Здравей Гост

транзитите на нептун

• 539 Отговора
  • 88642 Прегледи
*

Shreya

• *
  • 414
Re: транзитите на нептун
« Отговор #440 -: Май 23, 2012, 09:35:18 pm »
Предстои ми тр.Нептун квинконкс към наталната Луна. Дълго време ще продължи този аспект. Някой да има идеи и предположения какво евентуално да очаквам, освен обичайно заподозрените илюзии и (само)заблуди :mellow: Нептун транзитира 11-ти дом, а Луната управлява 4-ти.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #441 -: Май 23, 2012, 10:01:26 pm »
Нещо намразих нептун.....
толкова години не осъзнавах какво прави.Чак сега. Заблуди,заблуди,и пак заблуди.Илюзии..
Натално ми е в 5ти,по транзит в 8ми.Правете сметка.Управлява 9ти.

« Отговор #442 -: Май 24, 2012, 05:23:01 pm »
..ами и аз не го обичам този Нептун/ и Уран също.../...Миналата година ми транзитираше точно в средата на 6дом  и тогава ми се наложи даси правя  една цитонамазка- ами излезе си лоша и докторката беше категорична,че трябва да се прави операция....аз не се съгласих- повторих предната седмица цитонамазката- ами тя си е перфектна...без никакво лечение от предната намазка....сега Нептун е съвсем в края на 6дом...наистина си заблуждава той за мен..и любовта по Нептун не я искам  :-\.....
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

*

Stella

• 7765
« Отговор #443 -: Май 24, 2012, 05:55:52 pm »
Нещо намразих нептун.....
толкова години не осъзнавах какво прави.Чак сега. Заблуди,заблуди,и пак заблуди.Илюзии..
Натално ми е в 5ти,по транзит в 8ми.Правете сметка.Управлява 9ти.

Миличка, аз си имам квадратура със светилата и цял живот съм така. Добре, че тригонът на светилата с Марс ме извежда от унеса, чрез действие, а тригонът на Нептун със Сатурн ме приземява и отсява мечтите и илюзиите до нещо приложимо и реалистично. Но при съвпадът на Нептун със светилата във Водолей беше най-голямата заблуда, относно партньорството- Нептун ми управлява управителите на 5-ти и 7-ми дом (Меркурий и Венера), а светилата - 8 дом. Научих урока на емоционалната независимост.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #444 -: Май 24, 2012, 06:03:27 pm »
Аз се омъжих при съвпад тр нептун нат слънце.
И после се разведох.

*

Stella

• 7765
« Отговор #445 -: Май 25, 2012, 11:34:06 pm »
Някой преживял ли е транзит на Нептун през Имиум цели във Водолей, да сподели как се е отразил?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #446 -: Юни 04, 2012, 12:57:16 pm »
от 4 юни до 11 ноември 2012 Нептун е ретрограден.

При мен не образува аспекти;един път да се радвам за липсата на такива. ;D

« Отговор #447 -: Юни 06, 2012, 12:37:20 pm »
О, неее, пак ли?писна ми вече, при мен управлява 5 дом, пак ще има неуредици по тези въпроси, дано да ме спаси секстила с Луната и със себе си, както и тригона с Плутон (който е в съвпад с АЦ).
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #448 -: Юни 06, 2012, 12:42:12 pm »
Някой преживял ли е транзит на Нептун през Имиум цели във Водолей, да сподели как се е отразил?
Да, тогава за първи път се изнесох от къщи (бях 8 клас и отидох в друг град, за да уча в езикова гимназия).
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #449 -: Юни 08, 2012, 07:50:56 pm »
Някои преживял ли е транзит на Нептун в квадрат с натална Венера ?

*

Grace

• 2257
« Отговор #450 -: Юни 08, 2012, 08:57:15 pm »

аз не, но внимавай за любовно разочарование или измама с пари
« Последна редакция: Юни 08, 2012, 09:20:39 pm от Grace »

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #451 -: Юни 09, 2012, 11:24:28 am »

Разбрах за минала изневяра от страна на партньора, той така и не призна.. та от тук лъжи, измами... отделно имах финансови загуби, харчех повече отколкото имах... много тъжен период.. сълзлив, емоционален.. след това като се обърна ретро и мина пак през анаретната ми венерка се увлякох по един човек, с който беше невъзможно да имам връзка  ;D Отделно имах някакви супер заблудени мечти и си вярвах .. ужасс  ;D Много е опасен тоя Нептун  :-[

Съветвам те да не злоупотребяваш с алкохол, хапчета, опиати.. защото тогава емоциите взимат връх и преценката ти и решенията които ще се наложи да вземеш няма да са правилни.. ако се налага да взимаш решения взимай ги сутрин :)) също така много сънувах през този период и сигурно съм спала по 12 часа... и като се събуждах имах чувството, че още сънувам  ;D

Но при теб сигурно ще мине по-леко :) Успех и внимавай на кой се доверяваш  :wub:
« Последна редакция: Юни 09, 2012, 11:38:41 am от xtz »
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #452 -: Юни 09, 2012, 12:17:44 pm »
при мен е в съвпад с Венера и също мога да потвърдя, че в живота ми се появи Нептунианец по професия, (в натала му Венера е в квадрат с Нептун), който не е наясно със себе си и постоянно се вкарва в някакви филми и повлича и мен.

Може да е много драматична и тежка връзката ни, ако я приемах лично и си мислех, че светът се върти около мен. Но някак като я гледам от страни виждам много ясно причините за положението ни и до голяма степен знам при какви решения какво бъдеще ще имаме.

И знам, че все пак Сатурн определя реално какво ще се случи в живота (той може да си въздиша по идеалната любима, но какво значение има когато е до мен и получавам това, което искам). То и аз имам още 2-3 идеални любови (много по възрастни от мен, мъже които много са ми помагали и наистина ценя и обичам да съм с тях, ама няма да тръгна да ги развеждам....), така, че подреждам си приоритетите и гледам много да не се вкарвам в някакви навъзможни илюзии (никой не може да е изцяло твой, има хиляди души, с които можеш да имаш успешна връзка...и сте подобни като енергия). ;)
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #453 -: Юни 09, 2012, 02:03:01 pm »

аз не, но внимавай за любовно разочарование или измама с пари
Благодаря ще внимавам, тенденцията е такава.

Да. :blink:
Любов с вкус на шампанско ( което с времето се превърна в най-обикновено възкисело вино  ) и ягоди (които пък не бяха все още узряли  )...но "морето от любов" го имаше. :P
Харчих си парите с удоволствие и за удоволствия. ;)
Зависи кога се случва този транзит,как/къде са поставени в натала Венера/Нептун ,има ли аспект между тях,какво управляват
,човек доколко е настроен към техния принцип,но да винаги ще бъдат засегнати сферите на Венера-връзки,финанси,ценности.

Ах, любовта - получих две любовни обяснения, толкова истински, че съм на крачка да им повярвам. Все още здравия разум надделява. Щастливо омъжена съм.
При теб как са разположени двете планети , имат ли аспект и кои домове управляват?

Разбрах за минала изневяра от страна на партньора, той така и не призна.. та от тук лъжи, измами... отделно имах финансови загуби, харчех повече отколкото имах... много тъжен период.. сълзлив, емоционален.. след това като се обърна ретро и мина пак през анаретната ми венерка се увлякох по един човек, с който беше невъзможно да имам връзка  ;D Отделно имах някакви супер заблудени мечти и си вярвах .. ужасс  ;D Много е опасен тоя Нептун  :-[

Съветвам те да не злоупотребяваш с алкохол, хапчета, опиати.. защото тогава емоциите взимат връх и преценката ти и решенията които ще се наложи да вземеш няма да са правилни.. ако се налага да взимаш решения взимай ги сутрин :)) също така много сънувах през този период и сигурно съм спала по 12 часа... и като се събуждах имах чувството, че още сънувам  ;D

Но при теб сигурно ще мине по-леко :) Успех и внимавай на кой се доверяваш  :wub:

Много ти благодаря за съвета, ще го имам предвид,когато се налага да вземам важни решения, ако вече не е късно, разбира се.
При мен венера упр. АС и се намира в 2 дом, а нептун упр. 6 и се намира в 3 дом.
Предпологам,че изявата и ще бъде свързана с някакви служебни (6 дом) документи (3 дом) по които е плащано нещо (2 дом) .
А по принцип имам и други тежки транзит,които засягат венера и луната.

при мен е в съвпад с Венера и също мога да потвърдя, че в живота ми се появи Нептунианец по професия, (в натала му Венера е в квадрат с Нептун), който не е наясно със себе си и постоянно се вкарва в някакви филми и повлича и мен.

Как са разположени планетите в натала и какво ти управляват?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #454 -: Юни 10, 2012, 07:57:06 pm »
 Венера ми е в Риби упр 7 и 11 дом, секстил Нептун. Но аз считам, че проблемите ми идват от Луната в квадрат със Сатурн (не съм свикнала да изисквам от другите все още, до сега все от мен са изисквали) и квинкокса между женските планети (Луна в лъв).  :P
When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #455 -: Юни 12, 2012, 01:23:52 am »
При мен Нептун управлява 3-ти дом, а на К3 е СЛВ, в този дом, но не в Риби, а в Овен са Луната и Венера. Нептун направи веднъж точен съвпад със Слънцето ми, сега пак ще направи и когато се обърне директен ще ми нагази Слънцето за трети път. Мога да го свържа само с изясняване на отношения. И с по-рибешките черти, които започнах да проявявам.
I learned a lot of great lessons from a few fucked up people.

*

Grace

• 2257
« Отговор #456 -: Юни 12, 2012, 08:28:38 am »
Цитат
Много ти благодаря за съвета, ще го имам предвид,когато се налага да вземам важни решения, ако вече не е късно, разбира се.
При мен венера упр. АС и се намира в 2 дом, а нептун упр. 6 и се намира в 3 дом.
Предпологам,че изявата и ще бъде свързана с някакви служебни (6 дом) документи (3 дом) по които е плащано нещо (2 дом) .
А по принцип имам и други тежки транзит,които засягат венера и луната.
[/b]

Lina_Re, какви тежки транзити имаш към Венера и Луна ?

« Отговор #457 -: Юни 12, 2012, 09:00:25 am »

Lina_Re, какви тежки транзити имаш към Венера и Луна ?
Към луната - опозиция от уран и квадратура от Плутон.
Към венера - квадрат от Нептун и квадрат от Юпитер (юпитер ми упр. 3 планети, вкл. и венера)

*

Grace

• 2257
« Отговор #458 -: Юни 12, 2012, 09:14:23 am »
Цитат
Към луната - опозиция от уран и квадратура от Плутон

леле.. как се преживява такова нещо ?  :blink:

*

rossin

• *
  • 232
« Отговор #459 -: Юни 12, 2012, 09:21:51 am »
Цитат
Към луната - опозиция от уран и квадратура от Плутон

леле.. как се преживява такова нещо ?  :blink:

Преживява се щом мърдаме още.. :haha:
При мен Уран е на Асц, Путон на МЦ   ;D
Стъпваш по терлички когато е нужно, лесно се разделяш с маловажните неща, но нали отваряш място за нещо ново  ;D
Налага ми се да променям плановете си по 20 пъти на ден,по независещи от мен причини, но поне съм подготвена и не се ядосвам а правя каквото трябва за момента.
Дали заради многото въздух в натала или по друга прична емоции и чувства трудно ме завладяват.
Юпитер и при мен е в квадрат в нат.Венера  :blink:
« Последна редакция: Юни 12, 2012, 09:33:31 am от rossin »
"Ако живота ти предложи лимон, направи си лимонада"