Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 44997 Прегледи
*

missKapriz

Re:Хорар
« Отговор #280 -: Февруари 07, 2011, 02:17:37 am »
Въпроса ти е много общ-не се сещам по кой дом са проблемите ;D
Опитай да качиш картата и поясни въпроса-трябва да ти опростят някакъв дълг ли?Или питаш дали ще успееш да го върнеш?Но да не гадая

*

abroad

« Отговор #281 -: Февруари 07, 2011, 02:23:35 am »
....

missKapriz по ми харесваше, и ти подхождаше :lol:

*

missKapriz

« Отговор #282 -: Февруари 07, 2011, 02:24:48 am »
....

missKapriz по ми харесваше, и ти подхождаше :lol:
;D ;Dсменям си имиджа-сатурн ми е на асц-ще се дисциплинирам ;D ;D
А ти сега ме разколебаваш ;D

« Отговор #283 -: Февруари 07, 2011, 02:26:53 am »
06.02.2011г.
Разлог
Пак ще ви помоля за помощ.Ще се разреши ли проблема с бившия ми работодател?Проблема е свързан с дълг към фирмата.

Качвам картата. За час поставих часът, в който въпросът е постнат във форума.

« Отговор #284 -: Февруари 07, 2011, 02:33:22 am »
Цитат
Въпроса ти е много общ-не се сещам по кой дом са проблемите
Опитай да качиш картата и поясни въпроса-трябва да ти опростят някакъв дълг ли?Или питаш дали ще успееш да го върнеш?Но да не гадая
След принудително съкращаване от фирмата поради кризата следва ревизия и надчет.Принудени сме да подлишем споразумение с уговорката оспорените суми да се преразгледат и приспаднат,но това не се случва сега предявяват иск за цялата сума въпреки недоказаните приходи и върната част от сумата

*

Uran

• 6041
« Отговор #285 -: Февруари 07, 2011, 02:34:11 am »
Луна няма да направи пълен секстил с Меркурий (теб и МЦ-работодател), както и няма да направи пълен тригон с Венера У2 и управител на 4 от 6 дом.
Ако въпросът е свързан с изплащане на някакви суми, може би няма ги получиш в пълния им размер.

*

missKapriz

« Отговор #286 -: Февруари 07, 2011, 02:35:15 am »
Тя да получи сумата??А пък разбрах,че меги има да дава някаква сума,заради надчет :unsure:

*

Uran

• 6041
« Отговор #287 -: Февруари 07, 2011, 02:36:16 am »
Тя ли има да дава?
Значи други домове трябва да се гледат.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #288 -: Февруари 07, 2011, 02:38:05 am »
Цитат
Въпроса ти е много общ-не се сещам по кой дом са проблемите
След принудително съкращаване от фирмата поради кризата следва ревизия и надчет.Принудени сме да подлишем споразумение с уговорката оспорените суми да се преразгледат и приспаднат,но това не се случва сега предявяват иск за цялата сума въпреки недоказаните приходи и върната част от сумата

Прати ми мейла си на ЛС, ако мога да ти помогна
Естествени минерали и амулети

« Отговор #289 -: Февруари 07, 2011, 02:47:02 am »
Радвам се че ви открих.Вие сте единствения слънчев лъч в тъмнината в която пропадам непрекъснато.

« Отговор #290 -: Февруари 07, 2011, 02:53:52 am »
По картата на Мег.
Ако правилно разбирам въпроса, става дума за пари, които питащата дължи на фирмата на бившия си шеф. И аз не знам бившият началник по кой дом е, а и не искам да го отнасям по 10-ти (настоящият началник, ако има такъв), защото сигнификаторите се дублират. При конфликти ситуации, ако У1 представя питащата, може У7 да описва другата страна. Освен това ще приложа техниката на Стела, която много ми хареса - да следвам местоположението на Луната. Тя е в 7-ми дом. Затова нека бившият шеф е по 7-ми дом. Управителите на кверента и квезита, съотв. Меркурий и Нептун, са в един знак, в апликиращ съвпад - има добър шанс да изгладят противоречията и проблемът да се разреши. На Меркурий му предстои тригон със Сатурн - диспозитор на Венера (У2 на питащата) - питащата ще има възможност да спести необходимите пари. Луната апликира към Уран (У6) - може да ги спести от работни заплати, ако има работа в момента или ще намери такава. След това Меркурий (У1), Марс (У8 - парите, които питаща дължи, или парите на шефа) и Нептун (У7) ще съвпаднат, така че аз отговарям с "Да". Проблемът, който виждам, е че парите, с които питащата разполага в момента, не са много (по-точно не са достатъчно) - У2 е Венера в Козирог, отиваща към квадрат с диспозитора си Сатурн, регрограден Сатурн във 2-ри дом. Оттам идват и тревогите й в момента. Питащата може да получи финансова инжекция от близък роднина заради съвпада на Венера с Плутон (У3). Успех!!! Дано се оправят нещата. Извинявам се, ако не съм разбрала въпроса както трябва. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #291 -: Февруари 07, 2011, 03:07:06 am »
От обясненията не разбрах кой на кого има да дава, да уточним.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #292 -: Февруари 07, 2011, 03:07:51 am »
Megiver, пратих ти мейл в твоя случай само с Астрология
не могат да се решат нещата - има си закони, параграфи и процедури,
с една дума трябва да се чете закона какво казва в случая,
как да постъпиш и да си отстояваш правата, за да не те прекарват
неоснователно   :-[
Естествени минерали и амулети

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #293 -: Февруари 07, 2011, 03:09:10 am »
От обясненията не разбрах кой на кого има да дава, да уточним.

Картата и е в натални карти!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #294 -: Февруари 07, 2011, 03:11:21 am »
Много правилен съвет, Moonlady! Браво! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #295 -: Февруари 07, 2011, 03:24:03 am »
Много ме е срам..., но един релаксиращ хорар...
21:20 МИН.
СОФИЯ
Подходящо ли е за мен да си купя аквариум? :-[

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #296 -: Февруари 07, 2011, 03:24:46 am »
ДАААААААА,тъкмо ще има какво да яде марайка/котката/ ;D ;D
аз пък съм пощурела за метален заек-декоративен и сив,но мъжа ми каза,да се изнесем със заека на палатка :-X
Ето картата,но ти вече си взела решение,признай си ;)
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_2gw_89_ddddnd_dd_ddnd_hk.70432.24326.gif&res=100&va=&cid=0yvfileWLbPib-u1246135056
« Последна редакция: Февруари 07, 2011, 03:35:45 am от Solar »

« Отговор #297 -: Февруари 07, 2011, 03:28:56 am »
Относно въпроса за дълговете аз дължа по силата на едно споразумение,което ме принудиха да подпиша,с уговорката че ще се намали посочената сума при доказване на  допуснати грешки от тяхна страна,която уговорка не беше спазена

*

Марая

• 28287
« Отговор #298 -: Февруари 07, 2011, 03:29:29 am »
ДАААААААА,тъкмо ще има какво да яде марайка/котката/ ;D ;D
:rolf:Ужас...., гледам тук едни красиви риби...,очите ми остават...Май си търся обяснение , защо пустите риби са ми толко на сърце :-[ :-[ :P ;D

Солар , сега , ако качиш карта , че тая Швейцария ми е трудна в момента...цена нямаш....

Нали казват , че не на всеки може да гледа риби... :rolleyes:

« Отговор #299 -: Февруари 07, 2011, 03:32:35 am »
Подходящо ли е за мен да си купя аквариум? :-[[/color]

Търсиш къща за Вуте ли?  :rolf: Извинявай, не се сдържах.  :rolf: Спирам  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.