Марая ,на теб определено водните Венера и Марс биха ти допаднали ,защото е добре да "полеят" твоите земни Луна/Венера/Марс...да разчупят ледовете(това не го приемай ,че си студена :blink:),а те чрез твоите земни планети ще разберат наистина какво чувстват и какво искат.И ти понеже си по-инициативната,на тях това им допада. :blink:
Да, така е...Права си...Но аз си имам и доста водица...

, не забравяй...,че ИЦ е в риби , К8 е в рак , а к12 е в скорпион....Връзката м/у управителите Нептун , марс , луна , плутон е доста хармонична...Дори мисля , че опозицията нептун/луна....с орбис 9* е малко множко...
В смисъл , аз познавам водата и с нея се справям доста добре...,домовете на края са водни , а тук са чувствата , емоциите , подсъзнанието....
Обаче знаеш ли каква лампичка ми светна току-що....Упр. на 12-ти Марс /Плутон /е в секстил с управителя на 4-ти... , както и Марс като управител на 5-ти....За мен секса е по 8-ми и 2-ри. К8-Луна в тригон с Марс....Защо наистина харесвам рибешкия марс и нямам забележки...4-ТИ ДОМ няма нищо общо със секса?! :rolleyes: :thinking: :umnik: