Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 44984 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Хорар
« Отговор #360 -: Февруари 14, 2011, 02:00:48 am »
значи ли това,че сте се видели след предния хорар

Естествено , за малко и бебе да направим...,ама аз.... :-[ ;D ;D...,реших да отсроча събитието... :P ;D.
Да видяхме се...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #361 -: Февруари 14, 2011, 02:16:53 am »

Естествено , за малко и бебе да направим...,ама аз.... :-[ ;D ;D...,реших да отсроча събитието... :P ;D.
Да видяхме се...
за това 5 дом беше такъв възбуден в хорара ти значи
и не даваш обратна връзка-пънем се да мислим,а ти тайничко действаш ;) ;) :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #362 -: Февруари 14, 2011, 02:24:36 am »

Да видяхме се...
за това 5 дом беше такъв възбуден в хорара ти значи
и не даваш обратна връзка-пънем се да мислим,а ти тайничко действаш ;) ;) :wub:

:-[ ,всичко си редкам... :-[ :P ;D ;D ;D , виж без бой!
Да бееее...,беше възбуден апетита му , богат , с власт...,но и аз не се давам... :P ,стар коняк съм БИСКУИТ...,като бисквитка...-шоколадова... :P ;D...
Няма майтап , за малкооооо беше работата.... :P, а и за това никога не е късно!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #363 -: Февруари 14, 2011, 02:45:14 am »
Меркурий/самата ти,както и У10-кариерата ти,позициите ти в бизнеса/ е много добре поставен ,в късметлийския градус на Водолей,и нощен дом на Меркурий,в собствен фас/демек силен!Предстои му съвпад с Марс-Управител на договорите в картата ти.Но Марс е изгорен-някакво слабо звено ли има в договора,нещо недосъгласувано,непълно...
И пак имаш нещо в ръкава си ;)имаш някакъв неизигран коз,може би разчиташ на нечия авторитетна подкрепа...Ако някой ти е обещал нещо подобно,ще си спази обещанието.Въобще нещата ще се дивжат по план,но ме притеснява,че съвсем в посления момент може да възникне непредвиден проблем-по-скоро технически,да ти спре химикалката примерно ;DПошегувах се,но съм сериозна де-нещо ще те стресне май.Дано не отложите още веднъж,че и това може да означава квадрата Луна/Уран
Жалко,Марая,явно се сбъдна баш това.
А би ли казала,съвсем нямаше среща или само сделка нямаше.И в последния момент ли се отложи?
« Последна редакция: Февруари 15, 2011, 12:49:40 am от Solar »

*

Марая

• 28287
« Отговор #364 -: Февруари 14, 2011, 02:52:34 am »
Меркурий/самата ти,както и У10-кариерата ти,позициите ти в бизнеса/ е много добре поставен ,в късметлийския градус на Водолей,и нощен дом на Меркурий,в собствен фас/демек силен!Предстои му съвпад с Марс-Управител на договорите в картата ти.Но Марс е изгорен-някакво слабо звено ли има в договора,нещо недосъгласувано,непълно...
И пак имаш нещо в ръкава си ;)имаш някакъв неизигран коз,може би разчиташ на нечия авторитетна подкрепа...Ако някой ти е обещал нещо подобно,ще си спази обещанието.Въобще нещата ще се дивжат по план,но ме притеснява,че съвсем в посления момент може да възникне непредвиден проблем-по-скоро технически,да ти спре химикалката примерно ;DПошегувах се,но съм сериозна де-нещо ще те стресне май.Дано не отложите още веднъж,че и това може да означава квадрата Луна/Уран

Много благодаря! :kissd: Той ме нарече *магьосница*....,да имам още няколко гълъбчета , зайчета и други животинки да извадя..... ;D....Сделката е много голяма....,цената не е само в мига...,тя е фючърс , а аз обичам да печеля в бъдещето...Крачка назад е две напред утре...стига да е премерен риска и отчетена амортизацията... ;D
СЪРДЕЧНО ТИ БЛАГОДАРЯ СОЛАР! :kissd:

*

missKapriz

« Отговор #365 -: Февруари 14, 2011, 02:57:55 am »
Ще има ли с тебе някой друг-някой ,назначен от теб или някой също толкова заинтересован като теб/нямам предвид човека Х./

*

Марая

• 28287
« Отговор #366 -: Февруари 14, 2011, 02:59:13 am »
Ще има ли с тебе някой друг-някой ,назначен от теб или някой също толкова заинтересован като теб/нямам предвид човека Х./

Неговия адвокат ми къса нервите.... ;D , а там на място ще бъде моя нотариус... :rolleyes:

« Отговор #367 -: Февруари 14, 2011, 10:10:21 pm »
Неска ми е много анти-любовно  ;D понеже Марс ми квадратира Плутон,ама тъкмо на тоя ден,дето съм настроена  :-\ и аз не знам как точно,ама нещо средно между самота,болка и безразличие  :unsure: те верно няма как да се смесят,ама все пак...нещо такова чувствам.
Та имам един въпрос - Очертава ли се нова любовна връзка скоро?
Стара няма да възродя просто така ясно ми го показаха,че най-накрая си седнах на задника и спрях да се надявам,а пък нямам интерес към никого,не че и някой е проявил или показал интерес към мен,та затова питам.

Аз реших да гледам упр. на 5тите домове,тъй като на ац-то и дц-то нямат аспекти.
Та за мой У5 взимам Плутон,тъй като скорпиона заема по-голямата част от дома,а и е изцяло вътре,а за упр. на въпроса взимам Венера.Плутон и Венера са в съвпад,което е хубаво.Луната като ко-сигнификатор на въпроса е в опозиция с Плутона,което е доста неприятно и се раздвоявам какъв е отговора.  :-\ Помогнете,моля!  :wub:

« Отговор #368 -: Февруари 14, 2011, 10:18:59 pm »
Вместо Плутон можеш да вземеш Марс като класически управител на скорпион, та Марс няма аспект нито с венера, нито с Луна, което за мен си е едно потвърждение на казаното от теб.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #369 -: Февруари 14, 2011, 10:27:01 pm »
Тоест според теб отговора е не?

« Отговор #370 -: Февруари 14, 2011, 10:55:40 pm »
Ласт Кис, хорарът казва "Не". Друг е въпросът доколко може да се вярва на всеки хорар и какво имаш предвид под "скоро" във въпроса си. Основният аспект, който според мен сочи този отговор в картата, е заформящият се Т-квадрат между Луната (ти), Венера (У5 - романтичтите ти увлечения) и Сатурн (У7 - сериозните ти връзки). Луната е в собствен знак, т.е. твоите позиции на "любовния фронт" не са никак лоши. Намираш се в 12-тия си дом - изпитваш самота, затваряш се в себе си на този етап, може би за да премислиш нещо. Венера (У5) е в Козирог в 7-мия ти дом - ти търсиш сериозна връзка в любовните си увлечения и предстоящият квадрат на Венера с диспозитора й Сатурн показва, че на този епат такава трудно ще постигнеш. Следващите аспекти на Луната са опозиция с Плутон и Венера - може би ти самата ще отхвърлиш флирта с някой г-н... Горе главата - и на твоята улица ще изгрее Слънцето! :wub: Последният аспект на Луната е положителен - тригон с Уран (У8, У9) и диспозитор на доста планети в картата. Сега минаваш през труден период, но след него нещата ще се оправят. Уран отговаря за неочакваните неща, така че някоя любов може да те изненада накрая. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #371 -: Февруари 14, 2011, 11:02:15 pm »
Proval със срещата ми днес.... :angry: ,Ей това адвокатите са егати узаконените мошеници.... :angry:
Та ...по този повод нов хорар....
16:57
14.02.2011
Б-с

Ще имам ли утре отговора? И ако да , ще сключа ли договора до края на седмицата? :angry:

« Отговор #372 -: Февруари 14, 2011, 11:18:38 pm »
Съжалявам, Марая. :( :( :( Извинявай!!!
С тези лоши аспекти, които й предстоят на Луната - 2 опозиции и 1 квадратура. Накрая има 1 тригон все пак, но е с У7 - отсрещната страна. И ти си в неговия знак и дом. Мисля, че ще излезе на неговото. :(... Вчера сгреших, нека и днес греша!

*

Марая

• 28287
« Отговор #373 -: Февруари 14, 2011, 11:25:57 pm »
Съжалявам, Марая. :( :( :( Извинявай!!!
С тези лоши аспекти, които й предстоят на Луната - 2 опозиции и 1 квадратура. Накрая има 1 тригон все пак, но е с У7 - отсрещната страна. И ти си в неговия знак и дом. Мисля, че ще излезе на неговото. :(... Вчера сгреших, нека и днес греша!

Мерси! ;D :wub:
То , че няма да е на неговото е сигурно...,най-много да разваля сделката... :P ;D
Яд ме е на адвоката му.... :angry:

« Отговор #374 -: Февруари 14, 2011, 11:51:55 pm »
Ласт Кис, хорарът казва "Не". Друг е въпросът доколко може да се вярва на всеки хорар и какво имаш предвид под "скоро" във въпроса си. Основният аспект, който според мен сочи този отговор в картата, е заформящият се Т-квадрат между Луната (ти), Венера (У5 - романтичтите ти увлечения) и Сатурн (У7 - сериозните ти връзки). Луната е в собствен знак, т.е. твоите позиции на "любовния фронт" не са никак лоши. Намираш се в 12-тия си дом - изпитваш самота, затваряш се в себе си на този етап, може би за да премислиш нещо. Венера (У5) е в Козирог в 7-мия ти дом - ти търсиш сериозна връзка в любовните си увлечения и предстоящият квадрат на Венера с диспозитора й Сатурн показва, че на този епат такава трудно ще постигнеш. Следващите аспекти на Луната са опозиция с Плутон и Венера - може би ти самата ще отхвърлиш флирта с някой г-н... Горе главата - и на твоята улица ще изгрее Слънцето! :wub: Последният аспект на Луната е положителен - тригон с Уран (У8, У9) и диспозитор на доста планети в картата. Сега минаваш през труден период, но след него нещата ще се оправят. Уран отговаря за неочакваните неща, така че някоя любов може да те изненада накрая. ;)

Благодаря ти,Мирабела!  :88:
Всъщност аз вече много не им вярвам на тия хорари,толкоз ''да''-та имах,а накрая нищо не стана,така че....
Да,по принцип търся сериозна връзка.Самотно ми е,доста гадно се чувствам,за жалост.
Всъщност на това разчитам,някоя неочаквана любов,тъй като с очакваните няма резултат.
Може и да не може да се сметне,но колко време е нужно докато нещата се оправят?

*

Uran

• 6041
« Отговор #375 -: Февруари 14, 2011, 11:55:35 pm »
Имам чувство, че в хорарите повече се отпечатват личните чувства, желания, аспирации, нежели реалната развръзка. Вие на какво мнение сте? :-\

*

Divna

• 2478
« Отговор #376 -: Февруари 15, 2011, 12:05:22 am »
Хорарите са виш пилотаж за мен в астрологията. Определено не е за всеки да ги чете. И се възхищавам на всички, които упорито работят над тях. Във форума се задават доста хорари и то конкретно за взаимоотношенията. Ако се дава редовна обратна връзка е чудесно, защото по тоя начин занимаващите се с хорарната астрология ще могат да напредват още по-вече.
Забелязала съм, че при всички има някакъв акцент. При мен например е Сатурн и връзката му с Луна. Сатурн често е в 7 дом или е в тригон с Луна. Не знам на какво се дължи това.  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #377 -: Февруари 15, 2011, 12:21:16 am »
Винаги давам обратна връзка , с цел да се направят правилните изводи.... ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #378 -: Февруари 15, 2011, 12:29:42 am »
На мен май почти всичките хорари до момента с ами излизали... Но аз задавам рядко хорари и повечето не ги пускам във форума.

Според мен зависи за какъв въпрос е хорара, и колко често се задава за сходни въпроси. Няма как да са много достоверни, ако се задават подобни въпроси в различни хорари начесто...

Тук не съм съгласна.

Аз съм забелязала, че ако трябва да науча отговора, аз го научавам, независимо какъв е въпроса зададен от мен /работа, любов .../.
Ако при задаване на въпроса съм била концентрирана, то тогава отговорът винаги излиза верен. Така е при мен специално. И не само с хорарите, но и с тарото се потвръждава.
Хорарите си работят безотказно за мен.

*

Divna

• 2478
« Отговор #379 -: Февруари 15, 2011, 12:30:40 am »
Винаги давам обратна връзка , с цел да се направят правилните изводи.... ;D

Така е редно. Иначе е вид неуважение към хората разглеждащи хорара.