аз не, но внимавай за любовно разочарование или измама с пари
Благодаря ще внимавам, тенденцията е такава.
Да. :blink:
Любов с вкус на шампанско ( което с времето се превърна в най-обикновено възкисело вино ) и ягоди (които пък не бяха все още узряли )...но "морето от любов" го имаше. 
Харчих си парите с удоволствие и за удоволствия. 
Зависи кога се случва този транзит,как/къде са поставени в натала Венера/Нептун ,има ли аспект между тях,какво управляват
,човек доколко е настроен към техния принцип,но да винаги ще бъдат засегнати сферите на Венера-връзки,финанси,ценности.
Ах, любовта - получих две любовни обяснения, толкова истински, че съм на крачка да им повярвам. Все още здравия разум надделява. Щастливо омъжена съм.
При теб как са разположени двете планети , имат ли аспект и кои домове управляват?
Разбрах за минала изневяра от страна на партньора, той така и не призна.. та от тук лъжи, измами... отделно имах финансови загуби, харчех повече отколкото имах... много тъжен период.. сълзлив, емоционален.. след това като се обърна ретро и мина пак през анаретната ми венерка се увлякох по един човек, с който беше невъзможно да имам връзка
Отделно имах някакви супер заблудени мечти и си вярвах .. ужасс
Много е опасен тоя Нептун 
Съветвам те да не злоупотребяваш с алкохол, хапчета, опиати.. защото тогава емоциите взимат връх и преценката ти и решенията които ще се наложи да вземеш няма да са правилни.. ако се налага да взимаш решения взимай ги сутрин
също така много сънувах през този период и сигурно съм спала по 12 часа... и като се събуждах имах чувството, че още сънувам 
Но при теб сигурно ще мине по-леко
Успех и внимавай на кой се доверяваш :wub:
Много ти благодаря за съвета, ще го имам предвид,когато се налага да вземам важни решения, ако вече не е късно, разбира се.
При мен венера упр. АС и се намира в 2 дом, а нептун упр. 6 и се намира в 3 дом.
Предпологам,че изявата и ще бъде свързана с някакви служебни (6 дом) документи (3 дом) по които е плащано нещо (2 дом) .
А по принцип имам и други тежки транзит,които засягат венера и луната.
при мен е в съвпад с Венера и също мога да потвърдя, че в живота ми се появи Нептунианец по професия, (в натала му Венера е в квадрат с Нептун), който не е наясно със себе си и постоянно се вкарва в някакви филми и повлича и мен.
Как са разположени планетите в натала и какво ти управляват?