Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88468 Прегледи
Re:транзитите на нептун
« Отговор #80 -: Август 07, 2010, 12:22:05 pm »

ммм освен касинката да си взема и от онези белички сестрински престилчици, дето са с повечко откопчани копченца отпред /че има и кво да покажа ебаси  ;D ;D ;D /... тцъ тцъ тцъ отсега трябва да си събирам пари за линейка начи, че сигурно не са от евтинките  :rolf: :rolf: :rolf:

ти сложи престилчицата и ще си намериш и линейка и шофьор като промоция от некой благотворителен евро фонд
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #81 -: Август 08, 2010, 08:11:07 pm »
Чудех се тук имам една приятелка с нептун в транзит в 7ми дом във водолей,в секстил със Слънцето  :-\

Само не знам защо в астрото ми излиза в 7ми дом,а на една друга програма пише 8ми  :-\
да не е на куспида?Случват се такива неща.
Някой преживял ли е транз Нептун на куспидата на 7 дом?
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

« Отговор #82 -: Август 08, 2010, 08:20:23 pm »
Чудех се тук имам една приятелка с нептун в транзит в 7ми дом във водолей,в секстил със Слънцето  :-\

Само не знам защо в астрото ми излиза в 7ми дом,а на една друга програма пише 8ми  :-\

Аз мисля,че не е на куспидата,обаче ми излиза в различни домове,не знам  :-\

« Отговор #83 -: Август 08, 2010, 08:22:16 pm »

Аз мисля,че не е на куспидата,обаче ми излиза в различни домове,не знам  :-\
Засечи какви са градусите в разли4ните програми
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #84 -: Август 08, 2010, 08:25:03 pm »

Да - аз. Нептун ми управлява 8ми. Нищо особено. Аз не съм семейна, но и не съм преживяла някакво  "размиване" на вразките  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Uran

• 6041
« Отговор #85 -: Август 08, 2010, 08:33:11 pm »
И аз съм го преживяла. Нептун ми управлява 9 дом в радикса е в 5 дом.
Нищо особено по отношение на връзките.По него време бях бременна и хазяинът ни вдигаше наема всеки месец.Напуснахме гадната квартира.
Абе и на двете места където живяхме по него време имаше влага и течове в жилищата.

*

Nebesna

« Отговор #86 -: Август 08, 2010, 08:37:40 pm »
А когато Уран влезе в 4-ти проблеми с електроинсталацията ли да очаквам?

« Отговор #87 -: Август 08, 2010, 08:43:20 pm »

Да - аз. Нептун ми управлява 8ми. Нищо особено. Аз не съм семейна, но и не съм преживяла някакво  "размиване" на вразките  ;D ;D ;D
И про мене управлява 8 дом но нищо съществено до тук .И нали става ретро може пък по късно нещо да се слу
чи.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #88 -: Август 08, 2010, 08:44:49 pm »

или преместване  :rolleyes: :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #89 -: Август 08, 2010, 09:37:02 pm »

не питай старило , а питай патило! ;D ;) очаквай неочакваното -Карал Ръшман , но със сигурност много промени на всички нива!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #90 -: Август 08, 2010, 09:46:12 pm »
За Уран в 4 има за споделяне, да, но ако искате в темата.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #91 -: Август 09, 2010, 12:09:58 am »
При мен Нептун е най-аспектираната планета и сега ми светна, че неговите транзити ми се отразяват, затова ще стане най-наблюдаваната планета от мен.
Намира се във 2 и управлява 5 и част от 6 дом.
При престоя си във Водолей ми е в опозиция на Слънцето и СЛВ, квадрат на Луната и нямам търпение да се махне от тук.
С влизнането му в Риби и в 5 ми дом ще направи тригон с Уран (1 дом), тригон с Меркурий (9 дом), секстил с Луна (7 дом) и ще е опозиция на Юпитер и Сатурн, квадрат на Венера.

ПП: По натал Нептун ми е ретро.

*

Divna

« Отговор #92 -: Август 09, 2010, 12:23:06 am »

или преместване  :rolleyes: :unsure:

:72: И то голямо. Аз даже смених континента  ;D.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #93 -: Август 09, 2010, 12:40:08 am »
аз пък тогава се ожених и напуснах бащиното огнище, въпреки че за мен беше по-скоро къщата на ужасите!

*

Divna

« Отговор #94 -: Август 09, 2010, 01:17:42 am »
хмм.. интересното, че и на мен ми е сега там  :-\

;D Хайде, Крис! Време ти е и на теб значи  ;D.

*

Divna

« Отговор #95 -: Август 09, 2010, 02:10:23 am »
Чудя се какво..  :-\
Да напусна бащиното огнище - няма как никога не съм бил в него.  ;D
Минал е половината 4-ти дом, тъкмо сега си е сменил знака.   :rolleyes: (влязъл е в импулсивния Овен)
Да се оженя (?!) - айде да изчакаме поне до 5-ти да стигне.  ;D

Жененето го остави за седми  ;D. Уран в 7ми е по бракуването. Иначе на мен като ми влезе в 5ти и се разведох ама се и влюбих много набързо след което  ;).

*

Divna

« Отговор #96 -: Август 09, 2010, 02:51:33 am »
Значи имам още 2-3 години и да очаквам внезапно влюбване. ;D
Обаче в 4-ти като какво се изявява не става ясно поне на този етап, въпреки, че като се замисля преди 4 години/тоест точно когато е влязъл в 4-ти дом/ се изнесох от мястото където най-дълго съм живял през живота си, така че явно вече си е изпълнил задачата и сега чакаме изненадващата любоФ  :P
Интересното също е, че точно след 2 години, когато Уран ще влезе в 5-ти дом, по джойтиш ще съм влязъл във Венера антрадаша, като се има и в предвид, че маха даша е Сатурн.. :lol:
Трябва да е нещо "сериозно".. оо йе   ;D

Явно, Уран вече си е изпълнил задачата по 4ти. Сега очаквай внезапната любов по 5ти  ;D. Щом и ведическата ти го казва, какво по-хубаво от това.

*

Vision

• 3523
« Отговор #97 -: Август 09, 2010, 05:59:13 am »
Гледам Нептун скоро ще влиза в Риби, и след около 15 години ще имам съвпад с натално Слънце какво да очаквам се чудя..  :lol:

възможни предположения(шегичка де):

- да се психиясвам и да спя по цял ден?
- да се пропия блестящо?  :rolf:
както и да опитам от всичките "блаженства" на древните, съвременните и бъдещите опиати  ;D
- да ме тикнат в затвора заради злоупотреба с горепосочените и понеже действието се развива в 4-ти дом да се окаже, че съм превърнал домът си в лаборатория  ;D
- да жабясам до мозъка на люспите си?
- да ми се отвори глътка, да продам жилището си, да пропилея всичко и после да пляскам с ръце докато подскачам на един крак в кръг  (ако преди това вече парите не са заминали за сметките по делото и гаранцията за затвора ;D)
- да основа първата непукистска религия(със статут на секта) в света ?
- платоничната любов да ме влече на всеки километър ?
- утопията да ме обвземе, все по-рядко "да съм" с "хората" и да спя по толкова много, че да стигна до "висшия разум" :72:
- просто да се sad-на и в ретро периодите му да си кълцам вените ;D
- да стана блестящо наивен(да ама не) или обратното да хипнотизирам всички и да ги лъжа, че мога да изкарвам дим от ушите си(егати :o)
- да стана илюзионист? (викайте ми Кристор)  :rolf:

Кристорее, не се зомбясвай отсега.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #98 -: Август 09, 2010, 07:42:42 am »
и от толкова много възможности да полудееш от мъка,че не си срещнал още
Луна съвпад Плутон :mellow: :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #99 -: Август 09, 2010, 09:04:56 am »
Гледам Нептун скоро ще влиза в Риби, и след около 15 години ще имам съвпад с натално Слънце какво да очаквам се чудя..  :lol:

възможни предположения(шегичка де):

Скоро преживях съвпада със светилата. Смисълът на аспектите на Нептун става явен едва след като премине транзита. Чак тогава се плесваш по челото и казваш: "Как можах да съм бил толкова заблуден, та да не видя очевидното". Обикновено урокът се съ-отнася до сферата на дома, до качеството на аспектираната планета (при мъжа Слънцето символизира бащата или зрелият мъж) и до дома, който Слънце управлява. След опминаването на транзита продължаваш по пътя си с широко отворени очи и с облегчението, че си получил просветление за истината. Поне аз имах чувството, че се събуждам от дълбок "сън". Не случайно свързват Нептун със сънищата. Все едно съм спала с отворени очи. Това беше период на "замъгление" на личната цел. Може лесно да попадаш под психични влияния и може да почувстваш личната си воля отслабена, да станеш жертва на лъжа и самозаблуда или просто да се отдадеш на илюзиите и идеализациите си.

При отминаването на транзитите - видях нови източници за доходи (Нептун във 2-ри в съвпад със светилата - У8). Разделих се с много от илюзиите си, които съм поддържала с цел "психологическо оцеляване" - нали знаеш когато си създаваме идеализации, за да приемем реалността по-безболезнено. След разпада на съединението отказах напълно алкохола и цигарите (не че съм била кой знае каква пияндурница, въпреки наталната квадратура на светилата с Нептун, не), но спрях напълно да пия.