:ura: на Асц. :kva: :sun: :sec: :moo: често обичам да шокирам околните само за да видя това изражение

, но :tri: :ura:/ :jup: винаги ме спасява от линч, правя го с близки хора,които ме познават и се смеем заедно после :85:
кофти на аспекта уран/слънце е импулсивност ,безрасъдност хвърляш се без да мислиш, :ura: :soe: :mar: :plu: :kva: :sun:е трудна за удържане енергия и така се вкарваш в едни филми с лабиринт и често това е свързано с приятели,за който правя всичко, превъзмогвайки лични интереси
свобода и лично пространство,не обичам да ме притискат със срокове и правила, тогава
давам всичко от себе си, пълният потенциал на който съм способна
непрактичен, ако нямаш нужната заземеност,идеалист посветен на кауза или идея,доктор Хаус много пасва ,като образ на асп. Уран/Слънце да не се съобразява с правила и хора,да не му пука и да си прави каквото си иска, но след като е постигнал авторитет в тази област и в името на благородна кауза

скуката ме ужасява, винаги трябва да е вълнуващо, за да се усещаш жив и зареден с оптимизъм, а за посоката винаги залагам на интуиция и прозорливост, досега не са ме подвели,нямам оплаквания от тях;D
Айде,че днес е Тодоров ден, конският Великден и в къщи именника трябва да го уважа :mellow: :49: