По картата на Мег.
Ако правилно разбирам въпроса, става дума за пари, които питащата дължи на фирмата на бившия си шеф. И аз не знам бившият началник по кой дом е, а и не искам да го отнасям по 10-ти (настоящият началник, ако има такъв), защото сигнификаторите се дублират. При конфликти ситуации, ако У1 представя питащата, може У7 да описва другата страна. Освен това ще приложа техниката на Стела, която много ми хареса - да следвам местоположението на Луната. Тя е в 7-ми дом. Затова нека бившият шеф е по 7-ми дом. Управителите на кверента и квезита, съотв. Меркурий и Нептун, са в един знак, в апликиращ съвпад - има добър шанс да изгладят противоречията и проблемът да се разреши. На Меркурий му предстои тригон със Сатурн - диспозитор на Венера (У2 на питащата) - питащата ще има възможност да спести необходимите пари. Луната апликира към Уран (У6) - може да ги спести от работни заплати, ако има работа в момента или ще намери такава. След това Меркурий (У1), Марс (У8 - парите, които питаща дължи, или парите на шефа) и Нептун (У7) ще съвпаднат, така че аз отговарям с "Да". Проблемът, който виждам, е че парите, с които питащата разполага в момента, не са много (по-точно не са достатъчно) - У2 е Венера в Козирог, отиваща към квадрат с диспозитора си Сатурн, регрограден Сатурн във 2-ри дом. Оттам идват и тревогите й в момента. Питащата може да получи финансова инжекция от близък роднина заради съвпада на Венера с Плутон (У3). Успех!!! Дано се оправят нещата. Извинявам се, ако не съм разбрала въпроса както трябва. :blink: