Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88519 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:транзитите на нептун
« Отговор #260 -: Февруари 02, 2011, 04:02:01 am »
о оооо ооооо на мама доброто дете  :wub: :wub: :wub:  не плачкай бе  :angry:

Нептун е най-хубавата планета и може да те накара да се обърнеш навътре в себе и да намериш божествената искра и да я запалиш. след като ти управлява К7 можеш да интегрираш анимуса в себе си и да станеш цялостен човек. пожелай си го. задай му директория на Нептун и той няма да блуждае като небалансиран куршум из картата ти  :88:

гуши бебето  :kissd:

и за всеки случай като наближи да влзиа в рибите ме наблюдавай строго и ме дръж изкъсо..на теб разчитам, щот си нептунианка..и уранианка де, но все пак.. :88:

Ти па намери на кого да разчиташ. Тя съвсем ще Нептуняса. ;D ;D ;D ;D ;D
Нептун е на трон в Риби.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #261 -: Февруари 02, 2011, 04:04:18 am »

ако ме е шубе от някого, това е от нептун и то точно като влезе в риби като управител на моя десц. риби..
страх ме е, че ще изгубя контрол над разума си,

нептун влиза във венерин дом, благоприятен период да осъзнаеш,изпиташ, усетиш със всяка фибра на тялото си висшата хармония
едно истинско общуване на човек- човек, а за това не ти трябва разум,не ти трябва логика, не ти трябва време или пространство
няма граници, няма бързане, само отпускане, потапяне  и блаженство, все едно си се гмурнала във първичният бульон,
в който се зараждат първите живи създания,те са в теб и ти си в тях сляти в безкрайно повторение :blink: самозареждащо се...
ако умееш да плуваш,няма  да се удавиш
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #262 -: Февруари 02, 2011, 04:10:48 am »
Вижън, споко бе, ще те туря на каишка и ще я подръпвам от време на време за да знаеш, че съм зад теб в мъглата  ;D  можеш да победиш в играта, но първо трябва да се разтвориш напълно  ;)

ето ти следната игра или медитация или квото си решиш:

представи си, че се намираш на зелена поляна с огромно езеро с вълнички из него.
събуй се боса и влез в езерото.
плувай до средата на езерото.
легни по гръб и разпери ръце - остави се водата да те носи.
отдай и се.
разтвори се с всяка своя клетка във водата.
почувствай водата!
бъди водата!
бъди вълничките!
усети вятъра по повърхността на водата!

сега си представи, че всички твои негативни и всякакви емоции стават като нефтени петна на повърхността на водата.
събират се като голям нефтен разлив в езерото.
повикай на помощ вятъра.
превърни го в торнадо.
нека торнадото засмуче "нефтеното петно" и го отнесе в космоса.
насочи торнадото към Слънцето.
изсипи всичките негативни и всякакви други емоции в огъня на Слънцето - нека той ги унищожи.

сега започни да събираш клетките си от езерото.
събери се цялата.
доплувай до брега.
стъпи на тревата.
благодари на Вселената и се върни в реала
 :P

а за да дадеш наклон на Нептуня:

затвори очи.
изчисти съзнанието си.
превърни се в светлина.
полети в космоса.
влез в сърцето на Нептун.
помоли го за съдействие и му дай нарежданията/желанията си.
благодари му.
върни се по същият път в себе си.
отвори очи и се усмихни
 :mellow:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523
« Отговор #263 -: Февруари 02, 2011, 04:33:09 am »

Нептун е на трон в Риби.

точно това е, че при нептун слабото е силно, който нептуняса най- много, той ще е победител /макар да няма състезание/..ако се бори човек- се дави..ако се остави на нептун, той го издига на повърхността..аз съм много хитра, затова разчитам на рибите..така, ако ослепея изведнъж, ще искам сляп човек да ме учи как да оцелявам..иначе нямам проблем с тази стихия..нищо че казвам, че ме е страх от него..то не е страх, а е по- скоро респект..това е, което най не разбирам..нямам вода в картата..колкото и да мисля и да трупам впечатления, те са само от разума..
не питай старило, питай патило..гледай рибите и ги усещай..това мисля да правя и занапред.. ;)

нептун влиза във венерин дом, благоприятен период да осъзнаеш,изпиташ, усетиш със всяка фибра на тялото си висшата хармония
едно истинско общуване на човек- човек, а за това не ти трябва разум,не ти трябва логика, не ти трябва време или пространство
няма граници, няма бързане, само отпускане, потапяне  и блаженство, все едно си се гмурнала във първичният бульон,
в който се зараждат първите живи създания,те са в теб и ти си в тях сляти в безкрайно повторение :blink: самозареждащо се...
ако умееш да плуваш,няма  да се удавиш

колко е хубаво Стреличке.. :blink: :kissd:

той има още много..има още 12 градуса до десц. това е много време..5-7 години..ако оцелеем дотогава..
но ако започне влиянието още като влезе в риби е скоро..
нали знаеш как няма как да знаеш какво в повече можеш да очакваш, защото нямаш още сетива за това повече..може само ретроспективно да изучаваш и анализираш..и евентуално да екстраполираш в бъдещето, но никога не може да си сигурен в точността..можеш само да усетиш бъдещето..да се простреш напред, да сграбчиш нещо и веднага като се върнеш в настоящето да го подушиш, докато не е изветряло..
е, като мисля за нептун в риби, подушвам някакво величие, и то не е свързано с отделни личности- че някой ще се влюби, а друг ще бъде замъглен..но няма как да го обясня по- точно, защото още нямам сетива, нямам думи за това усещане..но мисля да се водя по миризмата, накъдето ме заведе- натам.. :blink:

Веще- на стари години ще ме накарате да медитирам.. :-[
лошото е, че като започна да си представям и все заспивам.. :-[ :-[

сега ще изчакам още малко, лягам и започвам да си представям че плувам във водата като делфин, това ми е едно от любимите..и така ще видя светло петно, ще се гмурна към него и ще отида на нептун..така става ли?? :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #264 -: Февруари 02, 2011, 04:38:11 am »
Веще- на стари години ще ме накарате да медитирам.. :-[
лошото е, че като започна да си представям и все заспивам.. :-[ :-[

сега ще изчакам още малко, лягам и започвам да си представям че плувам във водата като делфин, това ми е едно от любимите..и така ще видя светло петно, ще се гмурна към него и ще отида на нептун..така става ли?? :blink:

ми не знам дали става бре. аз си ги съчинявам сама тези медитации, ма то не е и много медитация щото го правя за 2-3 минути и съм готова. ако реша да медитирам както го пише у книгите и точно на десетата минута съм захъркала звучно  :rolf: :rolf: :rolf:

прави това, което ти идва отвътре и няма да сбъркаш, защото там вътре е гласът на Висшият ти Аз, а той никога няма да те подведе  :kissd:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #265 -: Февруари 02, 2011, 05:03:58 am »
romantica, много на любов вървят работите, ако може и съвсем малко друго да подкрепи ;D

;D любов към себе си ще е...  ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #266 -: Февруари 02, 2011, 05:18:41 am »

Нептун е на трон в Риби.

точно това е, че при нептун слабото е силно, който нептуняса най- много, той ще е победител /макар да няма състезание/..ако се бори човек- се дави..ако се остави на нептун, той го издига на повърхността..аз съм много хитра, затова разчитам на рибите..така, ако ослепея изведнъж, ще искам сляп човек да ме учи как да оцелявам..иначе нямам проблем с тази стихия..нищо че казвам, че ме е страх от него..то не е страх, а е по- скоро респект..това е, което най не разбирам..нямам вода в картата..колкото и да мисля и да трупам впечатления, те са само от разума..
не питай старило, питай патило..гледай рибите и ги усещай..това мисля да правя и занапред..
;)

Чудесно си решила, Вижън. На теб Рибите ти са на десцендента. Така ще интегрираш в себе си своя "открит враг", ще се съюзиш със своята противоположност. Хубавото е, че ние изживяваме едни и същи транзити на планети с хората, с които сме синастрично свързани и които ни помагат да осъзнаем своите кармични уроци. С тези хора преживяваме т.нар. "свързан опит". Така че, ще си нептунясваме заедно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #267 -: Февруари 02, 2011, 04:55:53 pm »
Случвало ли ви се е някога да обичате мъж, а да не харесвате нито едно негово качество?

Имам приятелки, които казват за възлюбените си "Това, че го обичам, не значи, че го харесвам!" и въпреки всичко не могат да се откачат. Истината е, че хич не е лесно да се откачиш от страданието си.
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

holanda

« Отговор #268 -: Февруари 02, 2011, 05:44:00 pm »
Of,тоя Нептун..да ми се маха от възела,че ми писнА  :-X

*

Stella

• 7765
« Отговор #269 -: Февруари 02, 2011, 06:02:07 pm »
Of,тоя Нептун..да ми се маха от възела,че ми писнА  :-X

Какво ти направи?

*

holanda

« Отговор #270 -: Февруари 02, 2011, 06:22:48 pm »
Какво ти направи?

не е да кажеш,че съм преживяла някоя тежка любов (съвпада се случва в 5 дом),но имаше разправии покрай един бивш.Заради афера с него навремето,която си продълjaваше до скоро,но без предишния интензитет.И аз се чувствах доста добре,но изведнъj се появиха ревниви дами,оказа се,че човека си имал приятелка,обичали се,но той не бил затворил страницата с мен (аз на свои ред не съм го възприемала толкова насериозно,въпреки че също много го харесвах) и това момиче и то,и други хора се месиха,кой къде бил,кой кой видял,и схеми..
разни други момичета също го харесвали,те пък се опитвали да му съсипват връзката,не знаели за мен..направо..тоя човек,гати щастливеца,от 100 места го искат,че и мен завъртя ,дето много ги мразя такива оборотни,a той един от тях се оказа  ;D
и аз едва наскоро разбрах за всичката цяла история  ;D.Май страдах,но ми минава вече..

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #271 -: Февруари 02, 2011, 07:08:12 pm »
Ще ви споделя нещо много лично,винаги когато се сетя,чуя или мерна стара снимка на моя бивш Рибок,с когото транзита на Нептун върху Слънце/дир. Венера ни събра,плача.. :'(
Не мога да си обясня това нещо,знам,че вече не го обичам със сигурност и все пак само едно напомняне за него е в състояние да ме разчуства..Какво е това съжаление към особата му,при условие ,че си давам ясна сметка колко илюзорна и непълноценна беше връзката ни и колко ми навреди,не знам.
По отношение на него все още не съм в състояние да разсъждавам трезво..Знам,че не го обичам,че никога не бих се върнала и все пак си поревавам.Давам си сметка,че той е най-разчустващото ми нещо в живота ми. ;D
В сегашната ми връзка на моя нат. Нептун е асцендентът на Овенчо,определено го идеализирам,съжалявам,съчуствам и т.н.,но това е една малка част от "благините" на Нептун.
Транзитите Нептунови минаха,сега е време на дирекционния,дето ми е на нат. Венера.. ;D
Отърваване няма,ей..

*

Stella

• 7765
« Отговор #272 -: Февруари 02, 2011, 07:20:00 pm »
Какво ти направи?

не е да кажеш,че съм преживяла някоя тежка любов (съвпада се случва в 5 дом),но имаше разправии покрай един бивш.Заради афера с него навремето,която си продълjaваше до скоро,но без предишния интензитет.И аз се чувствах доста добре,но изведнъj се появиха ревниви дами,оказа се,че човека си имал приятелка,обичали се,но той не бил затворил страницата с мен (аз на свои ред не съм го възприемала толкова насериозно,въпреки че също много го харесвах) и това момиче и то,и други хора се месиха,кой къде бил,кой кой видял,и схеми..
разни други момичета също го харесвали,те пък се опитвали да му съсипват връзката,не знаели за мен..направо..тоя човек,гати щастливеца,от 100 места го искат,че и мен завъртя ,дето много ги мразя такива оборотни,a той един от тях се оказа  ;D
и аз едва наскоро разбрах за всичката цяла история  ;D.Май страдах,но ми минава вече..

Нептунови потодомни работи- без да си подозирал, изведнъж се оказваш баш в центъра на интригата.

*

Инти

• 2068
« Отговор #273 -: Февруари 02, 2011, 07:31:44 pm »
Of,тоя Нептун..да ми се маха от възела,че ми писнА  :-X

Аз на твое място щях да пусна ръчната спирачка, да седи повече време там ;) ;D :P

*

holanda

« Отговор #274 -: Февруари 02, 2011, 07:43:01 pm »
Аз на твое място щях да пусна ръчната спирачка, да седи повече време там ;) ;D :P

а,че той си стои там при възела  :lol:.Само зайчетата се променят :D
Фокус-мокус-барбaрокус   :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #275 -: Февруари 02, 2011, 07:51:45 pm »
Ти да не си жълтолилава в страната на чудесата :P и по пети дом вадиш зайци от шапката ама с дълги уши, да може да им ги опъваш като не слушкат  ;D

*

holanda

« Отговор #276 -: Февруари 02, 2011, 08:06:23 pm »
Ти да не си жълтолилава в страната на чудесата :P

;D
със Слънце в 12 дом,няма съмнение ..пека вълшебства и ги вадя от ръкава,готови за консумация .

p.s.другата част от поста я режа,защото зайците нямат колене :D

« Последна редакция: Февруари 02, 2011, 08:29:09 pm от жълтолилава »

*

tanina80

« Отговор #277 -: Февруари 02, 2011, 08:16:09 pm »
А относно Нептун ... седя и се чудя... кое е заблуда, кое интуиция?
В момента е в края на ВДЛ 28 градус и май от ретроградно движение, тръгва напред ...
Пада ми се в края на първи дом и имам някаква интуиция за осми дом (относно едни пари), а също и едни страхове относно първи дом...

*

Stella

• 7765
« Отговор #278 -: Февруари 02, 2011, 09:30:10 pm »
Инти, здравей, добре дошла отново!  ;D

« Отговор #279 -: Февруари 02, 2011, 11:54:40 pm »
Транзитен нептун в 5ти дом,сега като влезне в риби,да не стана още по-голяма фантазьорка?  :-\
 Иначе прави секстил с нат. Слънце,квадратура с нат. Мерк и нат. Плутон,опозиция с нат. Хирон, 150 градусов аспект с натални Луна и Марс и 135 градусов аспект с нат.Юпитер и мц-то.
Иначе има секстил с тр. Венера,съвпад с тр. Хирон и полусекстили с тр. Луна и тр. Меркурий.