Иии малко СПОДЕЛЕНО С ЕКСТАЗ

/не ми се смейте

/
тр. Нептун на върха на К3 квадрат натален Плутон
Натално - Нептун У4, Плутон У12 на трон
5 градуса преди да стане точен + нептун опозиция юпитер
- първи сблъсъци с алкохола..

Първите два, три пъти.. все си казвах " АА.. край! Повече НЕ! ".. излишно е да споменавам, че изобщо не бяха умерени.. прекалих.. А и не съм имала ясна представа кога трябва да спра, все изведнъж ме покосяваше.. /била съм в 7 клас/. След тях се научих на умереност.. и тази умереност още си я имам.. По това време за пъри път опитах и други забранени вещвства..
По абсолютно същото време
уран квадрат венера и уран квадрат асц.
все на неподходящи хора попадах.. те ли идваха при мен, аз ли ги привличах.. от "лоши" до "супер добри".. хващах си гаджета за по 1 седмица макс., никой не ми беше достатъчно интересен, много неща се промениха за мен.. имаше предателства от страна на приятелки, с които приключих взаимоотношения, но също така започнах и нови контакти и запознанства.. те първа си уреждах и-нет срещи, но все се оказваха различни от очакванията ми..
Докато нептуна едва помръдваше.. урана квадратира луната и мерка..
имаше гадни периоди, но по-скоро се засилваше желанието за свобода..
И колко по точен ставаше квадрата между нептун и плутон, толкова по-силно исках свободата си и се борех за нея.. Имах вечерен час.. приемах го като някакъв тормоз.. много емоционално..Много конфликти е имало тогава в семейните отношения.. но мина още време и даже му бях благодарна за строгите мерки..
Следващия етап от този транзит беше доста странен.. много ясно си спомням как бях поканена на много як купон /за онова време/, баща ми ме пускаше, а аз реших да легна и да си поспя... спах повече от 24 часа... мама се беше уплашила

Това са по-важните събития, които си спомням.. те се развиват в рамките на 2-3 години.. тук отчитам -5/+3 4 градуса..
Общо взето за този аспект мога да кажа, че влияе на вътрешно ниво.. и много зависи и от другите транзитни аспекти как ще се прояви и от наталните, кои домове са забъркани..
Следващата квадратирана планета от тр. нептун е слънцето
Слънцето У9 в 12ти дом
Транзита съм го усещала от -2/+2 .. като стана разходящ влиянието отслабна..
За този период имам само смътни спомени.. бях в различен свят.. мой измислен.. Период без ясни цели и стремежи и преценки.. ден за ден.. Много сбъркан, емоционален, депресивен период, период на нереалистични виждания, очаквания.. Много бях разсеяна, случваше ми се да забравям елементарни работи и после си носех последствията, сама си бях виновна.. Време пропиляно с неправилни хора, време изпълнено с лъжи.. Или много се успивах, или изобщо не спях.. Гонеше ме параноята, все се двоумях, много лоши мисли ми се въртяха и ме измъчваха преди да заспя.. Но всичко това съм си го изживяла вътре в мене, в моята глава.. през този транзит никак не бях на себе си.. Ако съм знаела как влия този транзит на психиката много неща да съм си спестила.. С разпадането на аспекта чак ги осъзнах и си взех поуките