Здравей Гост

лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност

• 286 Отговора
  • 50573 Прегледи
*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Ето един лунар, който се оказа абсолютно буквален:

В смисъл? :rolleyes:

Е, ти знаеш, не е честно :)
Съвпада на У1, У8 и У12.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ето един лунар, който се оказа абсолютно буквален:

В смисъл? :rolleyes:

Е, ти знаеш, не е честно :)
Съвпада на У1, У8 и У12.

;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Преди половин час ми влезе в сила новия лунар

Финансовата тема..както и работата са на дневен  ред.
Колебание във финансите , липса на достатъчно средства през месеца -първата половина..,за сметка на стабилизацията през 2-та половина на месеца.
Подхода трябва да е ясен и целенасочен. Възможна е смяна на работа и/или/ предложение -работно. работа в интернет и/или/ приход чре интернет.
п.п.Внимавай да не забравиш някой електроуред....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Veselin

• 2737
След около седмица ще започне новия му лунар. Още от снощи се случи събитие по него, колкото и да не ми се вярваше преди да стане - един човек, с когото се бяхме скарали, ме потърси неочаквано.
Какво бихте казали по лунара? Предполагам, че завръщането ще е от ден до пладне.
« Последна редакция: Юни 03, 2013, 05:32:25 am от Veselin »

*

Veselin

• 2737
Ами заради пълния 11 дом. Обаче странното е, че в луната за юли ще имам Сатурн в 11 лунарен дом...  :-\

*

Veselin

• 2737
Благодаря ти много за сайта, акрукс!

... и  аз като  жабата , ще  си  подам  крачето ... ;)

Малко  съм ,  чела  за лунарите, а  ми  е  любопитно  какво показват.
Ще опитам  от  опит да  се  ограмотявам - предстои  ми  много  динамичен / от всякакъв характер / месец.
Ще бъда  благодарна  на  всеки, който  помогне  какво  вижда ...

*

Марая

• 28287
Преди половин час ми влезе в сила новия лунар

Финансовата тема..както и работата са на дневен  ред.
Колебание във финансите , липса на достатъчно средства през месеца -първата половина..,за сметка на стабилизацията през 2-та половина на месеца.
Подхода трябва да е ясен и целенасочен. Възможна е смяна на работа и/или/ предложение -работно. работа в интернет и/или/ приход чре интернет.
п.п.Внимавай да не забравиш някой електроуред....
Благодаря, Марая!
Това за забравен ел.уред заради Нептун в 1д и Уран във 2д ли, да не ме окрадат?
Иначе как си излиза Марс в 4д- то се почна от вчера, преди да влезе в сила лунара- нали писах, че едни хлапетии потрошили саксиите на майка ми, накъсали са зелени орехи, джанки, които са нахвърляли из целия двор, заедно с камъни.

Нептун в 1-ви може да те направи разсеяна , а Марс в 4-ти да направи късо съединение....

*

Veselin

• 2737
... и  аз като  жабата , ще  си  подам  крачето ... ;)

Малко  съм ,  чела  за лунарите, а  ми  е  любопитно  какво показват.
Ще опитам  от  опит да  се  ограмотявам - предстои  ми  много  динамичен / от всякакъв характер / месец.
Ще бъда  благодарна  на  всеки, който  помогне  какво  вижда ...
Лунарите показват нашето емоционално състояние през всеки лунарен месец.
Гледайки този лунар, се чудя, да не би да имаш някакви финансови или семейни проблеми, които да те подтискат? Сатурн е в 1 лунарен дом/2 натален, освен това управлява ИЦ в лунарната карта. Може да те зарадват пътувания, свързани с работата ти, възможно е и да са в чужбина (9 дом управлява далечните пътувания извън граница). Може да имаш по-чести промени на работното място, ще се наложи да бъдеш по-адаптивна, да си по-склонна към промени.

*

Нова

• 3491
Вескооо, те показват емоционално състояние, но аз имам нужда от екшън. На ръба съм. Вътрешно емоционално. Не знам как ще изкарам до края на седмицата. Дано Господ ми даде липсващото земно-скорпионско търпение и мълчание. Вече го написах няколко пъти в сайта, както казва Марая има го с огнени букви, дано да устискам. Транзитен уран опозе марса и уви, транзитен марс опозе урана. И двете по огнено-въздушни домове.

Пускам новия ми лунар за сведение. От една страна се кефя на сатурн в първи, дано да свалям килограми. Почнала съм, но не знам и там докога ще издържа. Иначе наказателният отряд, който сатурн представлява там от друга гледна точка... то вече свикнала съм, живот ли бе. Това да гасиш овенче с кофа ледена вода и да го пуснеш голо на терасата в студена нощ не разбраха ли, че трябва да се забрани със закон. Само се опитва този живот да ми потушава ентусиазма, а той е толкова нужен на света моя ентусиазъм.
Надявам се уран в 6-и да даде промяна на работа, че едвам я търпя вече тази. Дори ми дойде на акъла да ходя в чужбина да чистя умрели аквакултури в ледени миризливи фабрики... Не знам какво искам от работата си тук, но искам много и искам повече. Може обаче уран и само да е показател за емоционалната ми настройка в тази връзка, прав си.

По въпроса за хирон в 5 и луна на к7.. нямам думи. Поне да летях от любов, та да игнорирам в съзнанието си всичко останало.
« Последна редакция: Юни 05, 2013, 09:05:29 am от Нова »

*

Veselin

• 2737
Според мен лунарите не винаги показват реални събития и не винаги отговарят на истинското емоционално състояние. Например, когато съм имал Венера и Юпитер във 2 лунарен дом, не съм се радвал на пари и материални придобивки, а понякога точно обратното.
Нова, Сатурн на лунарния асцендент може да показва потиснатост, депресия дори.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck

Санти,да не започнеш любовна връзка? :rolleyes: Или бизнес партньорство?

Не бях погледнал ..  :blink:

Не знам какво може да се случи, всичко може да се случи, точно така се случва  ;D .

Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Veselin

• 2737
Ти пък, и опозиционен лунар ще гледаш.  ;D Аз на лунарите по принцип нямам вяра.
Иначе според него, ще си доста финансово притеснена. Може да имаш неприятности в дома. Колкото до Уран на десцендента, може да значи раздяла с гадже или пък ново гадже.  :rolleyes:

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Лунара дефакто като солар ли се разглежда ?

Защо съм останал с впечатлението че се гледа АСЦ/знак дом в който попада/, негов упр и в кой дом на Лунара е и какви аспекти получава и Луната по дом ?

*

Veselin

• 2737
Защо съм останал с впечатлението че се гледа АСЦ/знак дом в който попада/, негов упр и в кой дом на Лунара е и какви аспекти получава и Луната по дом ?
Да, както и кои планети са на лунарния асцендент (даже колкото по-близо, се казва, че толкова по-силно влияят).

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
Ясно
Да, както и кои планети са на лунарния асцендент (даже колкото по-близо, се казва, че толкова по-силно влияят).

Ясно, благодаря  :08:.

*

Нова

• 3491
Нова, Сатурн на лунарния асцендент може да показва потиснатост, депресия дори.

Благодаря, Веско, чак в такива драми не съм, но и не летя жизнерадостно, а по принцип ми е в стила.

*

Milkyway

• 3770
Вчера започна новият ми лунар.Как ви се вижда?
ИС -МС върху опозицията слънце плутон,не е ли тежко?

Вчера започна новият ми лунар.Как ви се вижда?
ИС -МС върху опозицията слънце плутон,не е ли тежко?

Милки, може да опиташ да тълкуваш лунара според руският сайт, чийто линк е пуснала Акрукс по-долу. Доста са фаталистични предсказанията, но аз не ги гледам в детайл, а опитвам да хвана общата тенденция и като цяло ми се струва, че дават вярна насока към главните теми за месеца.

В този сайт има частична безплатна интерпретация на лунарите за съответния месец: grupovenus.com/main.htm
Според мен са много добри в тълкуването и ти изнасят подробно инфо и за аспекти на лунар към натал.

Най-добра разбира се е Селесте Тийл, има цяла глава посветена на Лунарите ето тук:http://books.google.bg/books?id=Eyf3fsakF58C&printsec=frontcover&hl=bg&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false Ако следваш стъпка по стъпка метода и на разглеждане на лунни възврати, няма начин да не разбереш какво що-годе ти предстои. Не знам дали книгата е издадена на български обаче, това е линка от безплатната библиотека на Гугъл на английски.

Дано и някой от по-напредналите и знаещи се включи с коментар, аз лично съм изумена от възможностите на някои съфорумци много точно да улавят и интерпретират спецификата на определен натал.

Между другото, твоето Слънце е в същите градуси като това на майка ми, Меркурият ми е почти в същите градуси като твоя, моето Слънце е в същия градус като твоята Венера :blink:
You light, the skies up above me
A star, so bright you blind me
All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you!

*

Milkyway

• 3770
Мерси MayFlower,значи имаме добра синастрия с теб :blink:
Ще разгледам линковете непременно.

А за лунара за юли пък, видях много хубави аспекти.Досега не съм имала такива: Лунарен АС съвпад нат венера, а лунарна венера съвпад нат АС :rolleyes:
Е ,сигурно вече ще имам положителни емоции :-[