Ти па намери на кого да разчиташ. Тя съвсем ще Нептуняса.

Нептун е на трон в Риби.
точно това е, че при нептун слабото е силно, който нептуняса най- много, той ще е победител /макар да няма състезание/..ако се бори човек- се дави..ако се остави на нептун, той го издига на повърхността..аз съм много хитра, затова разчитам на рибите..така, ако ослепея изведнъж, ще искам сляп човек да ме учи как да оцелявам..иначе нямам проблем с тази стихия..нищо че казвам, че ме е страх от него..то не е страх, а е по- скоро респект..това е, което най не разбирам..нямам вода в картата..колкото и да мисля и да трупам впечатления, те са само от разума..
не питай старило, питай патило..гледай рибите и ги усещай..това мисля да правя и занапред..

нептун влиза във венерин дом, благоприятен период да осъзнаеш,изпиташ, усетиш със всяка фибра на тялото си висшата хармония
едно истинско общуване на човек- човек, а за това не ти трябва разум,не ти трябва логика, не ти трябва време или пространство
няма граници, няма бързане, само отпускане, потапяне и блаженство, все едно си се гмурнала във първичният бульон,
в който се зараждат първите живи създания,те са в теб и ти си в тях сляти в безкрайно повторение :blink: самозареждащо се...
ако умееш да плуваш,няма да се удавиш
колко е хубаво Стреличке.. :blink: :kissd:
той има още много..има още 12 градуса до десц. това е много време..5-7 години..ако оцелеем дотогава..
но ако започне влиянието още като влезе в риби е скоро..
нали знаеш как няма как да знаеш какво в повече можеш да очакваш, защото нямаш още сетива за това повече..може само ретроспективно да изучаваш и анализираш..и евентуално да екстраполираш в бъдещето, но никога не може да си сигурен в точността..можеш само да усетиш бъдещето..да се простреш напред, да сграбчиш нещо и веднага като се върнеш в настоящето да го подушиш, докато не е изветряло..
е, като мисля за нептун в риби, подушвам някакво величие, и то не е свързано с отделни личности- че някой ще се влюби, а друг ще бъде замъглен..но няма как да го обясня по- точно, защото още нямам сетива, нямам думи за това усещане..но мисля да се водя по миризмата, накъдето ме заведе- натам.. :blink:
Веще- на стари години ще ме накарате да медитирам..

лошото е, че като започна да си представям и все заспивам..

сега ще изчакам още малко, лягам и започвам да си представям че плувам във водата като делфин, това ми е едно от любимите..и така ще видя светло петно, ще се гмурна към него и ще отида на нептун..така става ли?? :blink: