Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88627 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:транзитите на нептун
« Отговор #240 -: Февруари 01, 2011, 01:22:17 pm »
Някой преживявал ли е:
тр. Нептун  :soe: 0°25 нат. Венера (12 д.)?
тр. Нептун  :sec: 1°01 нат. Уран (10 д.)?
тр. Нептун  :soe: 7°14 нат. Луна (12 д.)?
тр. Нептун  :soe: 8°12 АС (риби)?

Ох... освен, че не спирам да сънувам (всяка нощ съм в различна страна с непознати хора), имам чувството, че на моменти губя връзка със Земята и с ЦНС  :'( ;D

За мен е кошмарно...
Когато съвпадите станат по-точни - не ми се мисли... Най-много с ракета да се изстрелям към Нептун ;)

споко, асцедента ми е на 26,34* водолей. Нептун от почти година се мотае там  ;D  ами какво да ти кажа - то няма такова спане, особено в началото. ако можех щях да спя по 24 часа в денонощието. сънища - страшно много и то съзнателни. видения - ми и тях ги има... абе купон си е...

и Романтика, на 9*-я градус на рибите докато стигне /там където ти е асцедента/ знаеш ли колко години ще минат, а ти си се затръшкала... че той като ти кацне на асцедента тамън ще е започнал да се намества и върху Слънцето ми, е то луда работа - само да не проспя десетина години - тва като спящата червена шапчица  :rolf: :rolf: :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

ivi

• 7
« Отговор #241 -: Февруари 02, 2011, 03:03:43 am »
Друга проява на тр. Нептун в съвпад с Асцендента, и изобщо, когато се намира в 1 дом, според мен освен сънища, мечтателност, разсеяност и евентуално развитие на по- духовни ценности, Нептун може да бъде канал, чрез който да покажеш на други хора какво представляват истинските духовни ценности. При мен точно по това време ми се наложи да преподавам в училище на шести клас и по "случайност" темата беше "Серафим" на Й. Йовков, а идеята там е- милосърдието, състраданието, готовността да се жертваш за другия, да дадеш последните си пари, за да сътвориш добро, истинските прояви на Божествените закони. И това ако не са нептунски теми  :blink:

*

Stella

• 7765
« Отговор #242 -: Февруари 02, 2011, 03:08:33 am »
Някой преживявал ли е:

Приятелката ми се влюби безпаметно и идеалистично.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #243 -: Февруари 02, 2011, 03:10:11 am »
А когато се събуди какво стана? ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #244 -: Февруари 02, 2011, 03:12:26 am »
Друга проява на тр. Нептун в съвпад с Асцендента, и изобщо, когато се намира в 1 дом, според мен освен сънища, мечтателност, разсеяност и евентуално развитие на по- духовни ценности, Нептун може да бъде канал, чрез който да покажеш на други хора какво представляват истинските духовни ценности. При мен точно по това време ми се наложи да преподавам в училище на шести клас и по "случайност" темата беше "Серафим" на Й. Йовков, а идеята там е- милосърдието, състраданието, готовността да се жертваш за другия, да дадеш последните си пари, за да сътвориш добро, истинските прояви на Божествените закони. И това ако не са нептунски теми  :blink:

принципно е така, но за силно застъпване на духовни теми е нужна и друга подкрепа според мен  :P

при мен Нептун на асцедента застъпи малко след Юпитеров възврат, а Юпи ми управлява СЛВ и МС и в натала е в съвпад с АС и Меркурий. освен огромно и засилено развитие в духовната сфера, станах и лектор в курс по основи на езотериката...

ако нямаш силен Нептун един такъв транзит може и да те направи пълна блейка и така да те отнесе, че и оня отгоре да не може да те намери  ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #245 -: Февруари 02, 2011, 03:14:06 am »
Някой преживявал ли е:

това и аз го минах ама не помня кога за да се сетя какво е станало  :( 

някой може ли да ми каже кога Нептун е бил на 1,27* във водолей - тогава е бил в съвпад с Венерата ми в 12 дом  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #246 -: Февруари 02, 2011, 03:15:32 am »

Чакаме Нептун да влезе в Риби, та да се махне от Венерата и, за да се откъсне завинаги от тази фатаристична връзка. Случвало ли ви се е някога да обичате мъж, а да не харесвате нито едно негово качество? Не мога да ви го обясня....Той смъкна сума ти пари от нея. А и двамата са материално осигурени и с добри професии.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kaya

• 2893
« Отговор #247 -: Февруари 02, 2011, 03:17:17 am »
но твоят избор е по нептун-занимава се със зависими
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #248 -: Февруари 02, 2011, 03:19:10 am »
Някой преживявал ли е:

някой може ли да ми каже кога Нептун е бил на 1,27* във водолей - тогава е бил в съвпад с Венерата ми в 12 дом  :-\

Около 9-10-ти януари 1999г.

*

abroad

« Отговор #249 -: Февруари 02, 2011, 03:21:24 am »

виках да замълча, ама пуст Меркурий пали от четвърт понякога ;D
събуждането е болезнено, но защото по-добър не виждаш в сивотата наоколо, с времето се затвърждава :lol:

romantica, много на любов вървят работите, ако може и съвсем малко друго да подкрепи ;D

п.п. нищо духовно не намерих при Нептун в 1ви, още по-малко при съвпада със Слънце/Мерк

и да кажете, че съм недуховна натално, няма да сбъркате ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #250 -: Февруари 02, 2011, 03:22:24 am »
но твоят избор е по нептун-занимава се със зависими

Слънцето (символ на мъжа) в натала ми е в квадрат с Нептун. Първият ми мъж беше зодия Риби.
Транзитен Нептун в последните градуси на Водолей е от доста време с сходящ аспект с наталния ми Марс на 29 Риби (другия символ на мъжа). Транзитен Нептун предстои да влезе в Риби и да направи съвпад с У7,9 - меркурий на 5 градуса Риби, а след това и на 11 Риби с натална Венера (У5).  Какво да правя, съдба!

У7 и У5 са ми в Риби, така, че транзитите на Нептун са ми важни.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #251 -: Февруари 02, 2011, 03:23:06 am »
Някой преживявал ли е:

Около 9-10-ти януари 1999г.

юхуууу тогава май се запознах с господин Джак Даниълс  :rolf:  
наистина нямам кьорав спомен оттогава, но не се е и случило нищо драстично, че да ме омагьоса  :-\

*

Vision

• 3523
« Отговор #252 -: Февруари 02, 2011, 03:28:26 am »
много я мразя тази тема!!!!  :angry:

ако ме е шубе от някого, това е от нептун и то точно като влезе в риби като управител на моя десц. риби..
страх ме е, че ще изгубя контрол над разума си, мразя да съм замъглена и замяна в чувства и емоционални простотии..не искам да идеализирам никого..не искам да се влюбвам..не искам да сънувам нищо..

чудя се и не мога да се сетя какво добро би могъл да ми донесе, за да се фокусирам върху него..
и вие сте лоши, само ме плашите.. :'(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

ivi

• 7
« Отговор #253 -: Февруари 02, 2011, 03:31:37 am »

принципно е така, но за силно застъпване на духовни теми е нужна и друга подкрепа според мен  :P

при мен Нептун на асцедента застъпи малко след Юпитеров възврат, а Юпи ми управлява СЛВ и МС и в натала е в съвпад с АС и Меркурий. освен огромно и засилено развитие в духовната сфера, станах и лектор в курс по основи на езотериката...

ако нямаш силен Нептун един такъв транзит може и да те направи пълна блейка и така да те отнесе, че и оня отгоре да не може да те намери  ;D

Напълно съм съгласна с теб, при мен също малко преди съвпада на тр. Нептун с Асцендента, имах Юпитерово възвръщане, освен че е в 1 дом, намира се и в Риби, а Стрелец е на върха на МС, Венера ми е в девети дом, а наталният Нептун е в точен съвпад със Слънцето ми и това в козирог, а Сатурн ми прави съвпад с МС, затова не мисля, че съм твърде отнесена, но и не претендирам за сериозни духовни знания, макар да имам желанието някой ден да достигна до някое просветление  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #254 -: Февруари 02, 2011, 03:32:18 am »
много я мразя тази тема!!!!  :angry:

ако ме е шубе от някого, това е от нептун и то точно като влезе в риби като управител на моя десц. риби..
страх ме е, че ще изгубя контрол над разума си, мразя да съм замъглена и замяна в чувства и емоционални простотии..не искам да идеализирам никого..не искам да се влюбвам..не искам да сънувам нищо..

чудя се и не мога да се сетя какво добро би могъл да ми донесе, за да се фокусирам върху него..

о оооо ооооо на мама доброто дете  :wub: :wub: :wub:  не плачкай бе  :angry:

Нептун е най-хубавата планета и може да те накара да се обърнеш навътре в себе и да намериш божествената искра и да я запалиш. след като ти управлява К7 можеш да интегрираш анимуса в себе си и да станеш цялостен човек. пожелай си го. задай му директория на Нептун и той няма да блуждае като небалансиран куршум из картата ти  :88:

*

Stella

• 7765
« Отговор #255 -: Февруари 02, 2011, 03:32:25 am »
много я мразя тази тема!!!!  :angry:

Не си сама, Вижън! На мен ще ми се съвокупли с меркурия - сал тва ми липсва - съвсем да си изгубя акъла. Аз такова облегчение изпитах като ми се махна от Слънцето - сякаш се събудих от дълъг сън....И аз искам мозъкът ми да е чист и ясен, а мисълта ми бистра...Ногу ме е шубе!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #256 -: Февруари 02, 2011, 03:42:07 am »
И аз не очаквам неговите транзити с трепет, но Вижън все пак имаме опит срещу Слънцето, докато транзитен Нептун правеше опозиция. Няма страшно.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #257 -: Февруари 02, 2011, 03:46:49 am »

о оооо ооооо на мама доброто дете  :wub: :wub: :wub:  не плачкай бе  :angry:

Нептун е най-хубавата планета и може да те накара да се обърнеш навътре в себе и да намериш божествената искра и да я запалиш. след като ти управлява К7 можеш да интегрираш анимуса в себе си и да станеш цялостен човек. пожелай си го. задай му директория на Нептун и той няма да блуждае като небалансиран куршум из картата ти  :88:

гуши бебето  :kissd:

и за всеки случай като наближи да влзиа в рибите ме наблюдавай строго и ме дръж изкъсо..на теб разчитам, щот си нептунианка..и уранианка де, но все пак.. :88:

точно това искам, да му забия колчетата ако може и той да си оре по пистата и да не ме закача..но го познавам донякъде..знам, че какти си мисля, че съм му задала нещо, така съм сбъркала..каквото и да помисля, не е това.. :-\
туй ма шашка..няма разум, няма чувства- всичко е илюзия.. :-[ как можеш да се договориш с това??..

Не си сама, Вижън! На мен ще ми се съвокупли с меркурия - сал тва ми липсва - съвсем да си изгубя акъла. Аз такова облегчение изпитах като ми се махна от Слънцето - сякаш се събудих от дълъг сън....И аз искам мозъкът ми да е чист и ясен, а мисълта ми бистра...Ногу ме е шубе!

ето тука ще се насърчаваме и Вещичка да ни държи изкъсо викам..но мисля, че който е бил много близък с риба, може и да се ориентира интуитивно в мъглата..толкова години се опитвам да се ориентирам в любимите ми риби, не ще да е напразно..все нещо съм научила от тях.. :blink:

И аз не очаквам неговите транзити с трепет, но Вижън все пак имаме опит срещу Слънцето, докато транзитен Нептун правеше опозиция. Няма страшно.

това как се е изразило??!!...нямам представа..колко години е било??..седем години бях с моята рибка и той ми беше като ангел- пазител..не мисля, че точно това, което казах току що е ефекта на опозицията нептун- слънце /при мен и нептун-венера/, защото това не беше илюзия..или ако е била, то не съм била по- щастлива през живота си, значи нека да влиза в риби..обаче нямам нужда от повече уроци, сега да се проявява в духовен план..нали така??ти как точно се замъгли при опозицията??..ама на теб не ти е у7 все пак..има време де..той е бавен, кой знае какво ще стане дотогава.. ;)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #258 -: Февруари 02, 2011, 03:56:26 am »
Е не е необходимо Нептун да е само илюзии. Поне аз не го възприемам така на сто процента. Може да даде в аспект със Слънцето точно духовен партньор, а и щом ти така преценяваш нещата, значи така е било. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
« Отговор #259 -: Февруари 02, 2011, 04:01:26 am »
Е не е необходимо Нептун да е само илюзии. Поне аз не го възприемам така на сто процента. Може да даде в аспект със Слънцето точно духовен партньор, а и щом ти така преценяваш нещата, значи така е било. 

значи е това.. :blink: жалко, че няма да имам внуци, щях да им разказвам.. ;D

тогава още не знаех толкова за астрологията, а назад рядко се връщам, не съм се замисляла за тази опозиция..досега..