Така... Покрай венерините изпълнения се сетих, че днес имам лунен възврат. Много халифаксов. Ас съвпада до градус с нат венера. Кефи ме юпито в 4, надявам се на подобрения в дома, но то времето така или иначе се стопля и вече не ми трябва толкова топла вода

Кефя се и на уран на к2 или по-точно кефих се допреди малко, но уви той се прояви не толкова благоприятно или поне пак под очакванията ми. И типично по нептун-нат уран пак научих истината. Абе не им ли стана ясно на тези хора, че аз винаги всичко научавам, без да искам и без да търся. Просто винаги нещата посто сами се появяват пред очите ми. А въобще и не ровя в широкия смисъл.
Имаме практика в наща фирма на годишна индексация на заплатите, съгласно инфлационния процент, но на база НСИ. Един вид други увеличения няма, но да не си губим жизнения стандарт, подигравка. Както и да е, ей сегичка, ама съвсем непреднамерено и напук на стриктно конфиденциалната им политика и глупавата личен състав, пред очите ми случайно изникнаха цифрите за цялата фирма. Пак съм най-ощетена, ма здраве да е. Както винаги, за потупване по рамото съм първа, за лапането последна. И на други раб. места ми се е случвало. Но след време те ще ме търсят и ще ми се молят. От предишното място вече 3 години периодично дават сигнал, топ шефа ми праща коледни картички от Лондон, но.. Поне така един ден няма да имам никакви скрупули да им кажа чао.
Та, дано тези злокобни карета на плутон да не се проявят, че като нищо още този месец ще се върна към туризма. Глупаци!
Кажете нещо за СВ до к9, моля!