Здравей Гост

лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност

• 286 Отговора
  • 50400 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Да,нещата които не се случват е защото, не трябва да се случат.

Много е хубава формулата.

Радвам се..,че ти хареса. Аз ти БЛАГО-ДАРЯ , защото ти я провокира... ;D Така, че приеми...,че тази формула е посветена на теб...и , че е съавторска. :blink:
И аз благодаря ,че я сподели с мен.
Сега остава да я изпълня ;D :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Прехвърлям я тук...защото мисля, че ще е по-удобно.

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,6482.msg302601.html#new

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
Може да е флирт - реален или виртуален.
Но също така домашни грижи и усещане за тревожност, студенина в семейното гнездо.

Лили ти позна :o
Още не е започнал лунара,а ето че флирта стартира днес :o
С писателя ;D Еййй,хвана се на въдицата.
За сега е само виртуално :P

*

Lillie

• 30532
Пък аз помислих, че при вас връзка назрява, а ти сега ми съобщаваш, че флиртът е едва започнал...  :P

Туй е то - Венера, Марс и Луна в Телец - искат го бавноооооо...  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
Пък аз помислих, че при вас връзка назрява, а ти сега ми съобщаваш, че флиртът е едва започнал...  :P

Туй е то - Венера, Марс и Луна в Телец - искат го бавноооооо...  :-[
Нееее,няма връзка.Ние почти не се познаваме ;D
Знам го от една година и нещо.Но много бегло.
Но преди една седмица ,съдбата постоянно ми "го показваше".
Както си вървя по улицата,вдигам очи и той пред мен.На следващия ден пак и пак.
И на 4тия път си казах"я да мина сега нарочно по същата улица,дали ще го срещна" и.....той пак върви срещу мен.
Ужас! Казах си ,не е случайно.

Харесвам го :-[ Той е духовен човек,мъдър е.Искам да се запозная с него,да си говорим.....и то сигурна съм ще има много за приказки.
И го намерих във фейсбук и така....дълго и широко.
Аз мисля,че синастрията не ни е лоша,да я сложа ли да я видите?
Но е без час.Може би като се запознаем на живо,ще го разбера :blink:

*

Lillie

• 30532
Ако искаш, сложи синастрията.

Хем да видим какви аспекти има при писателите... :)

Данните на сексоложката от една друга тема и аз задигнах от фейсбука. :))
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Това е новият ми лунар и моля за помощ  в тълкуването на  съвпада на лунарно К6 с нат.Нептун;лунарно МЦ съвпад нат.Венера? :-\
« Последна редакция: Май 02, 2013, 06:35:23 pm от MoonLight »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Това е новият ми лунар и моля за помощ  в тълкуването на  съвпада на лунарно К6 с нат.Нептун;лунарно МЦ съвпад нат.Венера? :-\

Ще сложиш край на нечие приятелство... :blink:
Да не ти пука.
Предстой среща с важна за теб особа. Вероятно мъж. Индекирано е в лунара. При всички положения е видно и в солара...и в прогресивна и дирекционна карта.
Озъртай се за хора, събития...срещи.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

vezni

• *
  • 244
Ще кача лунара си за Април-Май, защото на миналия имаше доста точни неща. Имайки предвид нещата, които очаквам, май няма да е лесен месец. Благодаря предварително, ако някой даде мнение :)

Ще сложиш край на нечие приятелство... :blink:
Да не ти пука.
Предстой среща с важна за теб особа. Вероятно мъж. Индекирано е в лунара. При всички положения е видно и в солара...и в прогресивна и дирекционна карта.
Озъртай се за хора, събития...срещи.

Благодаря,Марая. :blink:

*

Нова

• 3491
Така... Покрай венерините изпълнения се сетих, че днес имам лунен възврат. Много халифаксов. Ас съвпада до градус с нат венера. Кефи ме юпито в 4, надявам се на подобрения в дома, но то времето така или иначе се стопля и вече не ми трябва толкова топла вода ;)
Кефя се и на уран на к2 или по-точно кефих се допреди малко, но уви той се прояви не толкова благоприятно или поне пак под очакванията ми. И типично по нептун-нат уран пак научих истината. Абе не им ли стана ясно на тези хора, че аз винаги всичко научавам, без да искам и без да търся. Просто винаги нещата посто сами се появяват пред очите ми. А въобще и не ровя в широкия смисъл.
Имаме практика в наща фирма на годишна индексация на заплатите, съгласно инфлационния процент, но на база НСИ. Един вид други увеличения няма, но да не си губим жизнения стандарт, подигравка. Както и да е, ей сегичка, ама съвсем непреднамерено и напук на стриктно конфиденциалната им политика и глупавата личен състав, пред очите ми случайно изникнаха цифрите за цялата фирма. Пак съм най-ощетена, ма здраве да е. Както винаги, за потупване по рамото съм първа, за лапането последна. И на други раб. места ми се е случвало. Но след време те ще ме търсят и ще ми се молят. От предишното място вече 3 години периодично дават сигнал, топ шефа ми праща коледни картички от Лондон, но.. Поне така един ден няма да имам никакви скрупули да им кажа чао.
Та, дано тези злокобни карета на плутон да не се проявят, че като нищо още този месец ще се върна към туризма. Глупаци!
Кажете нещо за СВ до к9, моля!

*

Milkyway

• 3770
Ох ,моля ви вижте и моя.Започва от утре :-[ :rolleyes:

*

Kler

• **
  • 576
може ли някой да коментира предстоящия ми лунар?

Как ви влияе съвпада на транзитна Луна с натално Слънце? Това дали носи някаква събитийност? При мен вчера са съвпаднали... Чувствам се добре,някак спокойна. На вас как ви влияе?
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Milkyway

• 3770
Съвпад на лунарна венера със нат сатурн,какво може да донесе?

Любов от работата , връщане на стари чувства, човек от миналото, зависи към кои домове имат отношение.

*

Milkyway

• 3770

Любов от работата , връщане на стари чувства, човек от миналото, зависи към кои домове имат отношение.
Мерси Дора :blink:
Всъщност ето картата:
« Последна редакция: Май 11, 2013, 09:32:38 pm от Milkyway »

Милки, не искам да ти убивам надеждите, но не излизай с голямата чанта, но все пак няма да е лошо да дадеш обратна връзка след края на лунара.

*

Milkyway

• 3770
Милки, не искам да ти убивам надеждите, но не излизай с голямата чанта, но все пак няма да е лошо да дадеш обратна връзка след края на лунара.
В смисъл? :-\
Дай по-конкретно? :rolleyes:

В смисъл? :-\
Дай по-конкретно? :rolleyes:

Писах ти какво е тълкуването на планетите като съвпад, но самата ти знаеш че едно нещо трябва да го има в натал и солар(че и на много други места). Моето мнение е такова, не ми се пише подробно защо.