До година транзитния Нептун и Хирон ще ми направят тригон към Венерката и ми е интересно какво ще ми донесе този аспект.Освен мноооого големи розови очила не виждам какво друго.А това не е много добре.В мойта карта управлява ДС и сигурно ще ми образува любовни болежки.

До колкото си спомням вв форума има доста хора с АС Дева и съответно ДС Риби. Интересно ми е как де проявява Нептунчо в техния натал.При мен той има секстил към Плутона в първи;куинконс съм Венера и много широка опозиция към Сатурн(8* и не знам дали да я броя и как влияе)

При транзитите му не съм обърнала внимание как се е проявил но при дирекции винаги нещо забърква
На15 год.дир. Нептун ми е направил опозиция със Слънцето(упр.12) и транзитния съвпад с Юпито(упр.на 4-ти в 4-ти)
Заради силна и за съжаление несподелена любов и заради лъжата на една приятелка написах на майками бележка че отивам в провинцията при въпросната "приятелка"и то за 1 месец(без разрешение естествено).Пак заради тази любов пропуших .Изпуших 3 цигари една след друга и толкова лошо ми стана че се наложи двама човека да ме занесат до леглото.Имах чувството че ще умра
На 28 год при опозиция пак на дирекционния се срещнахме с мъжа ми а когато пак при дирекции ми направи съвпад с Юпито пак заради любовна увлечение имах страхотни проблеми в къщи.
Сега дир.ми прави куинконс кам Сатурна(упр 5-ти) и не знам какво да очаквам :unsure: