Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 44902 Прегледи
*

missKapriz

Re:Хорар
« Отговор #400 -: Февруари 17, 2011, 01:23:44 am »
Цитат
Дано се финализира...,макар , че на мен ми се иска в момента да не стигам до края....
За сега май няма такава" опасност" :wub:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #401 -: Февруари 17, 2011, 01:27:10 am »
Цитат
Дано се финализира...,макар , че на мен ми се иска в момента да не стигам до края....
За сега май няма такава" опасност" :wub:

Мерси!
Ти имаш ли данните на мъжа :unsure:, изпаднал в кома? :unsure:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #402 -: Февруари 17, 2011, 01:32:37 am »
не още,чакам да ми ги пратят-той е руснак

*

Марая

• 28287
« Отговор #403 -: Февруари 17, 2011, 01:37:16 am »
не още,чакам да ми ги пратят-той е руснак

Би било интересно да погледнем картата...
Струва ми се , че става дума за вътрешно възпаление или недостиг на определена съставка в кръвта....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re: Хорар
« Отговор #404 -: Октомври 13, 2011, 06:00:09 pm »
Един хорарен въпрос...

Ще сключа ли сделка с Х...Назовала съм го по име...И , ако да...кога? :-\

Въпроса е зададен в 18:42мин.
варна....
« Последна редакция: Октомври 13, 2011, 06:09:29 pm от Марая »

« Отговор #405 -: Октомври 14, 2011, 12:28:15 pm »
Назованият по име не ми изглежда особено стабилен (сериозен) бизнес партньор или в момента се намира в доста затруднено положение, защото е представен от Венера в заточение. Като за начало изглежда, че ти би могла да се възползваш от слабото му положение, да диктуваш условията, тъй като Венера е в знака на твоя управител Марс (той е склонен да се съобразява с теб). Може би ти го поставяш в тази неизгодна за него ситуация, може би той е зависим от теб, което прави позициите му слаби. Обаче Венера се намира в 1-вия му дом, така че не мисля, че е готов напълно да загърби интересите и егото си. Между управителите ви предстои квадратура, което е индикация, че в момента имате различни интереси, нагласи и намерения. Трудно бихте достигнали до споразумение, което да удовлетворява и двама ви. Това, което е изгодно за единия, изглежда недотам изгодно за другия. Между Луната и неговия управител има негативна рецепция - Луната е в знака на Венера (където е и екзалтирана), но Венера е в знака на падение на Луната. Възможно е той да не вижда изгода за себе си във въпросната сделка. Луната идва от опозиция с Венера (може би той е отхвърлил вече твое предишно предложение) и й предстои съвпад с Юпитер, а след това квадратура с твоя управител Марс. Изглежда, че опитите за посредничество помежду ви също няма да бъдат много успешни. Между управителите на 3-тите ви домове (преговори, договори, действия) също предстои дисхармоничен аспект - опозиция по оста 1-7 дом. Мисля, че всеки от вас ще защитава упорито своите интереси (вашите У3 се намират в знаците на съответните ви У1) и това ще затрудни сключването на сделката.

*

Марая

• 28287
« Отговор #406 -: Октомври 15, 2011, 02:30:23 pm »
Благодаря Мирабела.... :wub: