Здравей Гост

уран и НЕГОВИТЕ аспекти към луна и слънце

• 32 Отговора
  • 4405 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
уран и НЕГОВИТЕ аспекти към луна и слънце
« -: Февруари 20, 2010, 03:35:51 am »
каквито и да са , ако имате впечатления от тях ви моля да ги споделите.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:уран и НЕГОВИТЕ аспекти към луна и слънце
« Отговор #1 -: Февруари 20, 2010, 03:45:36 am »
уран опозиция слънце.
уран опозиция луна.
някой има ли го? впечатления ,проявления......

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Февруари 20, 2010, 08:09:07 am »
 :ura: на Асц. :kva: :sun: :sec: :moo: често обичам да шокирам околните само за да видя това изражение  :o , но  :tri: :ura:/ :jup: винаги ме спасява от линч, правя го с близки хора,които ме познават и се смеем заедно после :85:
кофти на аспекта уран/слънце е импулсивност ,безрасъдност хвърляш се без да мислиш,  :ura: :soe: :mar: :plu:  :kva: :sun:е трудна за удържане енергия и така се вкарваш в едни филми с лабиринт и често това е свързано с приятели,за който правя всичко, превъзмогвайки лични интереси
свобода и лично пространство,не обичам да ме притискат със срокове и правила, тогава
давам всичко от себе си, пълният потенциал на който съм способна
непрактичен, ако нямаш нужната заземеност,идеалист посветен на кауза или идея,доктор Хаус много пасва ,като образ на асп. Уран/Слънце да не се съобразява с правила и хора,да не му пука и да си прави каквото си иска, но след като е постигнал авторитет в тази област и в името на благородна кауза  ;)

скуката ме ужасява, винаги трябва да е вълнуващо, за да се усещаш жив и зареден с оптимизъм, а за посоката винаги залагам на интуиция и прозорливост, досега не са ме подвели,нямам оплаквания от тях;D

Айде,че днес е Тодоров ден, конският Великден  и в къщи именника трябва да го уважа :mellow: :49:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3 -: Февруари 20, 2010, 08:33:23 am »

Айде,че днес е Тодоров ден, конският Великден  и в къщи именника трябва да го уважа :mellow: :49:

Да ти е жив и здрав именника! Аз моя рано рано го уважих. Като знам какъв е, ще трябва цял да го уважавам.  :08: :58: Ако има във форума Теодори,Татяни и други Тодоровци да са живи и здрави и те!  :88:
« Последна редакция: Февруари 20, 2010, 08:41:12 am от Скарлет »

« Отговор #4 -: Февруари 20, 2010, 08:36:00 am »
Да ти е жив и здрав и твоя, благодаря ти и за тяхно здраве :49:аз го уважавам четвърт век, всеки ден ;)свободата Санчо е като.... ;D

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #5 -: Февруари 20, 2010, 08:38:01 am »

Айде,че днес е Тодоров ден, конският Великден  и в къщи именника трябва да го уважа :mellow: :49:

Да ти е жив и здрав именика! Аз моя рано рано го уважих. Като знам какъв е, ще трябва цял да го уважавам.  :08: :58: Ако има във форума Теодори,Татяни и други Тодоровци да са живи и здрави и те!  :88:

Скарлетка, да ти е жив и здрав синковеца и със здраве да си носи името  :58:  :88: :49:

Стреличке и на теб също поздрави по случай именника  :88:

аз сега ще честитя на мама, дано да е станала  :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #6 -: Февруари 20, 2010, 08:43:57 am »
Айдеееее, запразнихме пак рано рано.  :57: Да е жива и здрава и твойта мамка, Вещичке!    :88: Наздраве! :49:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #7 -: Февруари 20, 2010, 08:54:35 am »
Айдеееее, запразнихме пак рано рано.  :57: Да е жива и здрава и твойта мамка, Вещичке!    :88: Наздраве! :49:

наздравееееееееее  :49:   ама баба ти Тодора е хукнала на някъде пак и не си взима мобилния със себе си  :41:  тая жена не се научи, че за това е мобилен - да си го носиш с тебе... тююююююююю...

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #8 -: Февруари 20, 2010, 08:57:03 am »
на по старото поколение им е трудно с новите уранови технологии

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #9 -: Февруари 20, 2010, 09:42:31 am »
не обичам да ме притискат със срокове и правила, тогава
давам всичко от себе си, пълният потенциал на който съм способна

И аз така,със секстил Уран/Слънце и с акцент върху Водолей.  ;D  :-[

Преди и аз обичах да шокирам,даже да стряскам ...но от много години насам дори не ми се налага-оказва се че и кротко да си стоя,доста хора си се шокирват само от факта че съществувам  такъв какъвто съм :25: :93:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #10 -: Февруари 20, 2010, 09:46:07 am »
но от много години насам дори не ми се налага-оказва се че и кротко да си стоя,доста хора си се шокирват само от факта че съществувам  такъв какъвто съм :25: :93:

Щоооо, да не си с рога?  :rolleyes:  :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #11 -: Февруари 20, 2010, 09:51:30 am »
Нееее  :P : ;D  Само дето Урана ми е в повече -за останалите,не за мен хи хи хи ми какво искаш като нямам само земни инкарнации

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #12 -: Февруари 20, 2010, 09:53:55 am »
Нееее  :P : ;D  Само дето Урана ми е в повече -за останалите,не за мен хи хи хи ми какво искаш като нямам само земни инкарнации

Знам го аз Урана.  ;) 

« Отговор #13 -: Февруари 20, 2010, 10:33:19 am »
Аз имам Слънце съвпад Уран в 1 градус. Дори и да ме намират за странна никой не дръзва да ми го каже, защото ги държа на дистанция. ;D Нямам нищо против сроковете и чусно се справям с тях - Марс секстил със Сатурн. Предпочитам правилата да са ясни.
Обичам изненадите и импровизациите, само ако са инициирани от мен.  :93:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Февруари 20, 2010, 11:54:19 am »
уран ми е на мц в квадрат със слънцето ,в тригон с луната.
трудно разбрана , екцентрична и непредсказуема съм по отношение на авторитетите и политиката. бунтарка съм. интересни са събитията около мен . като асансьор съм.
тригона с луната ми дава много в живота. независима съм ,ни приемам ограничения ,винаги знам ,че има още един път ,още един изход. гледам много напред в бъдещето и виждам неща ,които стават реалност след 10г. прекалено трудно приемам ограничените и рамкирани хора.

*

Veselin

« Отговор #15 -: Февруари 20, 2010, 01:12:53 pm »
Аз имам съвпад Слънце Уран Меркурий и Луна куинконкс Уран. Хората ме смятат за изключително странен и се различавам почти с всичко от останалите. Много често правя внезапни движения и понякога без да искам стряскам хората.

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Февруари 20, 2010, 01:39:12 pm »
има ли някой с опозиция на уран към светилата едновременно? :-\

*

toroni

• **
  • 561
« Отговор #17 -: Февруари 21, 2010, 06:45:03 pm »
Синът ми има опозиция на Слънце с Уран . На трон по знаци ( Лъв и Водолей) , но в падение по домове - Слънце в 11 ти дом, а Уран в 5 ти. Малко объркана работа, а и още е малък - 9 години и не мога да преценя съвсем ясно как точно му се отразява аспекта.     
Слънце ,Венера, Сатурн и Асц. в Близнаци,Луна в Дева, Меркурий и Марс в Рак

*

Марая

• 28287
« Отговор #18 -: Февруари 21, 2010, 06:54:02 pm »
сега ще кажа защо питам ;D и много моля ,понеже някой неща се приемат лично , на който не му харесва този ми пост да се обоснове....
имам законен съпруг ;D ;D ;D , който в момента има точна опозиция на уран с натален уран. на въпросния 24гр. в знака риби ,той има натална луна. роден е на новолуние , слънцето е на 20гр. в риби.
онзи ден след като беше наложително пътуването ми с него в провинцията и бяхме само двамата , аз разбрах ,че той има страхотни психически проблеми ,вероятно крити до сега или поне неразбрани от близките му.
свекърва ми вчера ми каза ,че според нея нещо му е станало и май е превъртял..... :(
това е факт от много време , но вероятно съвпада на уран с луната ,на опозиция о натален уран е отключила психичните му проблеми....
неясно и неточно изразяване , блуждаене в свят на илюзий и мечти , лъжи и пр....
аз съм свикнала и в крайна сметка болката отдавна е отминала , дълбая от астрологична и психологична гледна точка....
тааа, затова ви питам и ако имате наблюдения в/у подобни персони ще се радвам да го споделите. :blink:

« Отговор #19 -: Февруари 21, 2010, 07:04:10 pm »
Марая, да не би да е под влияние на медикаменти или нещо друго  :unsure: Леле, то опасно да пътуваш с него.  :'(
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.