Цитат на: Just_a_Dream в Август 02, 2013, 10:53:28 pmТова ми е Лунара за 28-ми септември.Плутон в съвпад с Лунарен АЦ.Пак ли ще изживявам поредната криза? :91:От чиста психологична гледна точна етимологията на китайската дума (и символ) за Криза, означава едновременно „опасност“, но и „възможност“...Ако гледам изолирано само Плуто, който в момента ти "Гази" през наталния 4-ти - то катарзиса е на лице, НО.......според мен това ще бъде едно ново и истинско начало на твоя земен път......От 12-ти в 1-ви... от Какавида в Пеперуда! имам доста познати с Плутон в 1-ви...истински индивидуалисти!
Това ми е Лунара за 28-ми септември.Плутон в съвпад с Лунарен АЦ.Пак ли ще изживявам поредната криза? :91:
Цитат на: Just_a_Dream в Август 02, 2013, 10:53:28 pmТова ми е Лунара за 28-ми септември.Плутон в съвпад с Лунарен АЦ.Пак ли ще изживявам поредната криза? :91:Това лунарът за месеца на местене ли е?
Цитат на: irina в Август 03, 2013, 10:32:49 amА пък дано да ти значи секс в къщата! Съни ако прочете после, пак ще ме обвини, че си нагаждам най-вероятно ама на другите ми е по-лесно да гледам оптимистично, за разлика от на себе си.Съни чете Особено, когато има думата секс, няма как да не прочете Много ми е интересен този лунар и за мен ще има събитие в него, затова много бих искала после да чуя обратна връзка.
А пък дано да ти значи секс в къщата! Съни ако прочете после, пак ще ме обвини, че си нагаждам най-вероятно ама на другите ми е по-лесно да гледам оптимистично, за разлика от на себе си.
Цитат на: Just_a_Dream в Август 03, 2013, 05:02:44 pm метаморфозата ми от гъсеница в пеперудаСамо внимавай с този лунар, както ти се събират 4, 8 и 12 дом да не се превърнеш в хлебарка
метаморфозата ми от гъсеница в пеперуда
Ехооо,тук ще има ли любов? И още нещо....? На 27 ми август започва....
Цитат на: Milkyway в Август 12, 2013, 09:37:00 pmЕхооо,тук ще има ли любов? И още нещо....? На 27 ми август започва....Със сигурност. :blink: А за "още нещото", дали пък няма да е по-скоро да е свързано с някакво пътуване и пари?
Възможно е, знам ли. :blink: След месец да кажеш какво е станало (или поне да намекнеш).
и на мен много любовен ми се вижда тоз лунар :blink:
Със сигурност ще има много любов и не само, чак мен ме хваща срам, като ти гледам лунара Радвай му се. Моят сегашния е подобен и наистина се чувствам страхотно, постоянно съм по разходки, кафета, живее ми се, на любовна вълна съм - с луна в 5 няма как просто.