Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88603 Прегледи
*

missKapriz

Re:транзитите на нептун
« Отговор #220 -: Януари 10, 2011, 10:26:05 pm »
А от кое , ако не от кармата? :-\  :blink:
Управител на ИЦ е Сатурн в 7-ми , мажорно не аспектиран , но с биквинтили и сескикаре към Плутон.
На подсъзнателно ниво ти знаеш , че имаш кармични задачи. Съвпада на Нептун/луна е в отношение с енергиините фактори в картата ти , защото втори дом освен пари е и енергетика...
Няма значение дали си я познавала или не , генетично ти си свързана с нейния кармичен код....Диспозитора на Луната и Нептун е Плутон в 12-ти дом....От своя страна луната управлява МЦ , а Нептун 6-ти дом...
Имаш ли аборт или спонтанен такъв без твое желание?
Ключа е в опозицията на Хирон с Юпитер и Уран...,която от своя страна е връзка м/у тригона на Луна/Нептун с Венера...

Да имам-по желание.
А последното не го разбрах-по опозицията на Хирон с Юпитер и Уран ще се развърже кармата ли?Астрологията дали ще помогне за отработване на аспекта?

« Отговор #221 -: Януари 10, 2011, 10:31:58 pm »
Благодаря ви, Марая и Доби. :blink:

Ще взимаш пари.... :blink: А съвпада със слънцето понякога е индикация за поява на Нептунов мъж... ;)

Благодаря ти още веднъж! Нептуновият мъж се появи миналата година по това време. Беше онзи с АС Риби с Нептун на МС, чиято карта бях сложила в темата за лъжцити или нещо подобно беше, не помня вече.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #222 -: Януари 10, 2011, 10:43:41 pm »
А от кое , ако не от кармата? :-\  :blink:
Управител на ИЦ е Сатурн в 7-ми , мажорно не аспектиран , но с биквинтили и сескикаре към Плутон.
На подсъзнателно ниво ти знаеш , че имаш кармични задачи. Съвпада на Нептун/луна е в отношение с енергиините фактори в картата ти , защото втори дом освен пари е и енергетика...
Няма значение дали си я познавала или не , генетично ти си свързана с нейния кармичен код....Диспозитора на Луната и Нептун е Плутон в 12-ти дом....От своя страна луната управлява МЦ , а Нептун 6-ти дом...
Имаш ли аборт или спонтанен такъв без твое желание?
Ключа е в опозицията на Хирон с Юпитер и Уран...,която от своя страна е връзка м/у тригона на Луна/Нептун с Венера...
Използвай тази опозиция на всички нива , за да активираш тригона на конюкцията Луна/Нептун - МЦ/Венера... :blink:
Да имам-по желание.
А последното не го разбрах-по опозицията на Хирон с Юпитер и Уран ще се развърже кармата ли?Астрологията дали ще помогне за отработване на аспекта?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #223 -: Януари 11, 2011, 12:06:10 am »
Марая,какво означава,че когато Нептун съвпада с лична планета трябва да се изследва рода?Стана ми интересно заради съвпада Луна/Нептун

По принцип зависи и дома в които попада...В този случай беше така...
Дай казус... ;D ;)
Нептун е кармична планета , тя е свързана с бабата в рода ...с най-старата жена , когато е в съвпад с луната говори за родова карма , която следва да бъде разпозната и в повечето случай от притежателя на аспекта....В него е ключа...
Обикновено в картите , които съм наблюдавала винаги има помощен аспект към съвпада и доста често той е индикиран от Хирон или стига до него по енергиината верижка....

Сатурн и Плутон също са бабите в рода.

Обаче аз като имам една баба от зодия Скорпион и Сатурн и Плутон  в Скорпион, сега не знам коя планета да гледам за тази баба.

*

Марая

• 28287
« Отговор #224 -: Януари 11, 2011, 12:15:20 am »
Марая,какво означава,че когато Нептун съвпада с лична планета трябва да се изследва рода?Стана ми интересно заради съвпада Луна/Нептун

По принцип зависи и дома в които попада...В този случай беше така...
Дай казус... ;D ;)
Нептун е кармична планета , тя е свързана с бабата в рода ...с най-старата жена , когато е в съвпад с луната говори за родова карма , която следва да бъде разпозната и в повечето случай от притежателя на аспекта....В него е ключа...
Обикновено в картите , които съм наблюдавала винаги има помощен аспект към съвпада и доста често той е индикиран от Хирон или стига до него по енергиината верижка....

Сатурн и Плутон също са бабите в рода.

Обаче аз като имам една баба от зодия Скорпион и Сатурн и Плутон  в Скорпион, сега не знам коя планета да гледам за тази баба.

Тази чрез която я разпознаваш... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Feia

« Отговор #225 -: Януари 11, 2011, 12:27:36 am »
Ако някой от форума ще ходи на зимния семинар на БАА в Троян, там ще има лекция на тема "Семейни модели в наталната карта", после може да разкаже нещо за лекцията и да изследваме тези модели чрез личния си опит.

http://www.bulastro.com/

*

Марая

• 28287
« Отговор #226 -: Януари 11, 2011, 03:17:24 am »
Ако някой от форума ще ходи на зимния семинар на БАА в Троян, там ще има лекция на тема "Семейни модели в наталната карта", после може да разкаже нещо за лекцията и да изследваме тези модели чрез личния си опит.

http://www.bulastro.com/

Мерси за инфото , то вече е толкова старо...като астрологията! ;D
Заслужава си лекцията в 13:00..., но мен ме е шубе да ходя там ..., че и там имам една любов...,любов ли бе да я опишеш.... :P ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #227 -: Януари 11, 2011, 06:50:30 pm »
Заслужава си лекцията в 13:00...

Имаш предвид кафе паузата ли?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #228 -: Януари 11, 2011, 07:08:36 pm »
Заслужава си лекцията в 13:00...

Имаш предвид кафе паузата ли?  ;D
Това си е обЕд, бе, какво кафе.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #229 -: Януари 11, 2011, 08:34:59 pm »
Заслужава си да се чуе Парушева..... :blink:...
Имам покана и се чудя дали да не отида.... :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #230 -: Януари 11, 2011, 08:37:45 pm »
Някои астролози по ги бива в докладите, за разлика от копи/пейста в прогнозите.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #231 -: Януари 11, 2011, 08:42:11 pm »
Някои астролози по ги бива в докладите, за разлика от копи/пейста в прогнозите.  :blink:

Дааа..., а тази е много добра.... :blink:

« Отговор #232 -: Февруари 01, 2011, 05:59:55 am »
Някой преживявал ли е:
тр. Нептун  :soe: 0°25 нат. Венера (12 д.)?
тр. Нептун  :sec: 1°01 нат. Уран (10 д.)?
тр. Нептун  :soe: 7°14 нат. Луна (12 д.)?
тр. Нептун  :soe: 8°12 АС (риби)?

Ох... освен, че не спирам да сънувам (всяка нощ съм в различна страна с непознати хора), имам чувството, че на моменти губя връзка със Земята и с ЦНС  :'( ;D

За мен е кошмарно...
Когато съвпадите станат по-точни - не ми се мисли... Най-много с ракета да се изстрелям към Нептун ;)
« Последна редакция: Февруари 01, 2011, 06:22:05 am от romantica »

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #233 -: Февруари 01, 2011, 06:46:22 am »
тоя нептун много опасен бил  :-\
и на мен ми е метнал димка в лицето със супер дупер обсебващи квадрати  ;D

Романтика, съвпада с венера може да ти стимулира въображението и творческите заложби, да те прави по-чувствителна..
Съвпада с луна не е много хубав, пази се от измами, не се доверявай на жени и не се депресирай  :blink:
Секстила между уран и нептун е интересен да не получиш ясновидски сън  ;D ;D
Предполагам, че интуицията ти трябва да е доста засилена, може би ще получиш наследство?  ;)

Няма лощо да сънуваш, защо те плаши това.. опитай да си тълкуваш сънищата  :P
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #234 -: Февруари 01, 2011, 07:13:39 am »
xtz, благодаря ти :blink:

Този тр. Нептун ми действа много объркващо, замъглено. Усещам, че на моменти губя ясна представа за себе си, и за нещото около мен, нещо като шизофрения... :lol:  :o :'(

Сънищата са объркани, със странни послания, по няколко на вечер. В последния си сън, не чувствах физическото си тяло, а като някакъв дух наблюдавах отгоре света...
Събуждам се адски уморена и затова предпочитам да не спя  ;D

Една жена вече се опита да ме измами с поръчката на една писмена разработка  ;D

За наследство - нямам представа  :blink:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #235 -: Февруари 01, 2011, 07:47:11 am »
Ооо, щом си я хванала ще се справиш с това влияние, урана си е казал думата  :wub:
Опитай се да не губиш реалната представа, не знам как.. предполагам ще е трудно.. вкарай си положителни мисли, избягвай мрачните настроения, слушай музика или опитай да твориш, за да се канализира някак това влияние, може да опиташ с рисуване, четене.. нещо, което те успокоява. Психиката ти е податлива и чувствителна, дано не ти се налага да взимаш важни решения.. Не показвай колко си емоционална, за да не опита някой да се възползва от това  :blink:

Аз от както се помня все по няколко сънища имам, вече така съм свикнала, че ако сънувам веднъж или два пъти после не ми е интересно  ;D ;D
Може да не е наследство, може да е подарък някакъв  :P

Обърни внимание и на храносмилането  :blink: /съвпада с луната/

Имаш ли някакви таланти? Ако им се отдадеш сега, може и нещо да припечелиш, венерката все нещо ще даде  :P
За съвпада с асц. може и разсеяност да даде.. задължително мечтателност, въображението ти е извън контрол  ;D
Като стане по-точен обърни внимание и на здравето си, намери някой здраво стъпил на земята да те дръпва от облаците  :P
Сигурно през този период ще задълбаеш по-сериозно астрологията  :blink:
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #236 -: Февруари 01, 2011, 08:12:52 am »
Винаги се намира някой, който да ме приземи  ;D
Като се замисля, наследство е малко вероятно да е. Подарък по е възможно - някое пътешествие с крузен кораб  ;D ;D ;D
Свиря на пиано, рисувам (днес си взех нови бои ;D ), понякога правя и бижута (т.нар. fashion jewellery) и т.н. Не мога да правя пари.
Дано да оцелея  :rolleyes:
Благодаря ти  :wub:
« Последна редакция: Февруари 01, 2011, 08:19:35 am от romantica »

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #237 -: Февруари 01, 2011, 08:30:28 am »
Радвам се за теб!  :blink: Имаш много таланти, стана ми интересно за бижутата, защо не ги продаваш на търгове в нета, имам една приятелка, която плете чантички и ги продава в някакъв сайт, тук във форума има много представителки на нежния пол, ако съчетаеш бижутата с камъни за зодията или асц. ще ги разпродаваш като топъл хляб  ;D ;D ;D
Само щуротии ми хрумват  ;D

Ще се справиш с това влияние, тоя нептун ли ще те изплаши  ;D

Към средата на юни ще се обърне в обратна посока, ще видим какво сме научили и как ще опита да ни излъже  ;D

« Отговор #238 -: Февруари 01, 2011, 08:47:22 am »
Ооо, не  ;D Не мога да продавам, не е за мен това! Обичам да подарявам  :blink:
Няма по-хубаво от това да зарадваш някого. Аз за полускъпоценните камъни нямам познания. Иначе използвам най-вече винецианска керамика и стъкло, чешки кристал, италиански мъниста Мурано, Фимо елементи и перли.  ;D
Ох, този Нептун си мислих, че ще ми донесе мъничко любов, а то нищо. Явно не е дошъл момента...  ;D
Благодаря ти  :blink: Аз обаче отивам да си кажа мантрата и потеглям...  ;D
Лека и топла нощ, и успех с Нептунчо  ;D :wub:

*

ivi

• 7
« Отговор #239 -: Февруари 01, 2011, 10:04:31 am »
И при мен тр. Нептун се е спрял на Асцендента ми- сънувам често и винаги сънищата са различни, разсеяна съм много и в момента това много ми пречи, защото ми предстоят изпити. Изобщо като цяло се очертава доста тежък период, че и в любовта нещата не са розови. Имам доста колебания, които продължават вече повече от година. Хубавото на Нептун е че поне от време на време сънувам някоя тема, която ми се пада на изпита(Наталният Нептун е в съвпад със Слънцето). Но в моя случай не знам дали всички проблеми идват от него(по всяка вероятност не), понеже доскоро тр. Плутон се въртеше в съвпад със Слънцето ми и Нептун, за този период не искам и да си спомням. Сега чакам и Уран да се дръпне от съвпада с наталния ми Марс, който е в квадратура с наталния ми Уран, че да се кротна малко. Иначе наистина ми се засили интереса към астрологията. Ще взема да спра да пиша, че като гледам какъв роман съм спретнала. Надявам се да не съм досадила на някого, но само тук мога да говоря за астрология и да опознавам себе си от този ъгъл
Лека вечер за тези, които сега си лягат и успешна сутрин за тези, които след малко ще стават :)