По въпроса на Вещичка.
Наистина е на границата АСЦ, може би е рано да се даде отговор. Възможно е да се развият нещата на по-късен етап или пък ситуацията да претърпи промяна и въпроса да отпадне. Все пак другите фактори не сочат нерадикалност, затуй викам да се пробвам. :blink:
Ти си представена от Слънцето. Неговите аспекти са - тригон с Луната в 4-ти дом. Тук има няколко варианта незнам другите как биха го тълкували. Аспектът е предстоящ и е благоприятен затова или ще работиш нещо от дома си или указва до какъв период ще си останеш вкъщи, нямам си на идея как да си го обясня в случая.
По-нататък, но не скоро Слънцето ще направи съвпад с Фортуна, Уран и Венера. Това в 9 дом, в Риби. Търси по тях вида на работата. :blink: Сега нещо не мога да мисля в тая посока, трябва да ми почине мозъка, че днес прегря.
Повече от десет градуса е разликата по между им, трябва да видя в какъв период може ориентировъчно да се предположи, че тук ще изскочи нещо.
На фона на това Луната ще направи тригон с Юпитер, който в случая управлява 9 дом, но и интесептирания 5-ти, което също може да даде евентуална насока за естеството на работата.
Все си мисля, че макар да не е най-оптимистичния хорар, ще си намериш такава работа, но може би няма да е скоро. Може да е свързано с писане и творчество.
Марс, управител на 10 дом, сега е ретро, но хвърля тригон към Венера/Уран, с които предстои да съвпадне Слънцето. Но пък Сатурн стои отсреща и също е ретро, а той отговаря за 6-ти дом.
А има ли някаква отминала възможност за работа, която си имала?