момичета и момчета , нищо не е по-важно от баланса.
в търсене на духовността се пренебрегва душата. в търсене на душата се пренебрегва духовността и материята.
всички тези неща са част от цялото. не можеш да израснеш духовно , ако нямаш мир н душата си , ако физическото тяло страда. баланса м/у всичко това отваря пътища към другите ,към цялото ,към обществото ,към вселената.
една гладна душа е по-страшна от заситената , една празна духовност е страшен бич за тялото и хората....
баланса може да бъде постигнат ,чрез разбиране , поемане на отговорност ,чрез топлина , чрез безусловни крачки напред.
не можем и нямаме право да искаме....имаме право да даваме ,защото даденото се връща в пъти , а точно в това е и търсенето на баланса и хармонията ,която всеки мечтае да докосне.....
самото търсене на баланса и осъзнаването на липсата от пълнота е катарзис на цялото ,на вселената.
света освирепява ,защото не е необходима само цел , а и мотив за постигането и ,който не нарушава баланса на другите , а е и тяхна цел.
в общи линий , аз не усещам това чувство , може би защото съм имала щастието да се докосна до една друга енергия ,която ми е дала много.
дори ,когато физическият ми контакт с нея прекъсна , бях на ясно , че енергията продължава своя път ..../визирам контакта си с ванга/.
времето на осъзнаване приключва ,идва времето на действие и света ще се обърне отново към исконното си право да живее в хармония със себе си и вселената.