Здравей Гост

лунарите и вашите впечатления от тяхната събитийност

• 286 Отговора
  • 50617 Прегледи
Това ми е Лунара за 28-ми септември.
Плутон в съвпад с Лунарен АЦ.Пак ли ще изживявам поредната криза? :91:

От чиста психологична гледна точна
етимологията на китайската дума (и символ) за Криза,
означава едновременно „опасност“, но и „възможност“...

Ако гледам изолирано само Плуто,
който в момента ти "Гази" през наталния 4-ти - то катарзиса е на лице, НО...
....според мен това ще бъде едно ново и истинско начало на твоя земен път...

...От 12-ти в 1-ви... от Какавида в Пеперуда! 
имам доста познати с Плутон в 1-ви...истински индивидуалисти!
Интересно...И звучи добре!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

irina

• **
  • 587
Това ми е Лунара за 28-ми септември.Плутон в съвпад с Лунарен АЦ.Пак ли ще изживявам поредната криза? :91:

Това лунарът за месеца на местене ли е?

Това ми е Лунара за 28-ми септември.Плутон в съвпад с Лунарен АЦ.Пак ли ще изживявам поредната криза? :91:

Това лунарът за месеца на местене ли е?
Да,ще се местя през септември,само че на по-ранна дата.

Парични въпроси ще обсъждам,да,но с майка ми. Ще и обясня,че няма как да и помагам повече. Пари в къщата на моя приятел нямам намерение да давам. Ако станем някой ден истинско семейство-тогава! Като за начало-ще бъда принцеса  :blink: Благодаря за тълкуванието  :P

*

Kler

• **
  • 576
а забелязали ли сте кога ви се случват събития?
като че ли при мен все има нещо в деня на започване на лунара или ден-два след това.  :-\

*

Veselin

• 2737
При мен съм забелязал събития по лунарите ми с около два - три дена по-рано от началото на съответния лунар.

А пък дано да ти значи секс в къщата! Съни ако прочете после, пак ще ме обвини, че си нагаждам най-вероятно  ;D ;D ама на другите ми е по-лесно да гледам оптимистично, за разлика от на себе си.
Съни чете ;D Особено, когато има думата секс, няма как да не прочете ;D
Много ми е интересен този лунар и за мен ще има събитие в него, затова много бих искала после да чуя обратна връзка.
Мили дами,на вас събитието ви е ясно-преместването ми,а също е метаморфозата ми от гъсеница в пеперуда,според Раху. Друго не очаквам  :blink:

метаморфозата ми от гъсеница в пеперуда
Само внимавай с този лунар, както ти се събират 4, 8 и 12 дом да не се превърнеш в хлебарка :P
За този Лунар ли говориш?  :blink: Не,аз мисля че в този Лунарен месец,че бъда просто една самотна гъсеница,мечтаеща за по-хубави дни  :blink:

То не са Солари,то не са Лунари,Транзити,Лунации,Прогресии,Дирекции,Профекции...че човек не знае кое да гледа по-напред!  :blink:

*

Milkyway

• 3770
Ехооо,тук ще има ли любов? И още нещо....? ;D

На 27 ми август започва....

*

Veselin

• 2737

Със сигурност.  :blink: А за "още нещото", дали пък няма да е по-скоро да е свързано с някакво пътуване и пари?

*

Milkyway

• 3770

Със сигурност.  :blink: А за "още нещото", дали пък няма да е по-скоро да е свързано с някакво пътуване и пари?
Хаха,мерси Веско ;DАми аз няма да пътувам...дали пък някой няма да дойде от път? ;D И с него да отработваме 8ми дом? Как мислиш? :-[ :rolleyes: ;D

*

Veselin

• 2737
Възможно е, знам ли.  :blink: След месец да кажеш какво е станало (или поне да намекнеш).

*

Milkyway

• 3770
Възможно е, знам ли.  :blink: След месец да кажеш какво е станало (или поне да намекнеш).
Благодаря ти! Еми ако не ме е срам...ще се похваля :-[

*

Kler

• **
  • 576
и на мен много любовен ми се вижда тоз лунар  :blink:

*

Milkyway

• 3770
и на мен много любовен ми се вижда тоз лунар  :blink:
Ох,а дано! ;D :-[

*

Milkyway

• 3770
Със сигурност ще има много любов и не само, чак мен ме хваща срам, като ти гледам лунара ;D Радвай му се.
Моят сегашния е подобен и наистина се чувствам страхотно, постоянно съм по разходки, кафета, живее ми се, на любовна вълна съм - с луна в 5 няма как просто.
Мерси Съни,дано да е така.....дано да има повече радост и по 8ми и по 5ти дом :-[  ;D

*

Kler

• **
  • 576
ако човек провежда някаква терапия, по кой дом е терапията и по кой терапвета?
питам в лунарите, защото такава карта разглеждам и искам да видя дали би имало събития или акцент върху тази част.

*

Kler

• **
  • 576
благодаря

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
Освен тайната любов, пътуването в чужбина и многото работа, виждате ли нещо друго интересно по предстоящият ми лунар?