....за мен интелектът на партньора е важен, но ако го няма интелекта, поне някава приказка да върви като прелюдия...
Абе и аз уж съм така, ама имаше едно скорпионище навремето, дето само като ме погледнеше, "чувах" и "виждах" всичко, което съм искала някой да ми каже и направи. Повече не съм била с някой, дето може да ме пали само с поглед от метри разстояние и независимо от мястото и обкръжението. Ама точно тоя най-добре си беше хич да не си отваря устата. Скорпионски
дълбини, който пита. Клише до клишето, майно льо, и помежду им - ланшни лафове. По-плоско и едноизмерно същество не съм познавала.
И "връзката" ни се разпадна щото никой не може да живее само и единствено в леглото. Налитах на такива типове в своя хард-дарк-драма период. Мина ми бързо и без особени белези. Горното само потвърждава правилото, че сексът започва, а и свършва в ума. Всичко е във въображението ни, дори за земните знаци, които са акцентирано тактилни и сензитивни. Лили, ти ли беше написала, че в Джйотиш "как го правиш" се определя от 12-ти дом?