Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45183 Прегледи
Re:Хорар
« Отговор #340 -: Февруари 12, 2011, 02:57:18 am »
Моля ви за мнение по следния хорар
11.02.2011г.20:49 часа
Разлог
Ще остана ли на работа.Договора изтича на 28.02.подадена молба за ново назначение.Много е важно.Моля ви.

« Отговор #341 -: Февруари 12, 2011, 02:59:34 am »
Работата е свързана със социални дейности.

*

Stella

• 7765
« Отговор #342 -: Февруари 12, 2011, 03:01:21 am »
да пусна аз едно хорарче,че утре ще се изсветлявам сериозно,заради цвета,който ми избраха фризьорките,а не ми харесва (преди няколко месеца сменях цвят,после ходех /с нежелание/ само за корени,но нещо вече не мога да се понасям).

Въпроса е : Ще успея ли да докарам желания цвят без много покушения над косата)

Незнам дали това може да се види чрез хорар,аз поне не мога да определея сигнификаторите на въпроса.. :-\

За тази цел не се прави хорар, а се следи движението на Луната. За разкрасителни процедури, изчакай Луната да влезе във Веезни или в Лъв и по възможност да е намаляващата Луна, за да са по-малки щетите и да е по-траен цвета.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #343 -: Февруари 12, 2011, 03:04:15 am »
Ще остана ли на работа.

Мисля, че отговора е ДА. :blink: Асто е в 28мия гтрадус, Луната е подминала всички аспекти с вътрешните планети т.е. положението ще остане същото.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

holanda

« Отговор #344 -: Февруари 12, 2011, 03:13:24 am »
За тази цел не се прави хорар, а се следи движението на Луната. За разкрасителни процедури, изчакай Луната да влезе във Веезни или в Лъв и по възможност да е намаляващата Луна, за да са по-малки щетите и да е по-траен цвета.

ок,въпреки че съм си го решила за утре ,но аз си сменям настроенията,така че..може и да ме тресне разума и да почакам подходящ период.
благодаря  :blink:

Марайкъ, и на теб благодаря,може би да се окажеш права .Но твърдо,няма да се отказвам от намеренията си  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #345 -: Февруари 12, 2011, 03:28:01 am »

ок,въпреки че съм си го решила за утре ,но аз си сменям настроенията,така че..може и да ме тресне разума и да почакам подходящ период.

Марайкъ, и на теб благодаря,може би да се окажеш права .Но твърдо,няма да се отказвам от намеренията си  ;D

Що ли се хабя? Хем знам, че си своенравна.  :29:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #346 -: Февруари 12, 2011, 03:32:06 am »

Утре ще имаш друг акъл , цвета ще е супер , но различен от очакванията ти...
Що те виждам бонбонено -русо-розово? :rolleyes: ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #347 -: Февруари 12, 2011, 04:03:19 am »

да не те държи още бялото вино от деня,когато Стела имаше рожден ден ?  :P
как тъй ще се направя розова,да не съм на 14 ?!  ;D ;D

трябва да докарам среднорусо от кестеняво с червеникав оттенък  :-\

Стела , личи си,че си щастлив влюбен човек,как се закачаш с дечурлигата  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #348 -: Февруари 12, 2011, 04:08:46 am »

да не те държи още бялото вино от деня,когато Стела имаше рожден ден ?  :P
как тъй ще се направя розова,да не съм на 14 ?!  ;D ;D

трябва да докарам среднорусо от кестеняво с червеникав оттенък  :-\

Стела , личи си,че си щастлив влюбен човек,как се закачаш с дечурлигата  ;D

Ооооо, питай Лили и Сънрейн....още колко изпихме и как гордо и по права линия тръгнахме.... :P ;D
Ми така те виждам.... ;D :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #349 -: Февруари 12, 2011, 09:57:38 pm »
здравейте  :blink:

относно хорара за пламенницата ми.....давам обрата информация...
оказа се, че всъщност наистина първата поставена диагноза се оказа вярна.. мононуклеоза
племенницата ми си е вече в къщи, но ще се възтановява по-дълго.....
симптоми няма, но имунната й система е много отслабена и трябва много да я пазят....освен това ще правят кръвни изследвания на по-кратки периоди....

Благодаря на всички, за отделенеото време, внимание и усилия  :wub: :blink: :58: :88:

*

Марая

• 28287
« Отговор #350 -: Февруари 12, 2011, 10:28:20 pm »
И двете ми малки деца я изкараха...Добрата новина е , че е вирус....

*

missKapriz

« Отговор #351 -: Февруари 13, 2011, 12:26:01 am »
здравейте  :blink:

относно хорара за пламенницата ми.....давам обрата информация...
оказа се, че всъщност наистина първата поставена диагноза се оказа вярна.. мононуклеоза
племенницата ми си е вече в къщи, но ще се възтановява по-дълго.....
симптоми няма, но имунната й система е много отслабена и трябва много да я пазят....освен това ще правят кръвни изследвания на по-кратки периоди....

Благодаря на всички, за отделенеото време, внимание и усилия  :wub: :blink: :58: :88:
Супер!
Хорара беше показателен много

*

Марая

• 28287
« Отговор #352 -: Февруари 14, 2011, 01:34:24 am »
Ще има ли сделка /договор/ утре с лицето Х?

« Отговор #353 -: Февруари 14, 2011, 01:42:49 am »
Луната в 10-тия ти дом с този апликиращ тригон към Слънцето казва "ДА". Освен това управителите ви, Меркурий и Нептун, са в един знак. Ти (Меркурий) апликираш към Сатурн (формализирането на сделката). Заради последния аспект на Луната - квадрат с диспозитора ти и У6 Уран - внимавай с административните формалности (ако има такива), за всеки случай. Успешна сделка! Дано стане! :wub:

*

missKapriz

« Отговор #354 -: Февруари 14, 2011, 01:43:54 am »
на този въпрос не отговорихме ли вече  :P :mellow:
Да се допълня -мисля,че в голяма степен ще си доволна,но ако е нужно да бъде подписан договор май няма да е на тази среща.

« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 01:52:56 am от Solar »

« Отговор #355 -: Февруари 14, 2011, 01:47:48 am »

Може и да мине, ама с вазелин  ;D . Луната прави апликиращ тригон с Нептун У7ми.:rolleyes: А може и да е до 5 дни.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #356 -: Февруари 14, 2011, 01:49:02 am »
Луната в 10-тия ти дом с този апликиращ тригон към Слънцето казва "ДА". Освен това управителите ви, Меркурий и Нептун, са в един знак. Ти (Меркурий) апликираш към Сатурн (формализирането на сделката). Заради последния аспект на Луната - квадрат с диспозитора ти и У6 Уран - внимавай с административните формалности (ако има такива), за всеки случай. Успешна сделка! Дано стане! :wub:

Очаквам финала в утрешния ден.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #357 -: Февруари 14, 2011, 01:54:59 am »
на този въпрос не отговорихме ли вече  :P :mellow:
Да се допълня -мисля,че в голяма степен ще си доволна,но ако е нужно да бъде подписан договор май няма да е на тази среща.

Всяка част от сделката....е хорар.. :-[ :-[ :wub:....

*

missKapriz

« Отговор #358 -: Февруари 14, 2011, 01:56:31 am »
значи ли това,че сте се видели след предния хорар

*

Марая

• 28287
« Отговор #359 -: Февруари 14, 2011, 01:56:50 am »

Може и да мине, ама с вазелин  ;D . Луната прави апликиращ тригон с Нептун У7ми.:rolleyes: А може и да е до 5 дни.
:kissd: , оставаше да е без вазелин.... :rolleyes: Много ще  боли.... :rolleyes: без - навярно... :P ;) ;D
Мерси за включването! ;D