о оооо ооооо на мама доброто дете :wub: :wub: :wub: не плачкай бе :angry:
Нептун е най-хубавата планета и може да те накара да се обърнеш навътре в себе и да намериш божествената искра и да я запалиш. след като ти управлява К7 можеш да интегрираш анимуса в себе си и да станеш цялостен човек. пожелай си го. задай му директория на Нептун и той няма да блуждае като небалансиран куршум из картата ти :88:
гуши бебето :kissd:
и за всеки случай като наближи да влзиа в рибите ме наблюдавай строго и ме дръж изкъсо..на теб разчитам, щот си нептунианка..и уранианка де, но все пак.. :88:
точно това искам, да му забия колчетата ако може и той да си оре по пистата и да не ме закача..но го познавам донякъде..знам, че какти си мисля, че съм му задала нещо, така съм сбъркала..каквото и да помисля, не е това..

туй ма шашка..няма разум, няма чувства- всичко е илюзия..

как можеш да се договориш с това??..
Не си сама, Вижън! На мен ще ми се съвокупли с меркурия - сал тва ми липсва - съвсем да си изгубя акъла. Аз такова облегчение изпитах като ми се махна от Слънцето - сякаш се събудих от дълъг сън....И аз искам мозъкът ми да е чист и ясен, а мисълта ми бистра...Ногу ме е шубе!
ето тука ще се насърчаваме и Вещичка да ни държи изкъсо викам..но мисля, че който е бил много близък с риба, може и да се ориентира интуитивно в мъглата..толкова години се опитвам да се ориентирам в любимите ми риби, не ще да е напразно..все нещо съм научила от тях.. :blink:
И аз не очаквам неговите транзити с трепет, но Вижън все пак имаме опит срещу Слънцето, докато транзитен Нептун правеше опозиция. Няма страшно.
това как се е изразило??!!...нямам представа..колко години е било??..седем години бях с моята рибка и той ми беше като ангел- пазител..не мисля, че точно това, което казах току що е ефекта на опозицията нептун- слънце /при мен и нептун-венера/, защото това не беше илюзия..или ако е била, то не съм била по- щастлива през живота си, значи нека да влиза в риби..обаче нямам нужда от повече уроци, сега да се проявява в духовен план..нали така??ти как точно се замъгли при опозицията??..ама на теб не ти е у7 все пак..има време де..той е бавен, кой знае какво ще стане дотогава..