Просто приеми, че някои хора имат нужда от теб, от твоите знания, от нещата с които можеш да им бъдеш полезна и че начинът, по който ти изнасяш всичко това, служи за коректив на нас.
Знам бе, не помниш ли колко пъти вече ви предлагам да ви стана гуру. Ма вие не щете и ме спирате от пътя, пък после аз виновна.

Ако не ми е дадено да бъда водач на тълпите, аз знам, усещам какво май ми е дадено. Ма то не е лесно...има разни хора, които стоят между оня свят и тоя, е Сърчо ако чете да каже как беше. Веднъж Хана там ми беше споменала, аз пак се натисках да съм нагуал и тя ме отряза, преди години беше, ма не помня как точно беше думата. Че освен нагуали има хора, които носят оттам тук. После и Подводни, после и по много други поводи.
4-то ниво на проработка на Плутон имаше много хубав израз - хора на такова ниво могат да променят света просто работейки със самите себе си. Това е теорията на хаоса или принципа на пеперудата - малко изменение в един незначителен фактор води до огромни изменения в крайния резултат.
От години искам да седя и да си бъркам в носа, блаженствайки и с абсолютната убеденост, че това ще се отрази позитивно върху външния свят. Че работата ми е да медитирам или блея.
Уф, сложно е за обяснение.
Сега обаче работата е там, че за да осъществя това, трябва да осигуря финансово семейството си, за да не ги мисля.
А и това е в крайна сметка форма на магия, какъв променител на света ще съм, като не мога да си променя даже личното благоденствие.
тогава Helo e права от теб енергия навън не може да излезе Wink а можеш ли да приемаш в момента?
Това не го доразбрах точно? Ни приемам ни предавам. ...шегувам се
Ми квото идва, идва отвътре и отгоре, а квото пращам, май пак натам пращам, пък то отвътре после си знае пътя навън и накъдето трябва.