Меркурий е в 10 дом натално, а Нептун в 11.
Имах една изява по това време (свързана със занимания от по-ранна възраст, танцови), е което се сещам,
трябва да си издиря едно издайниче за по-точна сверка, но май тогава бях започнала и стихове да пиша,
уточнявам, че не си падам много по тази част, прекалени нежности, разбира се вдъхнови ме тогава любовта...но подробност е, че малко преди този аспект се състоя и такъв към Венера.
Бурни и красиви млади години, хахах, защото след като бях опитала цигарите/бирата съвсем малка, беше ред да се запозная с други опиянения. Дивна, при мен влиянието беше смесено с участието на Уран, както ти споменах. Ще ти пиша пълен доклад на лични, като проверя нещо със сигурност.

А ти имаш като моя Меркурий, на трон, какъв тригон те очаква?
Сигурно нямаш предвид транзит - може би ще ти дойде муза, а ти си творец-използвай този период,
ще ти се отворят възможности да покажеш на света таланта си, ще се случва неусетно и ще вади всичко красиво, дълбоко скрито в теб,
в общуването ще търсиш винаги начин да разбереш отсрещния, понякога мислите ти ще бъдат повече за другите, ще искаш да помагаш, ще отвориш душата си.
Основно предвид позицията на Меркурий при теб го свързвам с професионалното ти развитие, може и да срещнеш някой, който ще те оцени, работата ти, но така, че да те трогне дълбоко, както никой не го е правил за теб по отношение на труда ти. До тук само хубави възможни проявления, за да не става дълго, възможните лоши си ги знаем, ако държиш ще ги разнищим и тях. Все пак ти имаш добре поставен Меркурий, смятам, че ще съумееш правилно да насочиш енергията на Нептун. Но ако не е транзит, за какво говорим...?