Здравей Гост

НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ - НАТАЛ ,АСПЕКТИ , КОНСТЕЛАЦИЙ

• 112 Отговора
  • 18625 Прегледи
Re:НАЙ-ДОБРИТЕ ЛЮБОВНИЦИ - НАТАЛ ,АСПЕКТИ , КОНСТЕЛАЦИЙ
« Отговор #60 -: Февруари 20, 2010, 09:05:10 am »

той мерка не е много по секса, дай му приказки на него :) и като се наплямпа вече, може да си подремне малко и да остави сексуалните планети да се включат ;)
но с мерк на асц., ако той не е ''задоволен'' първо, до друго няма и да се стигне, гарантЕ  :mellow:

рецептата е взимаш Декамерон, има няма 1000 страници скука и четеш и накрая на теб няма да ти прави секс , а Мерка/Асц си го спечелил завинаги,доволна съм научих нещо ново,благодаря :P
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #61 -: Февруари 20, 2010, 09:25:37 am »
ами лично за мен с Марс в близнаци и Меркурий на асцедент - интелекта е най-важен при първата ми среща с даден човек, оттам нататък ако ми допадне като интелект, мога да си уредя и втора среща. това важи за всякакви срещи, а не само за либовни  :wink2:

даже ми се е случвало да си допадна с някого на приказки, ама така да си допадна, че може да си говорим за каквото и да е, и направо да ми се иска да му скоча само защото ми допада как мисли и говори  :-[ най- ''възбуждащо'' ми действат разговорите по вечните теми, а откакто открих интернета, малии, тази година стават 13 години от тогава, вече интернетски ставам тийн, трябва да внимавам.. ;D

абе кво си говориш  ;)  не ми ли допадне някой първо на приказки - директно е отписан и от живите и от мъртвите  ;D ;D ;D  първосигнално ме привлича интелекта   а после може и друго...

оххххх д-р Хаус ми е любимец в това отношение - влюбена съм в ума му  :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #62 -: Февруари 20, 2010, 09:48:08 am »

абе кво си говориш  ;)  не ми ли допадне някой първо на приказки - директно е отписан и от живите и от мъртвите  ;D ;D ;D  първосигнално ме привлича интелекта   а после може и друго...

оххххх д-р Хаус ми е любимец в това отношение - влюбена съм в ума му  :88:

И аз държа първо на допадането в приказката. Ма,нямам Марс в Близнаци. Даже нищо нямам в Близнаци.  :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #63 -: Февруари 20, 2010, 11:20:07 am »
той мерка не е много по секса, дай му приказки на него :) и като се наплямпа вече, може да си подремне малко и да остави сексуалните планети да се включат ;)
но с мерк на асц., ако той не е ''задоволен'' първо, до друго няма и да се стигне, гарантЕ  :mellow:

Нямам изгряващ Меркурий, нито Меркурий в първи дом, нито меркуриев АС, но и при мен важи същото. Докато не си начеша езика, до друго не може да се стигне... С бившия навремето редовно имаше по един-два часа говорене преди да се стигне до основното ястие. От вратата за краката определено не е за мен, не горя от ентусиазъм да бързам.  ;D От астрологична гледна точка вероятно влияние оказва съвпадът на Венера, управляваща ДС, с Меркурий - за мен интелектът на партньора е важен, но ако го няма интелекта, поне някава приказка да върви като прелюдия...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #64 -: Февруари 20, 2010, 01:00:10 pm »
Според Аройо наи добрите любовници са тези с марс и Венера във водни знаци защото знаят и усещат потребностите и желанията на партниора
сори имам проблеми с кирилицата
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Diyana

• 2705
« Отговор #65 -: Февруари 20, 2010, 02:29:21 pm »
....за мен интелектът на партньора е важен, но ако го няма интелекта, поне някава приказка да върви като прелюдия...  :-[

Абе и аз уж съм така, ама имаше едно скорпионище навремето, дето само като ме погледнеше, "чувах" и "виждах" всичко, което съм искала някой да ми каже и направи. Повече не съм била с някой, дето може да ме пали само с поглед от метри разстояние и независимо от мястото и обкръжението. Ама точно тоя най-добре си беше хич да не си отваря устата. Скорпионски дълбини, който пита. Клише до клишето, майно льо,  и помежду им - ланшни лафове. По-плоско и едноизмерно същество не съм познавала. 
И "връзката" ни се разпадна щото никой не може да живее само и единствено в леглото. Налитах на такива типове в своя хард-дарк-драма период. Мина ми бързо и без особени белези. Горното само потвърждава правилото, че сексът започва, а и свършва в ума. Всичко е във въображението ни, дори за земните знаци, които са акцентирано тактилни и сензитивни. Лили, ти ли беше написала, че в Джйотиш "как го правиш" се определя от 12-ти дом? 
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #66 -: Февруари 20, 2010, 02:38:29 pm »
     :blink: Охоооо, Прозерпина, ти се появи, къде се губиш толкова време. Добре дошла  :blink:!

« Отговор #67 -: Февруари 20, 2010, 02:39:46 pm »
   А това по Джйотиша и 12 дом ме заинтригува - и какво се крие там - я някой знаещ да ни светне.

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #68 -: Февруари 20, 2010, 02:53:52 pm »
правилото, че сексът започва, а и свършва в ума.

Така е,както и повечето неща в света,всичко тръгва и свършва там ...

*

Lillie

• 30532
« Отговор #69 -: Февруари 20, 2010, 05:08:28 pm »
Лили, ти ли беше написала, че в Джйотиш "как го правиш" се определя от 12-ти дом?  

Доколкото 7ми и 12ти дом се свързват и с креватните удоволствия, наред с останалите значения на тези два дома.

Между другото, бившият имаше акцент върху тези два дома - Луна/Юпитер в сидералния Скорпион в 7ми и Слънце/Марс в сидералния Овен в 12 дом.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #70 -: Февруари 20, 2010, 07:43:09 pm »
А какво ще кажете за Марс във Везни в 7 Дом?

Аз имам наблюдения за Марс във Везни в 8 дом. С огнено Слънце в 7. Мъж мечта за в леглото на всяка жена  :72:

Ха Ха Ха, сега ми е ясно защо на толкова кучки им изтекоха лигите по този марс, и все се опитват да седнат върху него.

Не знам дали си мъж или жена, но какъвто (каквато) и да си, намирам отговора ти за безкрайно невъзпитан.

Пиша защото си цитирал (цитирала) моето изказване. И пряко си ме нарекъл (нарекла) кучка. Това не ме обижда, защото не те познавам и ми е все едно какво мислиш за мен. Но ако така реагираш в живота няма да имаш никога уважението от стойностни хора. А тук пишат именно такива.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #71 -: Февруари 20, 2010, 07:57:37 pm »
У,бре,хей!....Де сте бре?Ми аз съм най добрия лубовник.С тез ,атрофиралите вагини де сте тръгнали бре на лов за  фалуси.Ми ни въ ли и срам!?Дърти парясници и мискинки недни.

Ай сиктир бе,гиди кофи издънени.Овчи майки  слънчасали.От Манча форевър

Радвам се,Манчо,че си такъв страхотен любовник. Обаче,за протокола - "фалус" се пише с "о", т.е. "фалос".  ;)  :wink2:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #72 -: Февруари 20, 2010, 07:59:27 pm »
Според мен това е поредната еманация на Сульо & Пульо, Торбалан, Гицка и прочие. Админът ще каже.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #73 -: Февруари 20, 2010, 08:07:01 pm »
На мен такива типове личности са ми много интересни от психологична гледна точка.  ;D Не е проблем някой да иска да си създаде друг или допълнителен профил,но когато това е направено с цел да обиждаш хората и да покажеш истинския си агресивен "Аз", тогава става интересно подобно изказване. Но тъй като вагината ми със сигурност не е атрофирала, ;D на мен ми е весело.  :P ;D Жалко е само,че зад тези обиди се крие един наистина "атрофирал" човек. Жалко!

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #74 -: Февруари 20, 2010, 08:17:05 pm »
Снимката си е много готина.  ;) Извинен/а си.  :rolleyes: Успех с ролята!  ;D

*

Helo

« Отговор #75 -: Февруари 20, 2010, 08:33:47 pm »
За някои мъже е плашещо жените да са със силни вагини, щото някои тайландки изнасят вечерни представления в клубове, при които показват как чупят орехи с вагините си.

« Последна редакция: Февруари 20, 2010, 09:35:12 pm от Hi »

*

elfidka

• 3129
« Отговор #76 -: Февруари 20, 2010, 08:37:19 pm »
Тука май нещата почнаха да изпростяват .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #77 -: Февруари 20, 2010, 10:33:10 pm »

рецептата е взимаш Декамерон, има няма 1000 страници скука и четеш и накрая на теб няма да ти прави секс , а Мерка/Асц си го спечелил завинаги,доволна съм научих нещо ново,благодаря :P

После му връчваш най-тържествено книгата, да чете,а ти си се гушкаш с друг...Това от мен - една жена с Марс в Лъв... ;D

*

Nebesna

« Отговор #78 -: Февруари 20, 2010, 10:50:03 pm »
За някои мъже е плашещо жените да са със силни вагини, щото някои тайландки изнасят вечерни представления в клубове, при които показват как чупят орехи с вагините си.

Сигурно ще е заради това.

« Отговор #79 -: Февруари 21, 2010, 08:55:07 am »

ще взема да спра да ям баклава :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...