Разбрах а в относно картата деиствително ли я обръщаш или я четеш обратно .А разходящия съвпад със марс не е ли лош аспект на сигнификатора и не се ли тълкува като изгорен от слънцето.По картата може ли да се каже откъде да се търси или ще дойде помощ,защото положението е доста напечено.Благодаря ти за отделеното време
Ако поволиш аз ще ти отговоря-картата не се обръща,а се преномерират домовете-така наречените производни домове.Съпруга ти е твой 7 дом,но тъй като апартамента е негов,се гледа 4 от 7,т.е 7 става 1 в производната карта.
Според мен разпадащия съвпад с Марс не е добър-струва ми се,че мъжа ти е бил доста самоуверен до скоро и не е допускал даже,че може да загубите жилището.
Последния аспект на Луната е секстил с Венера,в последния момент предполагам,че мъжа ти ще намери нужните средства-Венера управлява неговите финанси.
Венера се намира в 9 дом и в Стрелец,а Луната в 11 на съпруга ти.Да не би не гов приятел,който е чужденец или живее в чужбина да му помогне??Изобщо натоварения 11 дом дава надежда,че ваши приятели могат евентуално да помогнат.
Марс ще направи тригон със Сатурн-У10 на съпруга ти.Възможно е и негов началник да помогне с нещо.А заради ретроградието на Сатурн си мисля,че може и да е някой ,който и друг път е помагал-не непременно началник,но авторитетен човек,родител...А също не е изключено и помощта да дойде от твой колега/заради съвпада на Луната с Нептун-твой У6/
К10 в картата,сигнификатор на апартамента е разположена в труден градус според Лилли,а също и нейния управител-Луната.Няма да е лесно,но предвид секстила Луна/Венера има шанс.
Късмет!