Здравей Гост

МАТРИЦАТА V

• 125 Отговора
  • 26576 Прегледи
*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
Re:МАТРИЦАТА V
« Отговор #20 -: Февруари 19, 2010, 07:56:07 am »
Казват „Животът е свещен” – откъде произлиза това мислене, свързано с идентифицирането с тялото? Чували сме фразата от Светлите. Това е една от техните мантри. Всъщност, няма нищо „свещено” във връзка с живота – животът е средство за Висшия Аз, чрез което той да участва в Играта – ни повече ни по-малко. Даже Висшите Аз не се считат за свещени – тогава откъде е тази фраза?

В миналото след МНОЖЕСТВО опити, извънземните генетици създали от тогавашните земни хора днешните хора и вложили в телата им ДНК командите, които според тях щели да послужат най-добре на техните цели да си създадат роби. Една от веригите от преживявания, които вече сме обсъждали, е „Животът е свещен”. Тя съществува с цел да ни попречи да узнаем кои наистина сме.

Защо тези генетици са направили това? Защото земните хора били създадени от техните „богове”, за да разработват планетата за тях И да им служат за храна, когато това е необходимо. Откакто земните хора са собственост за извънземните, те се превръщат в резервирани за тях. Оттук и фразата „свещени за извънземните”. Основният довод на Орион на срещите на галактическия съвет е: „ние създадохме човеците”. Идеята е, че ако се месите в собствеността на Орион, вие ги предизвиквате – все едно да убиете елен в кралската гора и да трябва да преодолеете последиците от това. След това чувате, че „Бог ще ви накаже” и че това е грях. Превод: извънземният господар ще ви даде да се разберете, задето не му се подчинявате.

Мантрата „животът е свещен” напомня за и усилва веригата от преживявания. Въпреки това земните хора се бият и прилагат насилие към тази верига от преживявания. Американското правителство говори много за свобода, но не би се поколебало да убие хиляди, за да наложи със сила своите вярвания на света. Орион също не биха се поколебали да убиват - независимо по каква причина.

Често по телевизията слушате за убити жени и деца – рядко за убити мъже (друг начин на Орион да изтъкват превъзходството на жените). Всъщност смъртта на КАКВОТО И ДА БИЛО е просто още едно преживяване. Хората умират, биват взривявани или премахвани по друг начин – е, и? Висшите Аз нямат ограничения относно броя на инкарнациите. Има Висши Аз, които искат различни видове смърт И този тип действия е един от начините, по които те си осигуряват това. Целият рев и хлипане се свеждат до смъртта на тялото и до това, че имаш само един живот КАТО тази личност. Няма значение какво иска тялото. Без Висшия Аз тази черупка изобщо не би била одухотворена. Когато Висшият Аз напусне, то умира, но ВСИЧКИ преживявания, спечелени в тази черупка ще живеят вечно, ЗАРАДИ Висшия Аз.

Ако тези, които хленчат и плачат, защото „животът е свещен”, наистина вярваха в това, нямаше да има войни, понеже никой земен никога не би наранил друг земен човек, тъй като всички сме свещени. Как не!

:57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #21 -: Февруари 19, 2010, 09:39:19 am »
Вещичке, предните неща от книгата бяха глупости, но това вече е истина. И точно за това си мисля напоследък.

Не разбрах какво имат против жените обаче.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #22 -: Февруари 19, 2010, 10:01:32 am »
Хело, другите неща също не са глупости, но просто още не ти е дошло времето да ги разбереш  ;)

прочети книгата и ще разбереш какво имат против дадено държане на жените, нещо което съм го забелязала много отдавна. не заемам страна - било то мъжка или женска, просто има още много трески за дялане докато се достигне едно съвършенство в емоционалното общуване между половете... за разлика от автора, аз поне мисля, че определени хора все още имат шанс  :57:

*

Helo

« Отговор #23 -: Февруари 19, 2010, 10:05:45 am »
Извънземните планети напредват като едно цяло. Те са на приблизително еднакво ниво на напредък според своята раса.

Тази теория и аз я знам. Може и да е така.

Цитат
Това не означава, че най-старите раси са най-напреднали духовно. Точно обратното е, както изглежда. Най-старата раса в нашата галактика са влечугоподобните. Те са най-напреднали технологично и най-изостанали духовно. Това е изборът на тяхната раса и изглежда, че най-старата раса последна ще завърши Играта.

А авторът откъде знае, че това е така?  :unsure:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #24 -: Февруари 19, 2010, 10:09:17 am »
Хело бе - точно влечугоподобните са ни измислили нас и това, което сме ние в момента  :P  ако бяха толкова напреднали духовно нямаше да се опитват да ни манипулират толкова еони време. един духовен човек се грижи за себе си и собственото си израстване, а не манипулира цяла планета за собствена изгода.. я си помисли малко по тоа въпрос... и отделно има си канали за трупане на знания - медитация, астрални пътувания, сънища и един куп други... въпроса е да ги научиш как стават и да ги използваш  ;)  а не да ги отричаш както правиш ти  :P

*

Helo

« Отговор #25 -: Февруари 19, 2010, 10:22:10 am »
Хело бе - точно влечугоподобните са ни измислили нас и това, което сме ние в момента  :P  ако бяха толкова напреднали духовно нямаше да се опитват да ни манипулират толкова еони време. един духовен човек се грижи за себе си и собственото си израстване, а не манипулира цяла планета за собствена изгода.. я си помисли малко по тоа въпрос... и отделно има си канали за трупане на знания - медитация, астрални пътувания, сънища и един куп други... въпроса е да ги научиш как стават и да ги използваш  ;)  а не да ги отричаш както правиш ти  :P

Ти откъде знаеш, че те са точно влечугоподобни?

И аз знам идеите на Дейвид Айк, но защо да са точно влечугоподобни, а? :unsure:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #26 -: Февруари 19, 2010, 10:25:41 am »
ми щото тук наоколо влечугите са били най-дъртите парчета... явно някъде из астралните библиотеки има това инфо. това, че ти или аз не сме достигнали до него, не значи че го няма...  :P

*

Kristian

« Отговор #27 -: Февруари 19, 2010, 10:32:22 am »
Ако извънземното ДНК увреждане е напълно активно, влизате в хетеросексуално тяло.
Това не го разбрах, ще може ли да го обясните? Как така днк увреждането напълно активно?

*

Helo

« Отговор #28 -: Февруари 19, 2010, 10:36:50 am »
Ако извънземното ДНК увреждане е напълно активно, влизате в хетеросексуално тяло.
Това не го разбрах, ще може ли да го обясните? Как така днк увреждането напълно активно?

Имаме тема по въпроса, който те вълнува. Сложи си картата там - можеш да си изтриеш данните и да сложиш само картата.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3696.0.html

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #29 -: Февруари 19, 2010, 10:39:49 am »

става въпрос за изкуствено наслоени качества и кодове в човешкото ДНК, които предизвикват предвидими реакции. когато тези кодове са увредени /бъгнати, разрушени/ даденият индивид започва да се държи така както той иска, а не както го изисква "обществото"  :blink:

*

Kristian

« Отговор #30 -: Февруари 19, 2010, 10:43:35 am »

става въпрос за изкуствено наслоени качества и кодове в човешкото ДНК, които предизвикват предвидими реакции. когато тези кодове са увредени /бъгнати, разрушени/ даденият индивид започва да се държи така както той иска, а не както го изисква "обществото"  :blink:
Благодаря. Е значи мойто положение не е чак толкова лошо.  :blink:

*

Kristian

« Отговор #31 -: Февруари 19, 2010, 10:46:24 am »
Имаме тема по въпроса, който те вълнува. Сложи си картата там - можеш да си изтриеш данните и да сложиш само картата.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3696.0.html

Няма нужда картата ми отдавна е гледана от астролог и той е потвърдил. Пък и гледането на една карта не може да промени нищо всичко си зависи само от мен.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #32 -: Февруари 19, 2010, 10:46:54 am »

Благодаря. Е значи мойто положение не е чак толкова лошо.  :blink:

божке ма чадо, ми нали Синухето това се опитваше да ти обясни с часове бре  :57:

в крайна сметка всеки човек се ражда точно такъв какъвто трябва да бъде - ни повече, ни по-малко. приеми се и се заобичай такъв какъвто си  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #33 -: Февруари 20, 2010, 07:43:14 pm »
Свързаната с идентифицирането с тялото концепция „Моите деца”

Тази концепция е правилна, когато се отнася до правенето на тялото. Тялото се оживява от духовата сила. Като електричеството, което захранва тостера – самото то не пече филийките, но позволява на тостера да изпълни функцията си.

Когато създавате детски тела посредством телата си на възрастни, вие отваряте вратата и давате възможност това тяло да бъде заето от духа. НЕ вие определяте кой дух да заеме това тяло (освен когато има изрична предварителна уговорка за това). Понякога то се определя от това, че съответното тяло предлага оптимални физически възможности на съответната инкарнация на Висшия Аз да преживее предвиденото по план за текущата инкарнация. Висшите Аз са добре запознати с тази възможност. Висш Аз може да заеме новородено тяло при двама родители-любимци – въпрос на преживяване. Следват последиците, които няма да са във ваша полза. От гледна точка на Висшия Аз това са просто преживявания.

Чувството за притежание е резултат от заложените в ДНК на тялото команди, а не нещо духовно. Проявява се към съпрузи, приятели, деца и др. и се контролира много трудно. Може да не успеете да го поставите под контрол преди да се събудите като Финална Инкарнация. Стремежът към притежаване на другото тяло е доминиране и поради това е тъмен по природата си. Физическите тела си имат своите преживявания и самостоятелен живот, а вие сте само електричеството (ако използваме горния пример с тостера). Да, това е твърде опростено казано, но Много Напредналите ще схванат идеята. Децата са деца на тялото и наследяват родителските гени. Идентифицирането с тялото ви кара да смятате, че децата са ваши и в интерес на Играта е да вярвате в това чувство за собственост, защото то отклонява вниманието ви от по-висшето израстване. Играта иска да мислите, че сте тялото си и да не си спомните кои наистина сте.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #34 -: Февруари 21, 2010, 08:35:17 am »
Мъртвата звезда и плановете на империята Орион

Става дума за епизода „Ентърпрайз” от TV серията Стар Трек.

Епизодът започва с разбиването на Земята на парчета от Мъртвата звезда, която е създадена от влечугоподобното Xindi. Какво „съвпадение” – империята Орион със своите кораби разрушават планетата отвъд Марс, където сега има астероиден пояс. Земята бива разрушена и превърната в астероиден пояс на друга система. Какво става?

В плановете на Орион влиза идеята да разрушат Земята, както са направили с другата планета, превърната в астероиден пояс.

Концепцията за кораба мъртва звезда е дадена още в трилогията Междузвездни войни. Версията от Ентърпрайз е само последната версия за този кораб. Версията за мъртвата звезда, обаче, не е визуално точна.

Тази технология за мъртвата звезда е съвсем реална и е под контрола на Орион. Когато мъртвата звезда е била в орбита около Земята в древността, я наричали „Окото на Бог”. Тъй като земните хора от древността знаели, че извънземните „богове” дошли от кораб, приемало се, че „Окото на Бог” ги наблюдава.

В Междузвездни войни се говори как мъртвата звезда ще поддържа системите в ред – това е основната цел на този вид кораби. Всяка планета, която не може да бъде умиротворена по друг начин, се елиминира. Сега в настоящата система има повече от една мъртва звезда. В нашата слънчева система те са в орбита около Юпитер.

Империята Орион възнамерява отново да предяви претенции върху Земята и ако не може да я получи, възнамерява да я унищожи, макар че този план стои след плана им да премахнат земните хора и да заселят отново Земята със специално ново население, което се контролира по-лесно. Плановете на Орион включват въвеждането на мъртва звезда в орбита около Земята като втора Луна. В тази галактика те са най-напреднали технически, но този напредък при тях е за сметка на духовното им развитие, което е забавено. В тази слънчева система решаваща дума обаче имат Висшите Аз, които са тръгнали по пътя на едновременното развитие – ничий план не може да надмогне тяхното решение. Висшите Аз се основават на духовното и вечното и са винаги нащрек – те имат инкарнации във всички времеви периоди за разлика от извънземните висши Аз, които имат още доста път, докато се издигнат над нивата на средно-Напредналите. Така, че мъртвата звезда не е нещо, от което следва да се паникьосвате – ако се появи, ще е по-скоро забавно.

ай сиктииир, като прочетох онова в червения цвят и се сетих за окото в триъгълника в църквите  :-X :-X :-X  хахахаа на кого всъщност са  посветени нашите църкви а  :wink2:

*

Helo

« Отговор #35 -: Февруари 21, 2010, 08:59:42 am »

Тъй като земните хора от древността знаели, че извънземните „богове” дошли от кораб, приемало се, че „Окото на Бог” ги наблюдава.

ай сиктииир, като прочетох онова в червения цвят и се сетих за окото в триъгълника в църквите  :-X :-X :-X  хахахаа на кого всъщност са  посветени нашите църкви а  :wink2:

Според някои е Окото на илюминати, които завладели целия свят.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #36 -: Февруари 21, 2010, 10:28:53 am »
Хело, в този цитат става въпрос за време хилядолетия преди илюминатите  ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #37 -: Март 11, 2010, 07:35:29 pm »
  ;D
« Последна редакция: Февруари 26, 2013, 11:58:24 pm от Синухе »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #38 -: Март 12, 2010, 09:13:44 am »
според Матрицата всички едновременни инкарнации преди това са били последователни на някои други планети. това го приех като факт и толкоз. по пътя на логиката ми се връзваха нещата и така си ги оставих  ;D

обаче друго си е да "видиш" какъв/какво си бил преди да станеш едновременна инкарнация   :57:
днес на разсъмване сънувах някаква друга планета ама каква беше идея си нямам  :-[  там съществата бяха много интересни /божкеее имам една изстисквачка за лимони и портокали метална на 3 крачета - та нещо подобно, само че не помня броя на краката и бяхме нещо като метални дискове  :o /. аз си знаех, че съм си аз нищо че приличах на летящо войнишко канче  ;D
та явно първата инкарнация всички се редяхме на някаква опашка с едни жълти панички. минавахме през места от които трябваше да пълним някаква цветна каша в паниците. сещам се, че първият цвят беше светлосин, после розово и накрая бяло, или бяло и накрая розово. и се прераждаш или живееш докато не научиш реда на цветовете, които трябва да се сипят в канчето. аз се справих бързо, но повярвайте ми имаше адски много, които им беше невероятно трудно да разберат кво да правят  ;D

от гледна точка на сегашният ни живот това звучи като най-голямата тъпотия, която може да роди човешки мозък  ;D   да ама не  ;) всички последователни са така, а първата е най-смешна и изнервяща може би. то и затова духовете, които напредват бързо, преминават към едновременните  ;)

втората инкарнация беше, че тези диванета се пускаха по някакви пързалки, обаче изобщо не схванах идеята на тва пускане  :-\  въпреки, че аз пак го преминах доста бързо.

третата беше вече, че срещнах друго мъжко летящо канче и то беше некъв цар там  :57:  и са взехме. роди ни се дете, но то беше с пречупен врат /мъртво/. това, което ми направи впечатление е думите, които казах на царо: аз знаех, че ще се роди такова още преди аз да се родя, но го направих заради теб! /от цялата работа на това канче убий ме не моа са сетя къде му беше врата, но описвам всичко с всички подробности както го видях. може би врата е само символ/. което ме навежда отново на мисълта за последователните инкарнации, които не губят знанията нито след като умрат, нито след като се родят...  та с тоя гледахме напред към един път и се бяхме прегърнали и знаехме, че ще го вървим заедно. на пътя като метални купчини лежаха бъдещите ни препятствия - и от двете страни на пътя, равномерно разположени, но скрити под похлупаци...

та това е... за някои може и да звучи странно и изобщо да не разбират за какво говоря, а за други да не е чак толкова странно, но лично за мен си е факт. събудих се с абсолютната увереност, че съм видяла точно личната си последователна инкарнация.

това обаче ме навежда на друга мисъл. сега знам, че много от вас ще скочат да ме оплюват или да се възмущават, но на мен не ми пука от тяхното мнение - като дораснат някой ден, може и да разберат за какво говоря. та: факта, че родих мъртво дете на нея планета и знанието ми, че това предварително ще стане. всеки човек, който се сблъсква с такова нещо - мъртво дете, дете с някакви увреждания и т.н. та този човек се сблъсква с това за да изпита и това чувство, да се научи и това да приема с благодарност и да осъзнава силата на приемането и усещането. както и факта, че този човек преди да се прероди тук е знаел и го е пожелал това усещане!!! странното беше, че на нея планета е да стана ми криво, но не е имало такива емоционални ексцесии както биха били тук на Земята....

та такива ми ти неща значи...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #39 -: Март 12, 2010, 09:35:10 am »
Така това за кръстта е извадка от Матрицата 5 и всеки да му мисли,когато волно или неволно носи кръст (неравнораменен).

хахааа с това сега си просиш съда на Линч от страна некой дедо поп   :57:  не че не е вярно де, но който не е едно мнение с хора, които мислят различно - знаеш кво става  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Тъй като Гея е Земята,а 4 се връзва със нея идеално,не е случайно че Уран именно управлява 4ката-защото тя сама не може да твори без първоначалното му семе,нито пък той като Висш Разум може да създава на материално ниво без нея и тъй като числата обслужват активните сили/принципи-4ката се дава на Уран.Обаче може да се счита,че тя е число не просто на материята в смисъл като се тълкува,но и на Земята/Уран.

е хубо де ако Гея я осеменява Уран - там както в митологията, то къде всъщност в числата от 1 до 9 се намира Земята? щото аз пък не знам Земята да фигурира в тоя списък и най-важното що не фигурира  :-\