Здравей Гост

Хорар

• 406 Отговора
  • 45227 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:Хорар
« Отговор #20 -: Февруари 08, 2010, 05:14:27 pm »
Цитат
Мис Каприз, защо приемаш Слънцето за сигнификатор на питащата?
Слънцето е класически сигнификатор на питащия ,показващ неговите жизнени и творчески сили,мечтите му и доколко ще ги реализира:blink:Но го гледам само като допълнителен фактор,допълващ другите показатели в картата.

Не само че е желателно, но е и задължително да се поглежда всичко. Марс представя питащата, а той е в Лъв. Лъвът пък се управлява от Слънцето,така че Слънцето в картата е диспозитор на Марса. И е важно.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Февруари 08, 2010, 05:40:01 pm »
Забелязвам, че "всичко" не винаги ти трябва в една хорарна карта. Важно е да стигнеш до отговора, ако вече имаш нужда от подкрепа, защото ти е нужна още инфо, за да доразвиеш въпроса - да.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

elle

• 32
« Отговор #22 -: Февруари 26, 2010, 04:12:37 pm »
Картата е построена по системата на Кох, оставила съм само СХОДЯЩИТЕ АСПЕКТИ И ПЛАНЕТИТЕ ОТ СЕПТЕНЕРА.

И по двата въпроса отговорът е "ДА". Ще забремеенеш съвсем скоро, ако и не си бременна вече. Да кажеш непременно какво е станало.

Да се отчета с отговор :blink: Що се отнася до работата - позна, но се случи както исках, местят ме в др. фирма свързана с дружеството. Е заплатата е по-ниска, но ... надявам се всичко да е за добро.
По другият въпрос-все още нищо.

*

elle

• 32
« Отговор #23 -: Март 01, 2010, 10:18:47 am »
Моля някой да се включи. Не знам какво да правя, оказа се че нетната заплата  ще е 1/3 от сегашната ми... :( :( :( Да приема ли, не че имам някакъв избор... :03:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Март 01, 2010, 11:14:38 am »
Как така?
Обещали са ти по-висока заплата? Или ще те осигуряват върху цялата заплата? Работодателите, между другото, имат тоя навик - да обявяват брутната заплата за нетна по време на последното интервю, т.е. непосредствено преди да те назначат на работа. Много пъти бях лъгана така. Внимавайте. Но сега в тази криза работещите хора нямат голям избор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elle

• 32
« Отговор #25 -: Март 01, 2010, 12:22:11 pm »
Уж малко по-ниска от сегашната, пък те осигурявали на 100%, т.е. малко по-ниската е брутна и като свалиш осигуровки и пътни/които при мен са сериозно перо/ и става... :(

*

Uran

• 6041
« Отговор #26 -: Март 01, 2010, 03:18:14 pm »
 Ще успеем ли да изчистим задълженията си скоро и да започнем да печелим?
Варна 16:00 часа 01.03.2010.

Ние- аз и съпругът ми. Става въпрос за бизнес .
« Последна редакция: Март 01, 2010, 03:38:48 pm от Uran »

*

missKapriz

« Отговор #27 -: Март 01, 2010, 03:26:47 pm »
Уран ,качи карта и кажи кои сте вие :blink:И да е по Кох  и с Фортуна

*

missKapriz

« Отговор #28 -: Март 01, 2010, 04:52:06 pm »
koe според теб дава положителен отговор,Лули

*

missKapriz

« Отговор #29 -: Март 01, 2010, 05:01:38 pm »
как може да има секстил между 5 и 8 дом-това е квадрат.И гледай планетите,аспектите между тях,положението в натала...а най-добре си направи тест за бременност.И пиши какво показва :wub: :blink:

*

missKapriz

« Отговор #30 -: Март 01, 2010, 05:13:19 pm »
Аз и между управителите не виждам аспект :unsure:Гледай Луната,гледай Меркурий,У5,аспекти между тях.Доколкото съм запозната 8 дом отговаря за раждането/операциите,не за бременността.Тя е по 5 дом.Моят отговор е НЕ :(

*

missKapriz

« Отговор #31 -: Март 02, 2010, 09:12:18 am »
Имаш предвид астрологически предпоставки или биологини?За вторите не знам,но за първите определено липсват в тази карта,Лули.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #32 -: Март 04, 2010, 01:39:17 pm »
ето ви един въпрос за тренинг начи:

ще си намеря ли работа каквато на мен ми харесва? и евентуално кога!
Варна - 14:20 часа днес  ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

sunrain

• 6710
« Отговор #33 -: Март 04, 2010, 02:04:40 pm »
По-късно и аз ще направя опит, ако ми остане време.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #34 -: Март 04, 2010, 02:10:10 pm »

Ще изплатим ли скоро задълженията си (аз и съпруг- бизнес)?
Под скоро разбирам 4-5 месеца.

*

missKapriz

« Отговор #35 -: Март 04, 2010, 04:17:00 pm »
Уран,мисля че отговора е ДА

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Март 04, 2010, 04:36:15 pm »
Уран,мисля че отговора е ДА
Mersi!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #37 -: Март 04, 2010, 07:57:51 pm »
По въпроса на Вещичка.
 Наистина е на границата АСЦ, може би е рано да се даде отговор. Възможно е да се развият нещата на по-късен етап или пък ситуацията да претърпи промяна и въпроса да отпадне. Все пак другите фактори не сочат нерадикалност, затуй викам да се пробвам.  :blink:  

Ти си представена от Слънцето. Неговите аспекти са - тригон с Луната в 4-ти дом. Тук има няколко варианта незнам другите как биха го тълкували. Аспектът е предстоящ и е благоприятен затова или ще работиш нещо от дома си или указва до какъв период ще си останеш вкъщи, нямам си на идея как да си го обясня в случая.
По-нататък, но не скоро Слънцето ще направи съвпад с Фортуна, Уран и Венера. Това в 9 дом, в Риби. Търси по тях вида на работата.  :blink: Сега нещо не мога да мисля в тая посока, трябва да ми почине мозъка, че днес прегря.  ;)
Повече от десет градуса е разликата по между им, трябва да видя в какъв период може ориентировъчно да се предположи, че тук ще изскочи нещо.
На фона на това Луната ще направи тригон с Юпитер, който в случая управлява 9 дом, но и интесептирания 5-ти, което също може да даде евентуална насока за естеството на работата.
Все си мисля, че макар да не е най-оптимистичния хорар, ще си намериш такава работа, но може би няма да е скоро. Може да е свързано с писане и творчество.

Марс, управител на 10 дом, сега е ретро, но хвърля тригон към Венера/Уран, с които предстои да съвпадне Слънцето. Но пък Сатурн стои отсреща и също е ретро, а той отговаря за 6-ти дом.  :-\  

А има ли някаква отминала възможност за работа, която си имала?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #38 -: Март 04, 2010, 08:09:19 pm »
ми не, не се сещам да са ми предлагали работа, освен една преди половин година, която си беше гавра с труп  :-X

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #39 -: Март 04, 2010, 08:12:55 pm »
ми не, не се сещам да са ми предлагали работа, освен една преди половин година, която си беше гавра с труп  :-X

E, във въпроса има и тази условност "такава, каквато да ми харесва".  :unsure: :unsure: :unsure: То, затова и хорара изглежда така  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.