Вескооо, те показват емоционално състояние, но аз имам нужда от екшън. На ръба съм. Вътрешно емоционално. Не знам как ще изкарам до края на седмицата. Дано Господ ми даде липсващото земно-скорпионско търпение и мълчание. Вече го написах няколко пъти в сайта, както казва Марая има го с огнени букви, дано да устискам. Транзитен уран опозе марса и уви, транзитен марс опозе урана. И двете по огнено-въздушни домове.
Пускам новия ми лунар за сведение. От една страна се кефя на сатурн в първи, дано да свалям килограми. Почнала съм, но не знам и там докога ще издържа. Иначе наказателният отряд, който сатурн представлява там от друга гледна точка... то вече свикнала съм, живот ли бе. Това да гасиш овенче с кофа ледена вода и да го пуснеш голо на терасата в студена нощ не разбраха ли, че трябва да се забрани със закон. Само се опитва този живот да ми потушава ентусиазма, а той е толкова нужен на света моя ентусиазъм.
Надявам се уран в 6-и да даде промяна на работа, че едвам я търпя вече тази. Дори ми дойде на акъла да ходя в чужбина да чистя умрели аквакултури в ледени миризливи фабрики... Не знам какво искам от работата си тук, но искам много и искам повече. Може обаче уран и само да е показател за емоционалната ми настройка в тази връзка, прав си.
По въпроса за хирон в 5 и луна на к7.. нямам думи. Поне да летях от любов, та да игнорирам в съзнанието си всичко останало.