Здравей Гост

НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ - НАТАЛ ,АСПЕКТИ , КОНСТЕЛАЦИЙ

• 112 Отговора
  • 18577 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ - НАТАЛ ,АСПЕКТИ , КОНСТЕЛАЦИЙ
« Отговор #100 -: Ноември 11, 2010, 04:58:12 am »
Ако питаш мен и скромния ми опит :-[ :P ;D , ще ти кажа , че некадърния е некадърен навсякъде...
Миии много са ми нежни и музикантите и художниците...Била съм муза на неколцина известни в определени периоди и сега са мии дружки , но ...са някак си прекалено далечни , прекалено влюбени в изкуството....
Интересен е факта , че успелите мъже са много на ти със себе си , стават много уверени и си мислят , че всичко им се дължи по право....Онези при които липсва реализация въобще не ми ги хвали....там е бита карта, абсолютни неудачници...Много мъже са плакали пред мен , в първия миг съм изпадала в потрес , защото това е мъж все пак , а по-късно съм ги поставяла на едно по-високо ниво в представите си за хора..... Най-добрите са именно тези , които имат сърце и душа , а за да имаш това и да си мъж , трябва да имаш преди всичко вярата в себе си и в живота....вярата в утре....
Силен марс , е основното ...

Ние с теб се върнахме пак на темата:
Аз викам нептун ти пак марса му , та марса му :rolf:

Нептун , Нептун , ама като ги поразплуе нещата...и като няма кой да му помръдне....ела скивай за какво иде реч...
Оставаш си с мечтанието на Шуман.... ;D
[/quote

:57:
 Ще ме умориш, бе :P
Не убивай в мене романтизма
Аз живея с творец и мечтател
е верно че повечето време е в творчески устрем, ама като спре да мечтае и марса също се обажда ;D

Скиваш ли , че без Марса сме за никъде.... :P ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Несус...Марса ти е проработил.... :kissd: :haha:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

На мен Венерата ми е земна, Марсът - воден. За мен добър любовник няма да е някой с въздушен или огнен Марс.  А ако генерализираме, мисля, че трябва да сложим водните знаци или тия с много вода в хороскопите.

*

Марая

• 28287
На мен Венерата ми е земна, Марсът - воден. За мен добър любовник няма да е някой с въздушен или огнен Марс.  А ако генерализираме, мисля, че трябва да сложим водните знаци или тия с много вода в хороскопите.

А защо не съчетание на земен марс с водна венера....ОПОЗЕТО Е НАЙ-СИЛНАТА КОНФИГУРАЦИЯ... ;D

А защо не съчетание на земен марс с водна венера....ОПОЗЕТО Е НАЙ-СИЛНАТА КОНФИГУРАЦИЯ... ;D

Къде да ходя да ги търся сега опозициите, аз вкъщи си имам водни Венера и Марс и хич не се оплаквам, да живеят секстилите  ;D

*

Марая

• 28287

Къде да ходя да ги търся сега опозициите, аз вкъщи си имам водни Венера и Марс и хич не се оплаквам, да живеят секстилите  ;D

Тогава всичко е точно...Дай боже всекиму.... ;D ;)

Spored men sa slynca v strelec i oven....dosta dobri. Maraja pisah ti na li4ni...

*

Марая

• 28287
Spored men sa slynca v strelec i oven....dosta dobri. Maraja pisah ti na li4ni...
:wub: отговорих ти... ;D ;)

*

Марая

• 28287
Според мен няма универсални любовници,защото всеки от нас има различни сексуални потребности. :P Аспектите Венера/Марс/Плутон в натала особено леките дават индикация за изявен сексуален интерес,като превес имат огнените и водните елементи,а твърдите аспекти такива по-скоро незадоволен сексуален апетит.Но за да ни "пасне" ;)съответния мъж или жена като любовник/-ца,добре е напористия му/и Марс да попадат в нашите 8-ми или 1-ви домове или да са в аспект с Плутон(положителен). :blink:Добре е да се включат и аспектите на Ерос и Хирон,към Венера и Марс,но тук по-скоро не говорим за изпепеляваща страст,а за еротика. :blink:

ОТЧАСТИ СПОДЕЛЯМ МНЕНИЕТО ТИ... ;D

Мисля , че най-силни са съвпадите , следвани от опозицийте , квадратурите и тригоните....

А Купидон , къде го забрави...И той е в играта...

За нищо на света не заменям марс в риби...,  ;D ;)

*

Марая

• 28287
Въпрос на вкус :P...но ти пожелавам да се заиграеш с мъж,на който  Марс-а или АСЦ са му в рак в твоя 8 дом ;D....и после споделяш :PОтносно Марса в Риби ,да опитала съм от магията му ;D и въпреки ,че е съвпад със Слънцето ми,не съм толкова очарована ;)...може би защото не активира моите Луна,Венера .Понеже ние ,жените държим да ни предразположат и усетят в прелюдията преди самия полов акт,за това много се кефим на водните Марсове...но аз определено искам и друго ,което не може да ми го даде един воден Марс(изключвам Марс в Скорпион,там е пожар).Защо тогава си падаме по "лошите момчета"? :P ...Защото когато същите тези момчета ни активират чрез твърди аспекти Луна/Венера/Марс тогава става пожар.Знам че навсякъде пише.леките аспекти са идеални за сексуална съвместимост,но от личен опит споделям първото. ;D..Така че нека сам за себе си определи ,какво и как го възбужда и да го изживява без задръжки( стига Сатурн да не му пречи ;))...и  да не слагаме етикет за най-добър любовник,нали затова е и астрологията.Не напразно Казанова води класацията за най-добър...защото се е занимавал с астрология и така е знаел всяка жена как може да бъде прелъстена и ....задоволена. ;D

Абсолютно съм съгласна....Идеята на темата е всеки да сподели впечатления... ;D
Мисля , че на Марс в скорпион му е повече рекламата...Имам опит с такъв и да ти кажа , не е най-добрия...Е , беше и ретро...А слънцето беше в риби... ;D

По отношение на аспектите си казах мнението...Мен лично не ме топлят тригоните когата става дума за секс...Постничка манджа , а не съм вегетарианка...Предпочитам нещо по-пикантно....
Опозициая на марс и венера си е супер предизвикателство...
с МАРС В РАК НЯМАМ ОПИТ... :P ;D , щото ще ми опозира моя...
НО, с Мъжка венера в опозиция на моя марс имам... ;D ;)

*

Марая

• 28287
Марая ,на теб определено водните Венера и Марс биха ти допаднали ,защото е добре да "полеят" твоите земни Луна/Венера/Марс...да разчупят ледовете(това не го приемай ,че си студена :blink:),а те чрез твоите земни планети ще разберат наистина какво чувстват и какво искат.И ти понеже си по-инициативната,на тях това им допада. :blink:

Да, така е...Права си...Но аз си имам и доста водица... ;D , не забравяй...,че ИЦ е в риби , К8 е в рак , а к12 е в скорпион....Връзката м/у управителите Нептун , марс , луна , плутон е доста хармонична...Дори мисля , че опозицията нептун/луна....с орбис 9* е малко множко...
В смисъл , аз познавам водата и с нея се справям доста добре...,домовете на края са водни , а тук са чувствата , емоциите , подсъзнанието....

Обаче знаеш ли каква лампичка ми светна току-що....Упр. на 12-ти Марс /Плутон /е в секстил с управителя  на 4-ти... , както и Марс като управител на 5-ти....За мен секса е по 8-ми и 2-ри. К8-Луна в тригон с Марс....Защо наистина харесвам рибешкия марс и нямам забележки...4-ТИ ДОМ няма нищо общо със секса?! :rolleyes: :thinking: :umnik:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
4ти дом е най-дълбоката ни същност. явно ти влиза на дълбкото и затова ;D

*

Марая

• 28287
4ти дом е най-дълбоката ни същност. явно ти влиза на дълбкото и затова ;D
:confuse3: Така....много на дълбоко :rakeattack: как не се сетих по-рано.... :haha: