Здравей Гост

НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ - НАТАЛ ,АСПЕКТИ , КОНСТЕЛАЦИЙ

• 112 Отговора
  • 18548 Прегледи
*

elfidka

• 3129
Re:НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ - НАТАЛ ,АСПЕКТИ , КОНСТЕЛАЦИЙ
« Отговор #40 -: Февруари 19, 2010, 06:54:49 pm »
Сещам се за едно старо гадже, който е със съвпад на Плутон в Лъв на 24гр. с Венера на 29гр  и Марс на 5гр в Дева. Невероятен джентълмен и любовник...

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Isis

• 30
« Отговор #41 -: Февруари 19, 2010, 08:08:22 pm »
Изис, ако толкова ти е неприятна атмосферата в този форум, защо го посещаваш? Или се опитваш с включванията си по някои теми да го промениш? Възможно ли е според теб да се променти манталитетът на хората, с който са закърмени от младенческа възраст?

Цитат
От своя страна лицемерието е доста добре приемано в България, като форма и начин за оцеляване.

Съгласна съм, във връзка с което и аз изпитвам погнуса. Но трябва ли да пренасям погнусата си в отношенията със съфорумците?

Lilie, чета ви отдавана, не ми е неприятна атмосферата тук. Смятам, че доста от старите членове на форума заслужават уважение, защото се занимават именно с астрология, каквато е целта на този форум и от части с мистиката, където изразяват собственно мнение, нямам  в пред вид ( копиране от други места). Ценя хората със собственна позиция, самоличност и мнение, хората, които доказват, че могат да мислят.
Значи, да се изясним, този форум е за астрология и мистика, нали? Ясно и точно.
Ако има някакви промени, те трябва да се отбележат от администратора в началната страница.
Кое ме накара да се включа във форума?
Наглото държание на ваши съфорумнички, които не бих нарекла астроложки, защото не са го доказали, то се вижда по постовете на всеки.Не са и мистички.
Значи това са хора, които търсят други неща тук, където не е мястото.
Всеки трябва да си направи много добре сметката къде се намира и за какво е там и дали му е мястото там. Ако иска да получи уважение, то трябва да го заслужи.
Или с други думи казано, всеки получава заслуженото си.
Не е учтиво, нито възпитано и е в разрез на всякакви морални, цивилизовани, човешки и каквито си щете норми намесата в личнят живот на човек, нали?
Думата "кучка" си е точно на място за лъжлив, подъл и лицемерен човек,
който крие истинското си лице пред хората.
Лили, нямам намерение да променям никого и не ми е това работата.
Просто исках да покажа на някои ваши съфорумнички, че не е много разумно да скачат на врата на всеки Нов Съфорумец, тук без да го познават поне малко. Ако някоя иска да си прави колекция от различни типове Марс)))) хе хе хе, и да експериментира едновременно с един съпруг и няколко любовника, хо хо хо, ако иска да се сдобие и с един Огнен Марс,  няма лошо в това, но трябва преди за се опита да седне на столчето да провери дали й е по мярката и дали вече не е заето. В противен случай излиза, че дамата просто си е надценила способностите. Сега изясни ли се положението или имате още въпроси?
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

Helo

« Отговор #42 -: Февруари 19, 2010, 08:32:26 pm »

Кое ме накара да се включа във форума?
Наглото държание на ваши съфорумнички, които не бих нарекла астроложки, защото не са го доказали, то се вижда по постовете на всеки.Не са и мистички.
Значи това са хора, които търсят други неща тук, където не е мястото.
Всеки трябва да си направи много добре сметката къде се намира и за какво е там и дали му е мястото там. Ако иска да получи уважение, то трябва да го заслужи.
Или с други думи казано, всеки получава заслуженото си.
Не е учтиво, нито възпитано и е в разрез на всякакви морални, цивилизовани, човешки и каквито си щете норми намесата в личнят живот на човек, нали?
Думата "кучка" си е точно на място за лъжлив, подъл и лицемерен човек,
който крие истинското си лице пред хората.
Лили, нямам намерение да променям никого и не ми е това работата.
Просто исках да покажа на някои ваши съфорумнички, че не е много разумно да скачат на врата на всеки Нов Съфорумец, тук без да го познават поне малко. Ако някоя иска да си прави колекция от различни типове Марс)))) хе хе хе, и да експериментира едновременно с един съпруг и няколко любовника, хо хо хо, ако иска да се сдобие и с един Огнен Марс,  няма лошо в това, но трябва преди за се опита да седне на столчето да провери дали й е по мярката и дали вече не е заето. В противен случай излиза, че дамата просто си е надценила способностите. Сега изясни ли се положението или имате още въпроси?

Онго Бонго се прави на света вода ненапита и на много обиден, че съфорумки проявили интерес към него. Смяяяяххххххххх!  ;D ;D ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #43 -: Февруари 19, 2010, 08:33:23 pm »
КОНСТЕЛАЦИИ СЕ ПИШЕ БЕЗ й НАКРАЯ, а с и!!!

гледах и мълчах, но не се стърпях да направя забележка! не може в заглавие на коя и да е тема да се изписват думи с правописни грешки - това е недопустимо в БЪЛГАРСКИ форум! и е недопустимо за големи хора, които претендират за образование! тук не важат оправдания от типа "писах бързо", защото колкото и бързо да е писал даден човек, то винаги може после да влезе и да го поправи!

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Helo

« Отговор #44 -: Февруари 19, 2010, 08:34:46 pm »
КОНСТЕЛАЦИИ СЕ ПИШЕ БЕЗ й НАКРАЯ, а с и!!!

гледах и мълчах, но не се стърпях да направя забележка! не може в заглавие на коя и да е тема да се изписват думи с правописни грешки - това е недопустимо в БЪЛГАРСКИ форум! и е недопустимо за големи хора, които претендират за образование! тук не важат оправдания от типа "писах бързо", защото колкото и бързо да е писал даден човек, то винаги може после да влезе и да го поправи!

Шъ та помолъ да споменеш и за влезна и излезна - шопски диалект.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #45 -: Февруари 19, 2010, 08:38:56 pm »
Хело, ти ква даскалица си бре жена  :unsure:

вътре из темите не прави никакво впечатление как се пише, но не може да напишеш заглавие с грешка и то елементарна грешка! може и да нямам силна дева, но Мерка ми е съвпад с асцедента и понякога ми "вади" очите за такива неща  ;)
няма безгрешни хора, но във форума има начин да се коригират тези грешки  ;)

п.с. аз дори се чудя как Лили още не е изревала, че какъвто е педант за тези нещица  ;D

*

Isis

• 30
« Отговор #46 -: Февруари 19, 2010, 08:47:35 pm »
Хелото, писах го в "приказките за лека нощ" ще го напиша и тук
изненадана съм как може да съществуеат такива същества като теб, толкова ли нямаш и грам интуиция за случая. Няма да те обиждам сега с разни думи, защото бяха свидетел на доста смешни ситуации, разбрах, че просто не се обиждаш от нищо и това е смешно, жалко и може би за съжаление. Може би затова и не ме дразниш, просто на теб специално не ти обръщам внимание или само се забавлявам, докато има други елементи тук, на които наистина си струва да се даде урок, защото са доста самонадеяни и нагли.
"Това, което човек си въобразява, че чува и това, което говорещият наистина има  предвид,
могат да бъдат противоположни неща. Опитай се да усещаш мислите зад плетеницата от човешкото многословие." - Шри Юктешвар

*

Helo

« Отговор #47 -: Февруари 19, 2010, 09:17:22 pm »

вътре из темите не прави никакво впечатление как се пише, но не може да напишеш заглавие с грешка и то елементарна грешка! може и да нямам силна дева, но Мерка ми е съвпад с асцедента и понякога ми "вади" очите за такива неща  ;)

Къде е тази грешка?

*

Helo

« Отговор #48 -: Февруари 19, 2010, 09:18:09 pm »
изненадана съм как може да съществуеат такива същества като теб, толкова ли нямаш и грам интуиция за случая. Няма да те обиждам сега с разни думи, защото бяха свидетел на доста смешни ситуации, разбрах, че просто не се обиждаш от нищо и това е смешно, жалко и може би за съжаление. Може би затова и не ме дразниш, просто на теб специално не ти обръщам внимание или само се забавлявам, докато има други елементи тук, на които наистина си струва да се даде урок, защото са доста самонадеяни и нагли.

Интуиция имам, защото всеки път, когато влезеш с нов ник във форума те разпознавам веднага.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #49 -: Февруари 19, 2010, 09:20:01 pm »
п.с. аз дори се чудя как Лили още не е изревала, че какъвто е педант за тези нещица  ;D

Старая се да съм тактична, че току виж са ме изкарали дребнава, макар че подобни грешки наистина ми вадят очите.
Но безпогрешни хора няма - кой бърза да мисли, кой бърза да пише, кой бърза да върши по няколко неща наведнъж (като мен  :-[)...
Вчера, например, като си препрочитах темата за синастричните техники във ведическата астрология, успях да открия няколко правописни грешки, макар че бях пуснала написаното на предварителен преглед, но поради бързане и недоглеждане има останали тук-там изядени буквички. Туй е то да имаш МС в Дева, прави са ураническите астролози дето му отреждат място, по-съществено дори от на Асцендента!  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #50 -: Февруари 19, 2010, 09:25:03 pm »

Къде е тази грешка?

кьорносун табелата ма серсем - виж заглавието на тази тема и последната дума от това заглавие  ;)

*

Helo

« Отговор #51 -: Февруари 19, 2010, 09:27:51 pm »

кьорносун табелата ма серсем - виж заглавието на тази тема и последната дума от това заглавие  ;)

Ти ме обвини мен в някаква грешка, пък аз не съм авторката на тази тема. Питах в коя моя тема си видяла грешка в заглавието, която била голяма и очевидна.

Тя Марая е ясна с нейните напатки.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #52 -: Февруари 19, 2010, 09:28:40 pm »

Старая се да съм тактична, че току виж са ме изкарали дребнава, макар че подобни грешки наистина ми вадят очите.
Но безпогрешни хора няма - кой бърза да мисли, кой бърза да пише, кой бърза да върши по няколко неща наведнъж (като мен  :-[)...
Вчера, например, като си препрочитах темата за синастричните техники във ведическата астрология, успях да открия няколко правописни грешки, макар че бях пуснала написаното на предварителен преглед, но поради бързане и недоглеждане има останали тук-там изядени буквички. Туй е то да имаш МС в Дева, прави са ураническите астролози дето му отреждат място, по-съществено дори от на Асцендента!  ;D

да бе и аз чаках до сега, ма вече не моа са стърпя и туй то - затова си го казвам, щото може да се коригира. аз също правя грешки, но като ги видя - влизам и ги коригирам. нямам навика да пускам предварителен преглед, щото не съм чак такъв педант /девата ми е интерсептирана/, но след като видя си го поправям...

та затова си го казах де - не ме хваща сън с това Й, да му ева лелята на керемидите  :57:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #53 -: Февруари 19, 2010, 09:30:52 pm »

Ти ме обвини мен в някаква грешка, пък аз не съм авторката на тази тема. Питах в коя моя тема си видяла грешка в заглавието, която била голяма и очевидна.

божкееееееееее туй пък откъде го измисли  :96:   не съм те обвинявала в нищо бре, ти що са тикаш между шамарите па ся  :19:

*

Isis

• 30
« Отговор #54 -: Февруари 19, 2010, 09:42:05 pm »

Интуиция имам, защото всеки път, когато влезеш с нов ник във форума те разпознавам веднага.  ;D

Хело, ясно ми е, че ти ще си последната, която ще се усети от този форум. Но няма нищо, трябва да има и такива като теб, за да има на какво да се смеем. Хи хи хи

*

Helo

« Отговор #55 -: Февруари 19, 2010, 10:12:20 pm »

Хело, ясно ми е, че ти ще си последната, която ще се усети от този форум. Но няма нищо, трябва да има и такива като теб, за да има на какво да се смеем. Хи хи хи

Какво да се сещам, като имам доказателства, че ти си Онго Бонго!

Отново се пробваш да промъкваш съмнения и неразбории между съфорумките.

Уж бил обиден, че някои съфорумки му били обърнали внимание.  ;D

Ако наистина имаш Марс във Взени в 7-ми дом си ясен, ама някак не се връзва такъв човек да обижда и ръси цинизми и да говори зад гърба на хората с присмех, пък после да се прави на света вода ненапита и на много обиден.  :'(

;D ;D
« Последна редакция: Февруари 19, 2010, 10:17:55 pm от Hi »

« Отговор #56 -: Февруари 20, 2010, 08:18:49 am »
и кво излиза сега ,че най-добрите любовници са тези без правописни грешки :85:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #57 -: Февруари 20, 2010, 08:52:29 am »
на грешниците,грешките излизат слез девет месеца на бял свят и питат защо :o

« Отговор #58 -: Февруари 20, 2010, 08:54:49 am »

за меркурий на асц. правописните грешки убиват всичко, вкл. и първичните импулси.. :-\

що бе да не би той първо да чете любовният сценарии, та да ходи убит и незадоволен
хак да му е като е толкова любознателен ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #59 -: Февруари 20, 2010, 09:00:03 am »

за меркурий на асц. правописните грешки убиват всичко, вкл. и първичните импулси.. :-\

що бе да не би той първо да чете любовният сценарии, та да ходи убит и незадоволен
хак да му е като е толкова любознателен ;D

ами лично за мен с Марс в близнаци и Меркурий на асцедент - интелекта е най-важен при първата ми среща с даден човек, оттам нататък ако ми допадне като интелект, мога да си уредя и втора среща. това важи за всякакви срещи, а не само за либовни  :wink2: