Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88427 Прегледи
Re:транзитите на нептун
« Отговор #60 -: Август 06, 2010, 09:59:23 am »
До година транзитния Нептун и Хирон ще ми направят тригон към Венерката и ми е интересно какво ще ми донесе този аспект.Освен мноооого големи розови очила не виждам какво друго.А това не е много добре.В мойта карта управлява ДС  и сигурно ще ми образува любовни болежки. :(
До колкото си спомням вв форума има доста хора с АС Дева и съответно ДС Риби. Интересно ми е как де проявява Нептунчо в техния натал.При мен той има секстил към Плутона в първи;куинконс съм Венера и много широка опозиция към Сатурн(8* и не знам дали да я броя и как влияе) :(
При транзитите му не съм обърнала внимание как се е проявил но при дирекции винаги нещо забърква
На15 год.дир. Нептун ми е направил опозиция със Слънцето(упр.12) и транзитния съвпад с Юпито(упр.на 4-ти в 4-ти)
Заради силна и за съжаление несподелена любов и заради лъжата на една приятелка написах на майками бележка че отивам в провинцията при въпросната "приятелка"и то за 1 месец(без разрешение естествено).Пак заради тази любов пропуших .Изпуших 3 цигари една след друга и толкова лошо ми стана че се наложи двама човека да ме занесат до леглото.Имах чувството че ще умра
 На 28 год при опозиция пак на дирекционния се срещнахме с мъжа ми  а когато пак при дирекции ми направи съвпад с Юпито пак заради любовна увлечение имах страхотни проблеми в къщи.
Сега дир.ми прави куинконс кам Сатурна(упр 5-ти) и не знам какво да очаквам :unsure:
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Август 06, 2010, 11:24:26 am »
Много е хлъзгав бе , много поразий прави Нептун.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #62 -: Август 06, 2010, 12:12:09 pm »
До година транзитния Нептун и Хирон ще ми направят тригон към Венерката и ми е интересно какво ще ми донесе този аспект.Освен мноооого големи розови очила не виждам какво друго.А това не е много добре.В мойта карта управлява ДС  и сигурно ще ми образува любовни болежки. :(
До колкото си спомням вв форума има доста хора с АС Дева и съответно ДС Риби. Интересно ми е как де проявява Нептунчо в техния натал.При мен той има секстил към Плутона в първи;куинконс съм Венера и много широка опозиция към Сатурн(8* и не знам дали да я броя и как влияе) :(
При транзитите му не съм обърнала внимание как се е проявил но при дирекции винаги нещо забърква
На15 год.дир. Нептун ми е направил опозиция със Слънцето(упр.12) и транзитния съвпад с Юпито(упр.на 4-ти в 4-ти)
Заради силна и за съжаление несподелена любов и заради лъжата на една приятелка написах на майками бележка че отивам в провинцията при въпросната "приятелка"и то за 1 месец(без разрешение естествено).Пак заради тази любов пропуших .Изпуших 3 цигари една след друга и толкова лошо ми стана че се наложи двама човека да ме занесат до леглото.Имах чувството че ще умра
 На 28 год при опозиция пак на дирекционния се срещнахме с мъжа ми  а когато пак при дирекции ми направи съвпад с Юпито пак заради любовна увлечение имах страхотни проблеми в къщи.
Сега дир.ми прави куинконс кам Сатурна(упр 5-ти) и не знам какво да очаквам :unsure:

Запази спокойствие!Надявам се,че този път ще ти мине по-леко!  :blink:

А иначе сега гледах моя Нептун е в транзит във Водолей в 5-ти дом и прави секстил със Слънцето.  :-\

« Отговор #63 -: Август 06, 2010, 12:21:44 pm »
Много е хлъзгав бе , много поразий прави Нептун.
И още как. :blink: :blink:
Чела съм че тежките аспекти в натала могат да зе отработват по положителен и градивен начин при благоприятни прогресии и транзити.В такъв случай за да не ме тресне пак някоя любов изневиделица кво да прявя....?
Да почна да рисувам или да се занимавам с фотография? Или само ще си играеме играта"мижи да те лажем"!?

*

holanda

« Отговор #64 -: Август 06, 2010, 12:23:34 pm »

А иначе сега гледах моя Нептун е в транзит във Водолей в 5-ти дом и прави секстил със Слънцето.  :-\
хех,той и Хирон трябва да ти е там някъде  ;) може да се флюбиш...
и при мен са така,но с разликата,че са в съвпад със СЛВ,т.е аз ако се влюбя може и да се омъжа  ;D
няма лошо в това положение,предполага се,че си по-податлива на мечти,склонна си да се забъркваш с разни гадове,за които в последствие ще виждаш,че не стават...но не се плаши,любовта трансформира  ;D

« Отговор #65 -: Август 06, 2010, 12:45:13 pm »

хех,той и Хирон трябва да ти е там някъде  ;) може да се флюбиш...
и при мен са така,но с разликата,че са в съвпад със СЛВ,т.е аз ако се влюбя може и да се омъжа  ;D
няма лошо в това положение,предполага се,че си по-податлива на мечти,склонна си да се забъркваш с разни гадове,за които в последствие ще виждаш,че не стават...но не се плаши,любовта трансформира  ;D
Може пък да и донесе някоя напредничава творческа идея и да я направи по-привлекателна за противоположния пол :blink:

*

holanda

« Отговор #66 -: Август 06, 2010, 12:52:13 pm »
Може пък да и донесе някоя напредничава творческа идея и да я направи по-привлекателна за противоположния пол :blink:
нека,нека  :blink: а това с привлекателността защо? от секстила със Слънцето ли?

« Отговор #67 -: Август 06, 2010, 01:42:47 pm »

А иначе сега гледах моя Нептун е в транзит във Водолей в 5-ти дом и прави секстил със Слънцето.  :-\
хех,той и Хирон трябва да ти е там някъде  ;) може да се флюбиш...
и при мен са така,но с разликата,че са в съвпад със СЛВ,т.е аз ако се влюбя може и да се омъжа  ;D
няма лошо в това положение,предполага се,че си по-податлива на мечти,склонна си да се забъркваш с разни гадове,за които в последствие ще виждаш,че не стават...но не се плаши,любовта трансформира  ;D

Права си,сега погледнах Хирон също ми е във Водолей,само с два градуса по-назад от Нептун.А,за влюбването...последно време все гадове привличам,а те хич не стават,ама аз нали си мечтая и искам...ми дано се влюбя в някой свестен,последно време преживях някаква вътрешна трансформация и смятан да бъда по-бдителна и по-леко да го карам,ако наистина е човека,който става...добре,ама иначе не искам повече болка и проблеми.

demmetra А относно идеята ... не знам,може...  :blink:
« Последна редакция: Август 06, 2010, 01:50:52 pm от Last_Kiss »

*

Santi

« Отговор #68 -: Август 06, 2010, 02:59:30 pm »
На мен ми транзитира през асц. в момента и прави тригон със Слънцето(у7) ...

Много е хлъзгав, дам  :blink:..

« Отговор #69 -: Август 06, 2010, 04:12:43 pm »
нека,нека  :blink: а това с привлекателността защо? от секстила със Слънцето ли?
Защо не?Имам някакви наблюдения и особено в натал в женска карта нептун към Слънце и Луна.Имам две познати с такива карти и особено при едната съм се чудила как върти по трима мъже при положение че е грозноватчка и пълничка а тя има такова излъчване едно меко едно мъгляво.Аз че съм жена  я усещам като привличане .Първата асоциация каято ми влиза в главата е за тримата глупаци които стояли на върха на планината и гледали един голям и пухкав облак под тях и се чудели дали това е памук или не е.Та накрая решили че е памук и скочили :blink: :blink:
 И пак казвам че това са лични наблюдения и не е задлжително да важи при всички случаи

« Отговор #70 -: Август 06, 2010, 04:37:01 pm »
Защо не?Имам някакви наблюдения и особено в натал в женска карта нептун към Слънце и Луна.Имам две познати с такива карти и особено при едната съм се чудила как върти по трима мъже при положение че е грозноватчка и пълничка а тя има такова излъчване едно меко едно мъгляво.Аз че съм жена  я усещам като привличане .Първата асоциация каято ми влиза в главата е за тримата глупаци които стояли на върха на планината и гледали един голям и пухкав облак под тях и се чудели дали това е памук или не е.Та накрая решили че е памук и скочили :blink: :blink:
 И пак казвам че това са лични наблюдения и не е задлжително да важи при всички случаи

Леле,трима на веднъж  ;D абе аз не искам толкоз,не че ще се оплача да съм малко по-атрактивна в мъжките очи,ама на мен и с един ми стига,пък за момента съм на нулата  :-\

*

holanda

« Отговор #71 -: Август 06, 2010, 04:40:45 pm »

питах те ,защото ми беше интересно като интерпретация.Аз не бих се сетила за промяна във външния вид според посочените аспекти :blink:
в натала на грозноватичкия пухкав облак ;D как са поставени Слънце и Луна.Нептуна е в секстил към тях,така ли да разбирам?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #72 -: Август 06, 2010, 04:55:16 pm »
На мен ми транзитира през асц. в момента и прави тригон със Слънцето(у7) ...

Много е хлъзгав, дам  :blink:..

ооо и ти ли Бруте  ;D ;D ;D 

ма поне при мен няма нищо със Слънцето засега - някви 12 градуса само разлика са  ;D  представям си като ми се изпляска върху Слънцето в риби къв купон ще е  :49:  ма не е лошо да ти е върху асцедента, само дето забелязвам, че все повече вода започвам да изпивам и от влизане други години лятото в банята по 2-3 пъти на ден, то сега го правя по 5 пъти и все на водата налитам...

ебаси, ако продължавам така ще взема да се превърна в русалка мухахахахахааааааа  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #73 -: Август 06, 2010, 04:56:25 pm »
Цитат
Нептуна е в секстил към тях,така ли да разбирам?

Аз сега погледнах наталната си карта,но нямам секстил на Нептун със Слънцето,имам обаче Нептун в тригон с Луната,в опозиция с Марс  :-\ , квадрант с Юпитер,съвпад с Уран,секстил с Плутон,квадрант с асц-то ми Везни и опозиция с мц-то ми Рак  :-\
« Последна редакция: Август 06, 2010, 07:49:42 pm от Last_Kiss »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #74 -: Август 06, 2010, 08:04:17 pm »
ебаси, ако продължавам така ще взема да се превърна в русалка мухахахахахааааааа  :rolf:

Мдааа, ще бъде интересно да видим Санти превъплътен като русалка с транзитен Нептун на Асцендента.  :72:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #75 -: Август 06, 2010, 08:07:17 pm »
Мдааа, ще бъде интересно да видим Санти превъплътен като русалка с транзитен Нептун на Асцендента.  :72:

сеирджийка  :rolf:

« Отговор #76 -: Август 06, 2010, 10:47:24 pm »
Чудех се тук имам една приятелка с нептун в транзит в 7ми дом във водолей,в секстил със Слънцето  :-\

Само не знам защо в астрото ми излиза в 7ми дом,а на една друга програма пише 8ми  :-\

« Отговор #77 -: Август 07, 2010, 08:13:43 am »

представям си като ми се изпляска върху Слънцето в риби къв купон ще е  :49:  ма не е лошо да ти е върху асцедента,

за този съвпадък, си приготви касинка с червен кръст , синдрома на бързата помощ яко ще те тресе
споделен опит, при мен в стрелец беше :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #78 -: Август 07, 2010, 08:59:34 am »

представям си като ми се изпляска върху Слънцето в риби къв купон ще е  :49:  ма не е лошо да ти е върху асцедента,

за този съвпадък, си приготви касинка с червен кръст , синдрома на бързата помощ яко ще те тресе
споделен опит, при мен в стрелец беше :mellow:

ммм освен касинката да си взема и от онези белички сестрински престилчици, дето са с повечко откопчани копченца отпред /че има и кво да покажа ебаси  ;D ;D ;D /... тцъ тцъ тцъ отсега трябва да си събирам пари за линейка начи, че сигурно не са от евтинките  :rolf: :rolf: :rolf:

упс много се разприказвах - отивам да ям лимони  :57:

*

holanda

« Отговор #79 -: Август 07, 2010, 09:22:36 am »
Чудех се тук имам една приятелка с нептун в транзит в 7ми дом във водолей,в секстил със Слънцето  :-\

Само не знам защо в астрото ми излиза в 7ми дом,а на една друга програма пише 8ми  :-\
да не е на куспида?Случват се такива неща.