Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88545 Прегледи
*

tanina80

Re:транзитите на нептун
« Отговор #300 -: Февруари 14, 2011, 10:48:41 pm »
Офф да ми се маха вече от този първи дом, че не духовно израстване, не фанатизъм, не ..., ами направо ми разказа играта вече. Така като гледам доста е бавен и докато излезе от първи дом всички ще го изпреварят ... цялата транзитна сбирщина дето се е навързала - Луна, Мерк, Юпитер, Слънце, Марс, Лилит, Уран и Венера, тя в последния момент успя да го изпревари .... , ако въобще ми е точен часа на раждане  ;) И първо Венера ще ми мине през ЮЛВ, ще срещна сигурно някоя стара-стара любов ...
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 10:54:58 pm от tanina80 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #301 -: Февруари 14, 2011, 10:52:06 pm »
Има да ми се влачи из 8-ия дом..., а и квдратира и себе си. :-X

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #302 -: Февруари 14, 2011, 11:05:02 pm »
Има да ми се влачи из 8-ия дом..., а и квдратира и себе си. :-X

Не е много страшна квадратурата му със собствената му позиция... :blink:
Важен е дома на транзита....
Забелязала съм , че тежкарите са опасни около кардиналните оси в натала....В падащи или следващите домове не са толкова резки.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #303 -: Март 08, 2011, 04:17:18 am »
И тука има доста споделено.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #304 -: Март 16, 2011, 11:22:24 pm »
Иии малко СПОДЕЛЕНО С ЕКСТАЗ  ;D
/не ми се смейте  :P/
тр. Нептун на върха на К3 квадрат натален Плутон
Натално - Нептун У4, Плутон У12 на трон

5 градуса преди да стане точен + нептун опозиция юпитер
- първи сблъсъци с алкохола..  :-[ Първите два, три пъти.. все си казвах " АА.. край! Повече НЕ! ".. излишно е да споменавам, че изобщо не бяха умерени.. прекалих.. А и не съм имала ясна представа кога трябва да спра, все изведнъж ме покосяваше.. /била съм в 7 клас/. След тях се научих на умереност.. и тази умереност още си я имам.. По това време за пъри път опитах и други забранени вещвства..
По абсолютно същото време
уран квадрат венера и уран квадрат асц.
все на неподходящи хора попадах.. те ли идваха при мен, аз ли ги привличах.. от "лоши" до "супер добри"..  хващах си гаджета за по 1 седмица макс., никой не ми беше достатъчно интересен, много неща се промениха за мен.. имаше предателства от страна на приятелки, с които приключих взаимоотношения, но също така започнах и нови контакти и запознанства.. те първа си уреждах и-нет срещи, но все се оказваха различни от очакванията ми..
Докато нептуна едва помръдваше.. урана квадратира луната и мерка..
имаше гадни периоди, но по-скоро се засилваше желанието за свобода..
И колко по точен ставаше квадрата между нептун и плутон, толкова по-силно исках свободата си и се борех за нея.. Имах вечерен час.. приемах го като някакъв тормоз.. много емоционално..Много конфликти е имало тогава в семейните отношения.. но мина още време и даже му бях благодарна за строгите мерки..
Следващия етап от този транзит беше доста странен.. много ясно си спомням как бях поканена на много як купон /за онова време/, баща ми ме пускаше, а аз реших да легна и да си поспя... спах повече от 24 часа... мама се беше уплашила  ;D
Това са по-важните събития, които си спомням.. те се развиват в рамките на 2-3 години.. тук отчитам -5/+3 4 градуса..
Общо взето за този аспект мога да кажа, че влияе на вътрешно ниво.. и много зависи и от другите транзитни аспекти как ще се прояви и от наталните, кои домове са забъркани..

Следващата квадратирана планета от тр. нептун е слънцето
Слънцето У9 в 12ти дом
Транзита съм го усещала от -2/+2 .. като стана разходящ влиянието отслабна..
За този период имам само смътни спомени.. бях в различен свят.. мой измислен.. Период без ясни цели и стремежи и преценки.. ден за ден.. Много сбъркан, емоционален, депресивен период, период на нереалистични виждания, очаквания.. Много бях разсеяна, случваше ми се да забравям елементарни работи и после си носех последствията, сама си бях виновна.. Време пропиляно с неправилни хора, време изпълнено с лъжи.. Или много се успивах, или изобщо не спях.. Гонеше ме параноята, все се двоумях, много лоши мисли ми се въртяха и ме измъчваха преди да заспя.. Но всичко това съм си го изживяла вътре в мене, в моята глава.. през този транзит никак не бях на себе си.. Ако съм знаела как влия този транзит на психиката много неща да съм си спестила.. С разпадането на аспекта чак ги осъзнах и си взех поуките
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #305 -: Март 17, 2011, 04:32:07 am »
Така ми бие АСЦ/ДСЦ....,че свят ми се вие...Лягам някъде ..осъмвам другаде....Пътувам за някъде пристигам другаде...Нищо не мога да планирам....Транзита е през 3-ти натален...водолей! :blink: :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #306 -: Март 17, 2011, 04:50:55 am »
на мен ми квадратира в момента венера, като приключи напълно периода ще пиша.. и сега ще ми гази и асц.. и дсц.. като при теб в 3ти дом.. кой знае и аз къде ще се озовавам..  :rolleyes:
Четох, че през такъв период не трябва да се правят планове и да се поставят цели, и че през такива периоди защитаваме нещо, което в последствие осъзнаваме, че не си е струвало..
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #307 -: Март 17, 2011, 05:05:22 am »
на мен ми квадратира в момента венера, като приключи напълно периода ще пиша.. и сега ще ми гази и асц.. и дсц.. като при теб в 3ти дом.. кой знае и аз къде ще се озовавам..  :rolleyes:
Четох, че през такъв период не трябва да се правят планове и да се поставят цели, и че през такива периоди защитаваме нещо, което в последствие осъзнаваме, че не си е струвало..

Абсолютно вярно....Правя толкова безсмислени неща...,че чак ме е яд на мене си.... :rolleyes: :-\ ;D
И тригона ,който прави с Юпитер допълнително ме прави дива и щастлива.... :P ;D

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #308 -: Март 17, 2011, 03:44:35 pm »
При мен Нептун приближава към ИЦ - огромни неясноти относно жилището ми, семейството.
Лутам се напред-назад в търсене на идеалния вариант.
Има и вече разходящ тригон с Венерата ми, но никаква голяма любов няма, само заблуди и идеализация.

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #309 -: Март 17, 2011, 10:31:43 pm »
При мен Нептун приближава към ИЦ - огромни неясноти относно жилището ми, семейството.
Има и вече разходящ тригон с Венерата ми, но никаква голяма любов няма, само заблуди и идеализация.

Една приятелка смени жилището си точно когато нептун съвпадна с ИЦ  :blink:
Възможно е да направиш придобивка към дома, да усещаш членовете на семейството интуитивно

*

Марая

• 28287
« Отговор #310 -: Март 17, 2011, 10:45:42 pm »

Възможно е да направиш придобивка към дома, да усещаш членовете на семейството интуитивно

Особено , ако е и упр. на дома.... ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #311 -: Март 17, 2011, 10:59:36 pm »

хаха, да  ;D или заключен знака на риби в 4ти или е на К4, тук и една минутка отклонение от рождения час е от значение, предполагам, че риба и е на К4  ;D
Много интересно! При нея наталния нептун се намира във втори дом - жилището е под наем. Предстои й много скоро тр. нептун тригон с юпитер У2 в 8ми дом, да не би да наследи имот или да закупи жилище.

*

Марая

• 28287
« Отговор #312 -: Март 17, 2011, 11:01:37 pm »

хаха, да  ;D или заключен знака на риби в 4ти или е на К4, тук и една минутка отклонение от рождения час е от значение, предполагам, че риба и е на К4  ;D
Много интересно! При нея наталния нептун се намира във втори дом - жилището е под наем. Предстои й много скоро тр. нептун тригон с юпитер У2 в 8ми дом, да не би да наследи имот или да закупи жилище.

За наследство се гледат няколко дома + оста 2/8-ми.... ;) ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #313 -: Март 17, 2011, 11:09:53 pm »
3, 4, и 9ти дом ли ?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #314 -: Март 17, 2011, 11:17:03 pm »

да..осите... :blink:
2/8 ,3/9,4/10.... :wub:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #315 -: Март 17, 2011, 11:19:59 pm »

Благодаря ти, миличка  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #316 -: Март 17, 2011, 11:23:31 pm »

За нищо бонбонче! :wub:

Ти добре ли си? :rolleyes: :wub:

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #317 -: Март 17, 2011, 11:34:03 pm »

Благодаря, добре съм, бързо се възстановявам, гледам да зареждам другите с положителни мисли.
Ти как си, прекрасна?  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #318 -: Март 17, 2011, 11:35:21 pm »

Благодаря, добре съм, бързо се възстановявам, гледам да зареждам другите с положителни мисли.
Ти как си, прекрасна? 
:wub:

Много се радвам..,че си добре! :wub: :wub:
Била съм и по-добре и мисля , че не след дълго пак ще бъда.... :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #319 -: Април 05, 2011, 09:10:28 pm »
Транзита на Нептун в Риби е факт....
Аз работя доста често в прогностиката с кармичните аспекти....
В момента Нептун е на 100* от наталната си позиция.... ;D Какви ли *тайни* ще сътвори? :rolleyes: