в ръчички и чакам! Трябва да се обади-ТОЙ, пиша с големи букви, за да не ми се изчака моето чакало и да го набера аз.
И аз имам въпрос,понеже имам някои новости,та въпроса ми е "До края на януари,началото на февруари ще имам ли любовна връзка с (назовавам го по име)?",смисъл дали ще започнем такава връзка :rolleyes:
Цитат на: Last_Kiss в Януари 02, 2011, 01:21:43 amИ аз имам въпрос,понеже имам някои новости,та въпроса ми е "До края на януари,началото на февруари ще имам ли любовна връзка с (назовавам го по име)?",смисъл дали ще започнем такава връзка :rolleyes:Този хорар изглежда мноого обещаващ! Бих заложила на ДА.
Въпросът е Да потърся ли пак контакт с един човек (назоввам по име).
Ще поиска ли отново да бъде с мен този човек ако го потърся трябва ли да правя нова карта
"Ще поиска ли отново да бъде с мен този човек ако го потърся?"
Има ли чувства към мен назовавам по име.
Тук трябва да търсим разходящи аспекти на сигнификаторите и/или на Луната.
Защо?
Аурора, само за инфо, все още чакам. Пфууу, мъжка работа.
Цитат на: Mia21 в Януари 02, 2011, 03:08:26 amАурора, само за инфо, все още чакам. Пфууу, мъжка работа. уффф. Да взема аз да се обадя?