Изис, ако толкова ти е неприятна атмосферата в този форум, защо го посещаваш? Или се опитваш с включванията си по някои теми да го промениш? Възможно ли е според теб да се променти манталитетът на хората, с който са закърмени от младенческа възраст?
От своя страна лицемерието е доста добре приемано в България, като форма и начин за оцеляване.
Съгласна съм, във връзка с което и аз изпитвам погнуса. Но трябва ли да пренасям погнусата си в отношенията със съфорумците?
Lilie, чета ви отдавана, не ми е неприятна атмосферата тук. Смятам, че доста от старите членове на форума заслужават уважение, защото се занимават именно с астрология, каквато е целта на този форум и от части с мистиката, където изразяват собственно мнение, нямам в пред вид ( копиране от други места). Ценя хората със собственна позиция, самоличност и мнение, хората, които доказват, че могат да мислят.
Значи, да се изясним, този форум е за астрология и мистика, нали? Ясно и точно.
Ако има някакви промени, те трябва да се отбележат от администратора в началната страница.
Кое ме накара да се включа във форума?
Наглото държание на ваши съфорумнички, които не бих нарекла астроложки, защото не са го доказали, то се вижда по постовете на всеки.Не са и мистички.
Значи това са хора, които търсят други неща тук, където не е мястото.
Всеки трябва да си направи много добре сметката къде се намира и за какво е там и дали му е мястото там. Ако иска да получи уважение, то трябва да го заслужи.
Или с други думи казано, всеки получава заслуженото си.
Не е учтиво, нито възпитано и е в разрез на всякакви морални, цивилизовани, човешки и каквито си щете норми намесата в личнят живот на човек, нали?
Думата "кучка" си е точно на място за лъжлив, подъл и лицемерен човек,
който крие истинското си лице пред хората.
Лили, нямам намерение да променям никого и не ми е това работата.
Просто исках да покажа на някои ваши съфорумнички, че не е много разумно да скачат на врата на всеки Нов Съфорумец, тук без да го познават поне малко. Ако някоя иска да си прави колекция от различни типове Марс)))) хе хе хе, и да експериментира едновременно с един съпруг и няколко любовника, хо хо хо, ако иска да се сдобие и с един Огнен Марс, няма лошо в това, но трябва преди за се опита да седне на столчето да провери дали й е по мярката и дали вече не е заето. В противен случай излиза, че дамата просто си е надценила способностите. Сега изясни ли се положението или имате още въпроси?