По въпроса на Милки, я, как домовете се разминават с един.. :rolleyes:
Но май и тя ще е пияна от любов отново по време на ваканционно пътуване - акцентирани 3 и 9 дом, венерка на асц с подчертаване на 8 /соларни/, нат юпитер в 5 сол )))))
С тези урани по 2 и 8 май ще поизхарчиш парички по време на отпуската, а пълен сол 11 върху нат 12 означава ли, че си планирала да отидеш да се позабавляваш в чужбина?
Впрочем, Милки, много хубав натал, позавидях малко. Не се учудвам вече, че честичко повтаряш, че ти върви на работа и в кариерата.... :rolleyes:
Благодаря ти много Нова,че си отделила време за моя лунар :blink:Трогната съм.
Не ми завиждай на натала........ако знаеш колко ми е тежък живота и каква тежка карма имам.......и много болка.
Разбира се,аз съм духовен човек......и това явно ми помага.
Успехите в професията започнаха съвсем наскоро/сега съм на 41 год/,на младини нямах успехи или ако съм имала,то те са били помрачавани от малшанс или лош късмет.Сатурн съвпад луна....
Сега,чак сега,когато от 3 години смених работата си и работя нещо ,което никога не съм работила ,се отприщи нова сила в мен/свързана с меркурий,който е най-близо до МС/.
Та за лунара

Честно да ти кажа,няма да ходя в чужбина.Тук ще сме си......малко на море ......може би друго свързано с 12ти дом....но дано не е лошо...