Здравей Гост

Новолунието във Водолей

• 74 Отговора
  • 9450 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Re:Новолунието във Водолей
« Отговор #40 -: Февруари 16, 2010, 05:13:52 pm »
това в един момент вече не е необходимост,независимо от посоката на практиките,идва в момент когато просто нещата стават излишни.То е ясно че по принцип са полезни. :blink:

Аз не познавам човек, който да пребивава постоянно в състояние на хармония и баланс между всички принципи в себе си. Всеки има своите начини, да уравновесява енергиите и везните, вътре в себе си. Но по-често или по-рядко преживяваме моменти на криза, катарзис и преход към ново състояние. Тогава "практиките", които са ни служили, не са вече ефективни и търсим нови. И това се случва независимо от "нивата" ни на еволюционно, революционно или инволюционно развитие. И никой път не знаеш из зад кой храст ша изскочи новата ти практика.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #41 -: Февруари 16, 2010, 06:31:33 pm »
На мен ще бъде в 7-ми, в 2 градуса съвпад с К7 - ще ставам още по-голям посредник ;D Ще направи много точен тригон с нат Сл/Уран, а при мен  :ura: е У7-ми.

:aquariuss:

Днес май се прояви ефекта на новолунието.  :blink:

Първо реших, че е прекрасен ден да си върша лични работи и си взех отпуск един ден.
После се сдобих с нов WiFi модем, защото получих покана от Vivacom за подмяна на стария ми и отидох в техен офис, за да си го взема. И накрая купих на баща ми нов телевизор. Сега чакам малко да се адаптира със стайната температура, за да го настроя.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #42 -: Февруари 16, 2010, 07:00:37 pm »
На мен ми беше на К8 и имах скандал с майка ми.Т.е.не беше скандал,а и казах грозната истина в очите ;)

« Отговор #43 -: Февруари 16, 2010, 08:44:05 pm »
снощи вечерях леща :rolleyes:
криза е...пости са... пестя от храна и от калориии :( :-X
легнах чакайки да ми дойде ред да се ръгна и аз из интернет,там не пестя време ;)
нещо тревожно се надигна в мен и започна да расте застрашително изпълвайки и етерното ми тяла до край, най после намери пътя,провървя ми домашните напуснаха хола негодувайки, а аз се логнах да посърфирам...но напрежението не изчезна и така не спах цяла нощ,занулявайки се и още и още,получих разтройство на физическо,психическо и емоционално ниво,някъде в зорите,след поредното зануляване ми просветна, брей реших да се пречистя, а щях да се очистя , а утре предстоят протести пред парламента срещу ГМО,страната на неограничените абсурди,протестираме срещу нещо, което отдавна вече ядем,без да знаем,защото никой нищо не контролира,а експлоатира....
.....а имах новолуние в 6 дом ;D какво ядох снощи :rolleyes: не си спомням,само тъмните
кръгове от недоспиване ми напомнят,че нещо не беше в ред... :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #44 -: Февруари 16, 2010, 08:56:43 pm »
И всичкото това от една леща?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #45 -: Февруари 16, 2010, 09:03:14 pm »
Покрай случая на Strelicka се сещам,че Нептун както дава сънливост,така и обратното-самофилмиране,блуждаене на границата между два свята,имам предвид Новолунието дето е съвпад с него.А и Луната беше в Рибоци,така че Нептунчо е бил боса на сладоледа тоя ден.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #46 -: Февруари 16, 2010, 09:04:31 pm »
сънливост,така и обратното-самофилмиране

А самофилмиране по време на сън........... :-X
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Февруари 16, 2010, 09:09:09 pm »
Да питам новолуние в опозиция с нещо от натала орбис 6 градуса приемате ли? 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Февруари 16, 2010, 09:31:38 pm »
Да питам новолуние в опозиция с нещо от натала орбис 6 градуса приемате ли?  

Много е. При съвпад до 3градуса. Опозиция и квадрат до 1 градус.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Февруари 16, 2010, 09:50:45 pm »
Не ми се смейте и не ме мислете за луда, но снощи и аз имах странни усещания преди да заспя. Досега като че ли не ми се е случвало да имам астрална проекция, така че не знам дали това е било или нещо друго... Но преди да заспя, вече в полусънно състояние, като че ли се "изстрелях" някъде - толкова далеч оттук и същевременно толкова близо... Имах чувството, че съм се озовала в паралелна вселена някаква. А може да е било Атлантида... Но го наблюдавах като че ли отдолу-нагоре, лежейки, образите и картините се сменяха много бързо и съзнанието ми не успяваше нито да разпознае повечето от тях, нито да ги запомни. Не съм гледала нашумелия филм "Аватар", но по едно време минаха образи, наподобяващи съществата от филма. Но същевременно имаха змиеподобна форма. А самият свят, който видях, нямаше нищо общо нито с нашия, нито с извънземните светове, които съм гледала по филмите. Много цветове, менящи се, ярки, пулсиращи, трептящи в безброй нюанси и отсенки, преливащи се един в друг, разпръскващи се на милиони "капки" преди да се появи поредният фрагмент, като в калейдоскоп. Не съм яла леща.  :P Но очевидно съм прекалила с аметистовата терапия - онзи ден оставих кристала да престои през нощта в чаша с вода и после тая вода я изпих, уж с цел да се пречистя - емоциите, съзнанието, ума... Но от вчера усещам такъв прилив на духовна енергия, че едва му смогвам и днес внезапно започнах да повръщам. Вероятно така съм изхвърлила част от натрупаната негативна енергия, тялото ми вече не може да се справя с толкова ниски вибрации, а те отвсякъде ме заливат...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #50 -: Февруари 16, 2010, 10:08:19 pm »
  Но от вчера усещам такъв прилив на духовна енергия, че едва му смогвам и днес внезапно започнах да повръщам. Вероятно така съм изхвърлила част от натрупаната негативна енергия, тялото ми вече не може да се справя с толкова ниски вибрации, а те отвсякъде ме заливат...

И аз се чувствам така и затова съм се усамотила. Просто имам чувството,че повече негативна енергия не мога да поема.  :-X Много хубава вечер на всички!  :wub:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #51 -: Февруари 16, 2010, 11:01:06 pm »
аз пък съм супер бясна, измамена се чувствам  и лошава това новолуние е измамно :angry: и сатурнианско при мен - аман
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #52 -: Февруари 16, 2010, 11:11:31 pm »
Сега се сещам, че неделя срещу понеделник почти не спах, защото като заспах и започнах да сънувам всевъзможни неща с хора, които са оказали силно влияние в живота ми. Връхлетяха ме гадни емоции и 2 пъти се събуждах с рев...станах и започнах да чиста през нощта за  да не ми се приспи и да запся отново. към 6 заспах за малко и пак подобни сънища. Пак се събудих с рев. Незнаех вече какво да правя - истина ли , сън ли...резултатът беше , че отидох на работа като пребита и за капак имаше толкова шум цял ден около мен, че вечерта вече ми се искаше  да си откъсна главата в буквалния смисъл! Усещанията ми от съня са толкова живи, че още ме тресат...
Вече незнам от кои аспекти е всичко това.

*

Divna

« Отговор #53 -: Февруари 17, 2010, 02:24:00 am »
Новолуние в 4 дом.
Спокойствие, любов, приятни мигове и никакво напрежение. Всичко хубаво, за което може човек да си мечтае. Направо не мога да повярвам колко добре си изкарах.

« Отговор #54 -: Февруари 17, 2010, 06:41:50 am »
Покрай случая на Strelicka се сещам,че Нептун както дава сънливост,така и обратното-самофилмиране,блуждаене на границата между два свята,имам предвид Новолунието дето е съвпад с него.А и Луната беше в Рибоци,така че Нептунчо е бил боса на сладоледа тоя ден.

Нухе,кво самофилмиране, много реално си беше....
« Последна редакция: Февруари 17, 2010, 08:27:29 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Asol

• 4140
« Отговор #55 -: Февруари 17, 2010, 07:11:48 am »
Затова вярата ми се губи по тъча - Лили ми се струва много балансиран, интелигентен и стойностен човек, а и не само тя - тук има доста такива хора съдейки по коментарите, пък защо така се получава ?!! Аджеба винаги за кофти хората е прекрасно. Излиза, че човек трябва да е злонамерен, подъл и безчувствен, за да му върви живота долу горе добре и да има повече емоции с високи вибрации. И после върви вярвай в някакъв баланс, карми, Господ и подобни. Или да вярва човек в доброто начало ... :-X  :lol:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #56 -: Февруари 17, 2010, 07:37:36 am »
Затова вярата ми се губи по тъча - Лили ми се струва много балансиран, интелигентен и стойностен човек

Такава е.  :72:

Цитат
Излиза, че човек трябва да е злонамерен, подъл и безчувствен, за да му върви живота долу горе добре и да има повече емоции с високи вибрации. И после върви вярвай в някакъв баланс, карми, Господ и подобни. Или да вярва човек в доброто начало ... :-X  :lol:

Недей да губиш вярата си, мила. И без това само тя ни е останала.  :-\ Аз вярвам в доброто и в баланса. Мога да се похваля само, че това Новолуние ми донесе голяма непоискана и неочаквана помощ от приятел. Щастлива съм, че има все още такива хора. Така че, не губете кураж, иде следващия тираж.  :kissd: :93:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Февруари 17, 2010, 07:39:50 am »
аз пък съм супер бясна, измамена се чувствам  и лошава това новолуние е измамно :angry: и сатурнианско при мен - аман

Тегли им една майна и ги игнорирай, както направих аз.  :mellow:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #58 -: Февруари 17, 2010, 08:16:45 am »
Затова вярата ми се губи по тъча - Лили ми се струва много балансиран, интелигентен и стойностен човек, а и не само тя - тук има доста такива хора съдейки по коментарите, пък защо така се получава ?!! Аджеба винаги за кофти хората е прекрасно. Излиза, че човек трябва да е злонамерен, подъл и безчувствен, за да му върви живота долу горе добре и да има повече емоции с високи вибрации. И после върви вярвай в някакъв баланс, карми, Господ и подобни. Или да вярва човек в доброто начало ... :-X  :lol:

Asol, всеки има трески за дялане и работа за вършене в този живот. Иначе за какво ни е трябвало да се раждаме изобщо  ;D. Балансът и "наградата" за свършената работа може и да не са затворени само във времевите ограничения на тази инкарнация. Макар че природата ми изначално настръхва срещу подобен фатализъм - в тоя живот мъка и страдания, но пък какъв Рай ни чака за награда отвъд  :o. Всяко наше действие и всяка наша среща тук и сега имат своята причина в миналото и последствие в бъдещето ни. Но често нито едното, нито другото са ни ясни.
Значи сичките ни мъки да се надхитряме с астрологията, езотериката, тарото и прочее са именно, за да схванем причината и следствието. Щото щом сме тук, сме се убедили, че от седенето в ъгъла и мрачното псуване на животя няма много смисъл.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Kaya

• 2893
« Отговор #59 -: Февруари 17, 2010, 08:34:16 am »

Тегли им една майна и ги игнорирай, както направих аз.  :mellow:

мерси  :blink: за подкрепата... ще им тегля, но сега все още ми е  освен криво и сърдито и тия транзити вместо да захаросат положенито само го влошендряват; а тия дето искам да ги игнорирам няма да видят игнора ми, защото си заминават за чужбина  :angry:
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.