Нека коментираме тук тази тема, който иска да се включи, защото наистина няма нищо общо с политиката. Става въпрос за състояние, през което почти всеки от нас рано или късно преминава...
Цитирам Кайли:
Искам да отбележа, че от години имам проблеми със сърцето, не съм ходила на доктор, не болки, не нещо друго, ми някаква празнота, празнина около сърцето.
Някой от вас изпитвал ли е нещо подобно?
Аурора:
Аз съм така поне от около 8 години. Мисля, че при мене се задълбочи /и си остана така/ при транзита на Сатурн през натални ЮЛВ и Луна. Cry
В изминалите години си мислех, че нищо не ме радва или това, което ме радва е много временно. Сега вече съм на мнение, че нищо няма значение стига да си лягам и ставам здрава. Хората, на които държа - също.
И Вещичка:
празнината е липсата на корена, но корена на духа и търсенията на духа... аз също я имах докато не се зарових да търся себе си, призванието си и духа си... сега се опитвам да я запълня и успявам донякъде...
И аз съм така от няколко години. Някой езотерик сигурно ще каже, че има проблем със сърдечната чакра. Същото чувах неведнъж и от мой познат с ясновидски способности - "просто си си затворила сърцето за любов".
В друг форум един човек пише, че не можеш да получиш нещо, което ти самият
в момента не притежаваш, не носиш в себе си. Ставаше въпрос за любовта... Банална на пръв поглед тема.
Преди няколко години една моя приятелка имаше същия проблем. Тя не се интересува обаче нито от езотерика, нито от астрология. Проблемът при нея обаче се изразяваше в невъзможността да се радва, да изпитва положителни емоции. Беше й предписано медикаментозно лечение, антидепресанти. Доколкото разбрах, от медицинска гледна точка това се дължеше на неотделяне на някакво вещество в организма или може би оня хормон на щастието, чието отделяне казват, че стимулира шоколадът. Друга нейна колежка, също служител на МВР, се беше самоубила поради същата причина. Тежка депресия, която води до нежелание да продължи живота си.
Не помня какви са били транзитите и прогресиите в картата на моята приятелка, сещам се само за транзита на Плутон в съвпад с ИЦ и квадрат към АЦ-ДЦ. В радикса тя имаше Луна в широк съвпад с Плутон в първи дом и в квадрат със Сатурн в 10 дом. Спомням си, че беше почти на ръба, на силни антидепресанти, но успя да се пребори.