Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45085 Прегледи
*

missKapriz

Re:Хорар
« Отговор #300 -: Февруари 07, 2011, 03:33:37 am »
Каква карта бееее,ти сериозно ли-я си послушай сърцето.Ама само да кажа,че години наред имахме аквариуми у дома,то не аквариуми,ами цели океани бяха-по 250 л.Мъжа ми беше фен и трошеше маса пари за разни екзотични риби.Екзотични,екзотични,ама риби :-X ;DАбе красиви си бяха,но като дойдеше време да чисти тия легени...камънаци,водорасли,машинки....пфуууу
Иначе си е красота,признавам
Взимай аквариума-и без друго рибите са ти съдба на теб ;D ;D ;DБелким си го отработиш

« Отговор #301 -: Февруари 07, 2011, 03:34:59 am »
Много ме е срам..., но един релаксиращ хорар...
21:20 МИН.
СОФИЯ
Подходящо ли е за мен да си купя аквариум? :-[

Картата. Отново АС в последен градус. Но това не е най-любопитното. На К6 - Риби и Луна в Риби и 6-ти дом. Луната подмина съвпада с Уран и вече няма аспекти в рамките на знака. Но У1 Меркурий е в един знак с Нептун. Подходящо за риби, нали?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #302 -: Февруари 07, 2011, 03:36:01 am »
Нали казват , че не на всеки може да гледа риби... :rolleyes:

Верно ли? Това не го знаех. Между другото и аз тъкмо тия дни планувах скоро да се сдобием с рибки, но сега ще трябва да пускам хорар ли.  ;D  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #303 -: Февруари 07, 2011, 03:36:53 am »
Относно въпроса за дълговете аз дължа по силата на едно споразумение,което ме принудиха да подпиша,с уговорката че ще се намали посочената сума при доказване на  допуснати грешки от тяхна страна,която уговорка не беше спазена

Мегивер, ще ти пиша на лични, защото имам няколко уточняващи въпроса, а трудно следя дискусията и докато се разберем.

*

missKapriz

« Отговор #304 -: Февруари 07, 2011, 03:38:24 am »
Ето-Нептун в 5 дом-рибешка любов завинаги!Хоби по Нептун!На К6-Риби-ежедневието и то рибешко ;D ;DОох спирам хвана ме е лигавнята с тия риби :rolf:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #305 -: Февруари 07, 2011, 03:47:11 am »
Подходящо ли е за мен да си купя аквариум? :-[[/color]

Търсиш къща за Вуте ли?  :rolf: Извинявай, не се сдържах.  :rolf: Спирам  ;D
:rolf: :rolf:, тоя вече го изядоха пираниите.... ;D ;D Няма проблем , нали знаеш , че нося майтап ,когато е от душа.... ;D ;)
Ето-Нептун в 5 дом-рибешка любов завинаги!Хоби по Нептун!На К6-Риби-ежедневието и то рибешко ;D ;DОох спирам хвана ме е лигавнята с тия риби :rolf:

И кое му е лигнята , аз съм си влюбена за цял живот в рибите , по-добре аквариумни , отколкото двукраки...,някои и трикраки... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #306 -: Февруари 07, 2011, 03:49:16 am »
Марая, ако си вземеш рибки те автоматично ще станат любимци на някой друг-някой по седми дом, че са се лепнали за него, а ако не ги удари тока /диспозитор Водолейски/, ще си откарате влюбени, докато смъртта ви раздели/същию диспозитор у 5-ти дом, упр. на твой 8-ми, в аспект с ретро Сатурн в 1 дом, съупр. на 4, но да не издребняваме.  :rolf:  

А с тази Луна най-вероятно вече си решила и тука само ни пускаш въдички за шоуто. :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #307 -: Февруари 07, 2011, 03:55:15 am »
Марая, ако си вземеш рибки те автоматично ще станат любимци на някой друг-някой по седми дом, че са се лепнали за него, а ако не ги удари тока /диспозитор Водолейски/, ще си откарате влюбени, докато смъртта ви раздели/същию диспозитор у 5-ти дом, упр. на твой 8-ми, в аспект с ретро Сатурн в 1 дом, съупр. на 4, но да не издребняваме.  :rolf:  

А с тази Луна най-вероятно вече си решила и тука само ни пускаш въдички за шоуто. :P

Да , вече съм го взела решението.... ;D ;D На брат ми аквариума ме сбърка...320 литра...
И днес видях едни риби как родиха живи риби... :o , направо ги изплюха през устата...Боже господи ,за първи път видях такова нещо...Голяма красота е.... :o :o
Тая екзалтирана луна , ах,ах , ах...какви бели прави...Имам куче , имам още едно коте , сега и риби... ;D ;D
Ама много ми харесва , голям релакс е... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #308 -: Февруари 07, 2011, 04:38:08 am »
Да , вече съм го взела решението.... ;D ;D На брат ми аквариума ме сбърка...320 литра...

следваща стъпка - терариум.  :rolf: Тази вечер Луната ще ме побърка!  :57:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #309 -: Февруари 07, 2011, 04:39:24 am »

следваща стъпка - терариум.  :rolf: Тази вечер Луната ще ме побърка!  :57:

Аз и без терариум мога да си съскам... :-\ :57: :rolf:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #310 -: Февруари 09, 2011, 09:11:34 pm »
Ванила, къде изчезна хорара ти за племенницата?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #311 -: Февруари 09, 2011, 09:52:56 pm »
Ванила, къде изчезна хорара ти за племенницата?
ами изрих поста.... :-\ :-[
племенницата ми е в болница, вече е добре, но лекарите все още не могат да разберат каква е причината за подутите й лимфни възли и сливици, първоначалните предположения бяха мононуклеоза, нямаше температура........имаше 10-то кратно завишени стойности на алфа амилаза ензима......
въпроса ми беше дали ще се възтанови без никакви остатъчни реакции и последици.....
ще кача картата пак.....

днес са й правили още изследвания.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #312 -: Февруари 09, 2011, 11:40:36 pm »
Мацки , имам спе6ен въпрос.....

17:35
09.02.2011
Дълбока

Ще имам ли сделка в другата седмица с Х?
 :wub: :wub: Много благодаря !

Не мога да ка4а карта в момента...Помогнете , ако оби4ате.... :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #313 -: Февруари 10, 2011, 12:34:55 am »
Здравейте, момичета!

Имам много важен въпрос, който би трябвало да се реши до няколко часа.

След 2 часа имам среща с един агент. Искам да започна нова работа и се надявам силно той да ми помогне. Едната ми шефка от началото на годината ми дига кръвното и вече ми дойде до гуша от простиите й. Искам да си запазя душевния мир и спокойствие, а работейки с такъв човек явно няма да успея. Голяма змия е.  :-X

Та въпросът ми е: Ще си намеря ли нова работа? Ще сменя ли работата си скоро?

Благодаря ви предварително!  :58:

« Отговор #314 -: Февруари 10, 2011, 12:47:59 am »
   Оооо, Дивна, аз не разбирам от хорари, но на пръв поглед - всичко ми говори "ДА" - сигнификатора на асц - Меркурий и управител на 6-ти дом /работата/, където е  Сатурн, подуправител на МС-то /кариерата/ е в съвпад с МС и в сходящ тригон с подуправителя му, там е и Слънцето, което вероятно ще огрее бъдещата ти кариера. Стискам ти палци - успех  :wub:
   ПС - сгрешила съм за управителя на 6-ти дом в бързината, сори. Но въпреки това самия съвпад на Меркурий с МС - то и то точен, би трябвало да е добър сигнификатор.
« Последна редакция: Февруари 10, 2011, 12:58:50 am от daisyline »

*

Divna

• 2478
« Отговор #315 -: Февруари 10, 2011, 12:53:06 am »
Мерси, Дейзи!

Луната е в кардинален знак и ще направи след 4* точен тригон с У6 дом - Плутон. Би трябвало нещата да станат бързо в тоя случай.
Голямо струпване има в 10 дом, дано е за добро. Твърдо съм решила да напускам. Тая жена ми отрови нервите. За пръв път срещам толкова прост човек. :-X

« Отговор #316 -: Февруари 10, 2011, 01:19:50 am »
Divna,и аз не разбирам много от хорари,но нали се упражнявам,та ще опитам,но не ми се връзвай много...вие може и да сте го казали горе,но аз да се изкажа  ;D

Ако приема за твой управител Плутон,а за упр. на въпроса Венера,двата управителя са в 8ми дом(явява се твой 3ти дом-ще има комуникация,може би срещата,за която говориш) и правят съвпад,което според мен е ДА.
Ако вземем Марс като съ-управител твой,той прави полуквадрат с Венера,което може би да значи,че може и да има някаква трудност,знам ли.
Луната е в 12ти дом(твой 7ми дом-да го тълкуваме като партньорите,в случея бизнес или работодател може би),но в 1ви на въпроса,та Луната прави тригон с Плутон,макар че не знам как да видя какъв аспект й предстои.Но по това мисля,че отговора е ДА.

П.П Не ми се връзвай много,все още съм начинаеща.  :wub: Дано се получи!
« Последна редакция: Февруари 10, 2011, 01:35:43 am от Last_Kiss »

« Отговор #317 -: Февруари 10, 2011, 01:38:47 am »
Ти - Меркурий. Следващата ти работа - У11ти Нептун/Юпитер.

Меркурий прави сходящ съвпад с Нептун. Луната прави сходящ квадрат с Мерка. ТОва за мен не е категоричен отговор нито за Да, нито за Не. Квадрата на Луната предхожда съвпада на Мерка с Нептун, затова ми се струва малко вероятно отговора да е Да.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

• 2478
« Отговор #318 -: Февруари 10, 2011, 01:48:58 am »
Ти - Меркурий. Следващата ти работа - У11ти Нептун/Юпитер.

Меркурий прави сходящ съвпад с Нептун. Луната прави сходящ квадрат с Мерка. ТОва за мен не е категоричен отговор нито за Да, нито за Не. Квадрата на Луната предхожда съвпада на Мерка с Нептун, затова ми се струва малко вероятно отговора да е Да.

Уффф  :-X

Благодаря, Аурорка!  :58:

*

missKapriz

« Отговор #319 -: Февруари 10, 2011, 01:49:35 am »
За съжаление моя отговор на хорара на Дивна е НЕ.Луната ще направи квадратр както с меркурий,така и с У11-Нептун.После ще си допълня поста.

Луната ще направи тригон с У6 Плутон,а Меркурий ще съвпадне с втория У6-Марс.Това от друга страна показва,че няма да има смяна на сегашната работа,което потвърждава горното.Съвпада е в 10 дом,на кариерата-според мен харесваш работата си и като че ли не искаш много да я сменяш.Луната ще направи тригон с планетите в 10 дом-не знам дали има възможност да приемеш по-висок пост,но ако останеш ще си доволна мисля.
Ти спомена за някакво интервю?Има ли общо с въпроса,защото 10 дом е и дома на интервюиращия.Може да се харесате-професионално.Но пък сатурн е в 5 дом-интервюто,което дава трудности,а и у5 Меркурий не е в изгодна позиция.

« Последна редакция: Февруари 10, 2011, 02:25:27 am от Solar »