Намерих си тази стара тема, не видях по-скорошна, а аз си пускам лунари и ги гледам редовно. Не всички са значими, но този месец има интересни неща и понеже част от тях знам, мога да кажа какво отразяват, а за осите специално имаше чуденки в други теми

Обърната ос ИЦ/МЦ - доскоро много ме тормозеше прочита, но вчера прочетох най-накрая нещо, което схванах. Обърнати оси обикновено индикират сфера в живота, която е обърната наопаки з апериода. Сътоветно сферата е тази, индикирана от оста. В този лунар е много нагледен примарът - понеже обхваща времето до средата на август, а моят син заминава в началото на месеца на ваканция с баща си, логично домът ми и статусът ми (който в момента е най-вече "майка"), заминават с главата надолу. Всичко вкъщи ще бъде съвсем различно. И, естествено, ще бъда и малко уязвена и тъжна. Много точен аспект на лунара.
Новолуние в лунарен 12ти - да, тъжен, емоционален, труден месец, вече си личи. Отсъствието на детето ще е още една капка в чашата. Много ретроспекции по отношение партньорства (Луна и Слънце съуправители на натален 7ми).
Обаче, Парс Фортунае на Асц в 7ми лунарен, Юпитер на К5 и лунарен У5, Венера в лунарен 5ти, У3 и У10 дават индикации, че няма да е все кофти и вероятно ще има и приятни моменти, може да пътувам наблизо някъде, може да завържа полезни контакти и надалеч. Марс във 2ри соларен върху Плутон, енергия в търсене на материална трансформация и сигурност. Пари от другите (Уран в 8ми соларен, У7).