Здравей Гост

Пустотата...

• 249 Отговора
  • 38624 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Пустотата...
« Отговор #140 -: Февруари 24, 2010, 09:20:03 am »
 Админе, точно нещата извън мен са ми проблем. Ни мъжко внимание ми липсва, ни любов, но не харесвам средата. Не ми харесва хора като А.Петров да са елит. Не ми харесва данъчните да не си вършат работата като хората и сега да мятам крачоли до НАП и вместо да ми се извинят за създадените ми главоболия по тяхна вина, да ме гледат като престъпник. Не  ми харесва факта, че въпреки редовното плащане на осигуровки пета година немога да се вредя с направление, защото когато намеря време за преглед видиш ли пъргавите пенсионери са опапали лимита. Такива неща, все извън мен са ми проблем.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Февруари 24, 2010, 10:13:57 am »
Vision- аз пък не можах да включа ;D

;D Не си само ти, освен че е скъсан билборда ...ама нали сме жени  ;D

Скъсан е, ама каквото трябва се вижда.  ;D Леле, ами ако бях мъж?  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Asol

• 4140
« Отговор #142 -: Февруари 24, 2010, 10:24:58 am »
 :unsure: Какво трябва се вижда   :unsure:...да сложа допълнителните очи ли  :P  ...под скъсаното се вижда скелето на билборда  - това отгоре ми прилича на устни или око ...  :-\ Друго не виждам.  Ако взимаме устните като символ на нещо  :rolleyes:  ;D ...де да знам вече какво му е посланието на билборда ...  Адресатът е друг просто  :P И пак изниква въпроса - какво продава маса неща   ;D

*

Nebesna

« Отговор #143 -: Февруари 24, 2010, 10:30:23 am »
:unsure: Какво трябва се вижда   :unsure:...да сложа допълнителните очи ли  :P  ...под скъсаното се вижда скелето на билборда  - това отгоре ми прилича на устни или око ...  :-\ Друго не виждам.  Ако взимаме устните като символ на нещо  :rolleyes:  ;D ...де да знам вече какво му е посланието на билборда ...  Адресатът е друг просто  :P И пак изниква въпроса - какво продава маса неща   ;D

За второто няма нужда да си извърташ главата просто...Трябва само да имаш по-развинтена фантазия. за този, който си има представа от анатомия е ясно, че някои детайли липсват. Но то и без това повечето мъже не знаят къде му е мястото на въпросния детайл...само са чували за него.

*

Asol

• 4140
« Отговор #144 -: Февруари 24, 2010, 10:33:58 am »
И какво излиза, че билборда приканва мъжете да стават професори  :P ;D ;D Това е интелектуален призив  ;D

*

Nebesna

« Отговор #145 -: Февруари 24, 2010, 10:35:45 am »
Малко четат, така е...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #146 -: Февруари 24, 2010, 06:12:16 pm »
Както се знае, природата не търпи празно пространство. Как се появи пустота, и се запълва с нещо, дето ни е най-близко...прочее гледам темата се отплесна накъмто секса.

*

Nebesna

« Отговор #147 -: Февруари 24, 2010, 06:46:09 pm »
Както се знае, природата не търпи празно пространство. Как се появи пустота, и се запълва с нещо, дето ни е най-близко...прочее гледам темата се отплесна накъмто секса.

Кайли, ние с тебе имаме натоварен втори дом, така че ще трябва да си изживеем кармата, свързана с материалните неща, да се научим да решаваме материалните си проблеми. Все повече започва да ми харесва максимата: "По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен".

*

kaily

• 5145
« Отговор #148 -: Февруари 24, 2010, 06:48:42 pm »
Хе хе, че на мен отдавна ми харесва тая максима.
 ;D
Ама сефте ми идва наум, че натоварен дом говори за материални проблеми.
Баф мааму.

*

Nebesna

« Отговор #149 -: Февруари 24, 2010, 06:56:50 pm »
Хе хе, че на мен отдавна ми харесва тая максима.
 ;D
Ама сефте ми идва наум, че натоварен дом говори за материални проблеми.
Баф мааму.

Не говори за материални проблеми, а за карма, която трябва да бъде изживяна.
Малки пари - малки проблеми, големи пари-големи проблеми.
На мен не ми трябват много, а достатъчно. Най-после мога да кажа, че ми стигат.
Сега трябва да измисля как за същите пари да работя по-малко. И това е проблем. ;D
« Последна редакция: Февруари 24, 2010, 07:00:52 pm от Небесна »

*

kaily

• 5145
« Отговор #150 -: Февруари 24, 2010, 07:02:08 pm »
Бе и аз искам да ми стигат.
И никога не съм оставала съвсем пък без пари.
Обаче ми писна да се боря за оцеляване.
Искам да си живея живота спокойно.
Ма е Синухе рече, че требе да проработя и чуждите пари с тоя осми дом.
Ама как да се докопам до чужди пари.
И после така ще ги отработя...

*

abroad

« Отговор #151 -: Февруари 24, 2010, 07:03:57 pm »
Някога имаше един английски астрологичен сайт, който за съжаление вече не съществува, който генерираше изключително добър индивидуален анализ на рождена карта има-няма 20-тина страници от типа Лиз Грийн, но платен в астро.ком...
Та, в този сайт наталното ми разположение Юпитер съвпад Венера във 2ри беше описано на кратко в стила easy come = easy go, или и по друг начин елегантно казано материално ще съм добре, но на хартия... ;D ;D ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #152 -: Февруари 24, 2010, 07:13:48 pm »
Интересно кво би казал тоя сайт за моя втори със стрелец на върха и вътре Меркурий в стрелец, а после Слънце, Юпитер и Сатурн в козирог и за капак Марс в рак в осми в точна опозиция на Юпитер.
Хем Юпитер вътре, хем върха на втори в стрелец, ама и хем Сатурн и тоя Марс отсреща.

*

abroad

« Отговор #153 -: Февруари 24, 2010, 07:17:31 pm »

Релокативно и по Кох четири от пет лични планети попадат в оста 2-8 и съвсем реално и буквално си се занимавам с парите на другите...., но без да са мои ;D
Та, тя работата с отработката има и други лица, дано си намериш твоето, че само то има значение...

*

Nebesna

« Отговор #154 -: Февруари 24, 2010, 07:31:50 pm »
Бе и аз искам да ми стигат.
И никога не съм оставала съвсем пък без пари.
Обаче ми писна да се боря за оцеляване.
Искам да си живея живота спокойно.
Ма е Синухе рече, че требе да проработя и чуждите пари с тоя осми дом.

И аз имам връзка между 2-ри и 8-ми дом. Господарите на 8-ми (Слънце и Луна) са ми във 2-ри дом. По втори дом са твоите лични материални ресурси, с които разполагаш. По 8-ми дом не са чуждите пари, а парите от партньорство. По 8-ми дом са общите пари. Лично аз винаги съм обичала да работя в малки групи и колективи, защото смятам, че колективното творчество е по-силно от личното творчество. Освен това в група хората се мотивират един-друг и се дърпат напред. Когато ги обединиш около кауза, още по-добре работят. Сега ми просветна, че създавайки фондацията, аз всъщност създадох един малък егрегор. Сега този егрегор си има име, отличителни знаци. Той съществува вън и независимо от мен. Има си натална карта, случват му сее събития. Аз му избрах рождена дата. Той е ЛИЦЕ. Юридическо, но все пак лице. Аз не харесвам изцяло наталната си карта, но тази организация ми дава други допълнителни възможности. По една чиста случайност аз заапълвам, чрез фондацията неща, които ми липсват на мен в натала. И това е станало съвсем несъзнателно. Например аз имам Венера, Меркурий в Риби. В талната карта на фондацията са в Дева. Моят натален Юпитер е в 8-ми дом, а този на фондацията - във 2-ри дом. Някак си имам усещането, че това ми дава допълнителни възможности, даже имам усещането, че съм надхитрила съдбата, което сигурно не е така, но усещането ми е такова. Понеже ние не можем да избираме дата на собственото си раждане, но можем да създадем организация, тогава когато си искаме...Минала е само 1 година дейност, а вече името ни започва да работи за нас.

Кайли, ако ти си контактен човек и имаш идеи, организирай си егрегорче.

*

kaily

• 5145
« Отговор #155 -: Февруари 24, 2010, 07:33:37 pm »
Ъхъ, личната сила си я интегрирах по втори.
Сега дойде време да стъпя на друго ниво.
В текста на Лилид имаше хасаж, дето като си свършиш работата, която имаш да вършиш, и после не знаеш какво да правиш и не ти се живее.
На мен лично много ми импонира.
Имах си духовни задачи за развитие, боричках се със себе си и света, имах си цел ... постигнах си я. Сега имам усещането, че целта на тоя ми живот е приключена, а не знам дали има втора след нея.
В духовните селения като свършиш предсрочно, прибират ли те или ти дават нова задача?
 :-\

*

kaily

• 5145
« Отговор #156 -: Февруари 24, 2010, 07:37:01 pm »
Кайла е повече от контактен човек.
Ма не ми върви с групи, цял живот съм действала почти изцяло сама.
Така се е случвало. Навремето много исках група, ма кат не ми се дава и не ми се дава, и ми умря това желание.
Пък и не се сещам на каква тема да е групата. Тъкмо днес си мислех, че изобщо не ми се работи в реала, искам да работя само със светлината.
Ма то щото днес го измислих, ум не ми го побира какво всъщност искам.

*

Nebesna

« Отговор #157 -: Февруари 24, 2010, 07:39:38 pm »

В духовните селения като свършиш предсрочно, прибират ли те или ти дават нова задача?
 :-\

Е, стига де! Ще те шамаря вече! никъде няма да ходиш. Може да се наложи да стоиш тука за назидание на останалите. ;D ;D ;D

*

Nebesna

« Отговор #158 -: Февруари 24, 2010, 07:41:14 pm »
Кайла е повече от контактен човек.
Ма не ми върви с групи, цял живот съм действала почти изцяло сама.
Така се е случвало. Навремето много исках група, ма кат не ми се дава и не ми се дава, и ми умря това желание.
Пък и не се сещам на каква тема да е групата. Тъкмо днес си мислех, че изобщо не ми се работи в реала, искам да работя само със светлината.
Ма то щото днес го измислих, ум не ми го побира какво всъщност искам.

Сигурно е заради неаспектираната Венера. Тююю!

*

abroad

« Отговор #159 -: Февруари 24, 2010, 07:41:51 pm »
Я, как неусетно запълнихме пустотата с........2ри дом ;D