Здравей Гост

лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност

• 286 Отговора
  • 50525 Прегледи
*

Нова

• 3491
Да, ще имаме тогава акцент по пети дом, още повече, че у5 сол е в 5 заедно с 8, а слънцето у асц. е на к5, но дали няма да е любов на работа или нещо не съвсем "легално"? Венера в 6, у5 е този сатурн, а ретро юпитер в 12 у5 нат?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Ами и по обикновения и по кинетични солар Марая беше казала тайна любовна връзка, на работното място, та седя и чакам да видя как ще стане тази работа?

*

Нова

• 3491
Ами и по обикновения и по кинетични солар Марая беше казала тайна любовна връзка, на работното място, та седя и чакам да видя как ще стане тази работа?

Хм, тя е спец, ама щом и аз това видях..  :rolleyes: ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
Ами ще видим какво ще стане, аз искам да изтикам август, че нещо не са добре вибрациите.

*

Veselin

• 2737
Пак ще го играеш лудо влюбен , Весо. Ах, ти любовник такъв! Яко 5-8 домове.
Как така? Аз виждам само лунарно Слънце У5 в 5 лунарен дом. Или пропускам нещо?

*

Нова

• 3491

Аз виждам още струпване в 5 нат; Десц в 8, слънце на к8 сол, пълен 8 сол ))))

*

Veselin

• 2737

Аз виждам още струпване в 5 нат; Десц в 8, слънце на к8 сол, пълен 8 сол ))))
Чакай, ти да не се бъркаш с някой друг лунар? При мен има само К8 на нат. Слънце, ДЦ в 8 (тука си права!) и лун. Слънце У5 в 5 лун. дом.
« Последна редакция: Юли 31, 2013, 12:44:11 pm от Veselin »

*

Нова

• 3491
Веселине, точно твоя гледам или по-точно този, който си постнал. Има луна, юпитер и марс в 5 нат, те са около к4 соларно! И ти марса отбеляза по-рано!

*

Milkyway

• 3770
По въпроса на Милки, я, как домовете се разминават с един..  :rolleyes:

Но май и тя ще е пияна от любов отново по време на ваканционно пътуване - акцентирани 3 и 9 дом, венерка на асц с подчертаване на 8 /соларни/, нат юпитер в 5 сол )))))

С тези урани по 2 и 8 май ще поизхарчиш парички по време на отпуската, а пълен сол 11 върху нат 12 означава ли, че си планирала да отидеш да се позабавляваш в чужбина?

Впрочем, Милки, много хубав натал, позавидях малко. Не се учудвам вече, че честичко повтаряш, че ти върви на работа и в кариерата.... :rolleyes:
Благодаря ти много Нова,че си отделила време за моя лунар :blink:Трогната съм.
Не ми завиждай на натала........ако знаеш колко ми е тежък живота и каква тежка карма имам.......и много болка.
Разбира се,аз съм духовен човек......и това явно ми помага.
Успехите в професията започнаха съвсем наскоро/сега съм на 41 год/,на младини нямах успехи или ако съм имала,то те са били помрачавани от малшанс или лош късмет.Сатурн съвпад луна....
Сега,чак сега,когато от 3 години смених работата си и работя нещо ,което никога не съм работила ,се отприщи нова сила в мен/свързана с меркурий,който е най-близо до МС/.

Та за лунара ;D
Честно да ти кажа,няма да ходя в чужбина.Тук ще сме си......малко на море ......може би друго свързано с 12ти дом....но дано не е лошо... :-[

*

Veselin

• 2737
Веселине, точно твоя гледам или по-точно този, който си постнал. Има луна, юпитер и марс в 5 нат, те са около к4 соларно! И ти марса отбеляза по-рано!
Моя грешка явно. Аз гледах планетите в кои лунарни домове попадат, не толкова в наталните.  :P

*

Нова

• 3491
Честно да ти кажа,няма да ходя в чужбина.Тук ще сме си......малко на море ......може би друго свързано с 12ти дом....но дано не е лошо... :-[

Ми защо да е лошо, забавления надалече.

Само да не ни пишеш тук във форума, че пак си изтрещяла по някой черноморец )))))

*

Milkyway

• 3770

Ми защо да е лошо, забавления надалече.

Само да не ни пишеш тук във форума, че пак си изтрещяла по някой черноморец )))))
Хахаха...надали :blink:
Забавления надалече с полета на въображението ми,което е като бездънен океан ;D

*

irina

• **
  • 587
Някой има ли впечатления от лунарен к8 върху планета? Юпитер, 1 дом, у12. 

*

Kler

• **
  • 576
я и аз да сложа предстоящия лунар. точно на 02,08 ми предстоят изследвания, нещо по тази тема може ли да се каже?

*

Veselin

• 2737
Тия лунари са малко анти-конти, но след миналия гаден лунар, ама наистина гаден, защото имаше 3 смъртни случая, нерви, скандали, сълзи, дано този да бъде по-лек, макар че като видя асц. скорпион и се радвам ;D
Ако някой има желание да тълкува, ще съм много благодарна.
На мен ми се струва някак любовен този лунар - Луна и Уран в 5 лунарен/1 натален дом, освен това и Юпитер и Марс в 8 лунарен дом. Лунарен асцендент в 7 натален дом. Не ми харесва този Сатурн близо до лун. асцендент, откъм 12 дом, като Сатурн е У3 в лунара - дали няма да се разочароваш много от контакта с някого?

*

Milkyway

• 3770
Някой има ли впечатления от лунарен к8 върху планета? Юпитер, 1 дом, у12.
Сигурно  лунарен секс ;D ;D ;D

*

vezni

• *
  • 244
Аз пак да си кача лунарчето. Много, ама много ме вълнуват темите за връзка и работа. Мислите ли, че най-накрая ще излезе нещо по въпросите :)

*

Veselin

• 2737
Аз пак да си кача лунарчето. Много, ама много ме вълнуват темите за връзка и работа. Мислите ли, че най-накрая ще излезе нещо по въпросите :)
Ще те вълнуват работа и приятелства през този месец. Бъди внимателна с харченето на парите.

*

vezni

• *
  • 244
Мерси, Вескооо :)

Това ми е Лунара за 28-ми септември.Плутон в съвпад с Лунарен АЦ.Пак ли ще изживявам поредната криза? :91:
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд