Здравей Гост

Пустотата...

• 249 Отговора
  • 38773 Прегледи
*

Nebesna

Re:Пустотата...
« Отговор #160 -: Февруари 24, 2010, 07:46:02 pm »
Я, как неусетно запълнихме пустотата с........2ри дом ;D

Око да види, ръка да пипне. Проработвам си квадрата на светилата с Нептун.

*

Helo

« Отговор #161 -: Февруари 24, 2010, 08:10:09 pm »
Кайла е повече от контактен човек.
Ма не ми върви с групи, цял живот съм действала почти изцяло сама.
Така се е случвало. Навремето много исках група, ма кат не ми се дава и не ми се дава, и ми умря това желание.
Пък и не се сещам на каква тема да е групата. Тъкмо днес си мислех, че изобщо не ми се работи в реала, искам да работя само със светлината.
Ма то щото днес го измислих, ум не ми го побира какво всъщност искам.

Сигурно е заради неаспектираната Венера. Тююю!

Не, заради Плутон е.

*

abroad

« Отговор #162 -: Февруари 24, 2010, 08:45:58 pm »
Интересно кво би казал тоя сайт за моя втори със стрелец на върха и вътре Меркурий в стрелец, а после Слънце, Юпитер и Сатурн в козирог и за капак Марс в рак в осми в точна опозиция на Юпитер.
Хем Юпитер вътре, хем върха на втори в стрелец, ама и хем Сатурн и тоя Марс отсреща.

Може би, би казал: А, как си с даването?

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #163 -: Февруари 24, 2010, 09:49:08 pm »
Защо заради Плутон, Хело?

С даването съм много добре - раздавам акъл наляво и надясно, наяве и насън. Съвсем безплатно при това.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #164 -: Февруари 24, 2010, 11:31:53 pm »
Я, как неусетно запълнихме пустотата с........2ри дом ;D

:P понякога явно работи... подозирам, че kaily притъпява усещанията си по този начин- натоварено 2 домче и пълна глава с мисли
« Последна редакция: Февруари 24, 2010, 11:36:54 pm от Kaya »
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

kaily

• 5145
« Отговор #165 -: Февруари 25, 2010, 09:27:37 am »
Не притъпявам, търся активно из себе си какво точно трябва да направя.
Едно ми е мъгляво отвсякъде и ровичкам, човъркам из всичките си чувства, усещания, мисли, карми, спомени, преживявания - разрохквам почвата така да се каже.
Ако нещо трябва да поникне, отгоре почвата трябва да е разорана, иначе няма да може да пробие.
Чакам просветление.
Диря опорна точка.
Знам ли какво правя, ама водя активна вътрешна кампания.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #166 -: Февруари 25, 2010, 09:41:56 am »
тогава Helo e права от теб енергия навън не може да излезе ;) а можеш ли да приемаш в момента?

« Отговор #167 -: Февруари 25, 2010, 10:08:07 am »
    :blink: Кайли, вчера си мислех за теб - за твоя Плутон на МС. Ако в живота ти не е дадено - да си водач на тълпите, значи имаш друг път. Хем на МС хем съвпад със СЛВ - което ще рече че пътя ти в този живот, към който се стремиш съзнателно, а и кармичен такъв е свързан с трансформации на личността. Значи в момент, в който си мислиш че си разбрала всичко, тотално всичко ще се срива, за да търсиш нов отговор...за да можеш да проникнеш и на други нива - и никой не е казал, че това трябва да бъде само във вертикална посока. А и в Дева - подвижен знак, дом на комуникации и работа. Просто приеми, че някои хора имат нужда от теб, от твоите знания, от нещата с които можеш да им бъдеш полезна и че начинът, по който ти изнасяш всичко това, служи за коректив на нас.

*

kaily

• 5145
« Отговор #168 -: Февруари 25, 2010, 11:02:02 am »
Цитат
Просто приеми, че някои хора имат нужда от теб, от твоите знания, от нещата с които можеш да им бъдеш полезна и че начинът, по който ти изнасяш всичко това, служи за коректив на нас.

Знам бе, не помниш ли колко пъти вече ви предлагам да ви стана гуру. Ма вие не щете и ме спирате от пътя, пък после аз виновна.  :'(

Ако не ми е дадено да бъда водач на тълпите, аз знам, усещам какво май ми е дадено. Ма то не е лесно...има разни хора, които стоят между оня свят и тоя, е Сърчо ако чете да каже как беше. Веднъж Хана там ми беше споменала, аз пак се натисках да съм нагуал и тя ме отряза, преди години беше, ма не помня как точно беше думата. Че освен нагуали има хора, които носят оттам тук. После и Подводни, после и по много други поводи.
4-то ниво на проработка на Плутон имаше много хубав израз - хора на такова ниво могат да променят света просто работейки със самите себе си. Това е теорията на хаоса или принципа на пеперудата - малко изменение в един незначителен фактор води до огромни изменения в крайния резултат.
От години искам да седя и да си бъркам в носа, блаженствайки и с абсолютната убеденост, че това ще се отрази позитивно върху външния свят. Че работата ми е да медитирам или блея.
Уф, сложно е за обяснение.
Сега обаче работата е там, че за да осъществя това, трябва да осигуря финансово семейството си, за да не ги мисля.
А и това е в крайна сметка форма на магия, какъв променител на света ще съм, като не мога да си променя даже личното благоденствие.

Цитат
тогава Helo e права от теб енергия навън не може да излезе Wink а можеш ли да приемаш в момента?

Това не го доразбрах точно? Ни приемам ни предавам. ...шегувам се
Ми квото идва, идва отвътре и отгоре, а квото пращам, май пак натам пращам, пък то отвътре после си знае пътя навън и накъдето трябва.

*

Uran

• 6041
« Отговор #169 -: Февруари 25, 2010, 11:18:36 am »
 Aз познавам и други хора с Плутон около МЦ. При тях (според мен) това се изяввява като отъркване в хора със съмнителна репутация, но силни. Не са самите те част от мафията или каквото било там, но някакси им харесват тези среди, начинът им на живот и всъщност ....печелят чрез такива хора.

« Отговор #170 -: Февруари 25, 2010, 11:43:42 am »
   Ами предполагам, че трябва да се вземе в предвид в кой знак е самия Плутон, ако беше на трон в Скорпион и в съвпад с МС - тогава - всичко писано за Плутон щеше да се прояви навярно в пълна сила....

*

kaily

• 5145
« Отговор #171 -: Февруари 25, 2010, 12:02:38 pm »
О не, аз пък от такива хора бягам като от огън, естествено отвъртре ми идва. На млади години даже несъзнателно го правех и не се замислях.
помня, че по едно време си мислех, че съм обладана от дявола образно казано, щото ме канеха в партията, а аз виках не и не, абсурд
И преди да знам за духовното и за партията, аз инстинктивно бягах, а умът ми дуднеше, че си бягам от късмета.
Та при мен това е много ясно изразено - беж краченца от всички с тъмнина в сърцето.

*

abroad

« Отговор #172 -: Февруари 25, 2010, 12:05:50 pm »
Aз познавам и други хора с Плутон около МЦ. При тях (според мен) това се изяввява като отъркване в хора със съмнителна репутация, но силни. Не са самите те част от мафията или каквото било там, но някакси им харесват тези среди, начинът им на живот и всъщност ....печелят чрез такива хора.

То само един Плутон не стига, особено ако по друг начин има акцент върху 2ри дом - ценностната система

*

Kaya

• 2893
« Отговор #173 -: Февруари 25, 2010, 12:26:10 pm »
 здрасти "найтири" ;D

*

kaily

• 5145
« Отговор #174 -: Февруари 25, 2010, 12:26:29 pm »
В момента говоря и мрънкям, защото оттук подочуя нещо, оттам попрочета нещо - търся. И като търся в книжките, видеото, прочетеното, така и вас човъркам, щото то все отнякъде изскачат зайци и картинката някак се понамества.
Демек говоря щото човъркам себе си и човъркам обкръжението...което според някои е пак част от мен и изобщо оплетена работа.
Бе с две думи, получавам от вас идеи или странично разбиране, щото като погледнеш на нещата от различни страни, е по-вероятно да се докопаш до същността.

*

Nebesna

« Отговор #175 -: Февруари 25, 2010, 12:31:33 pm »
Сега обаче работата е там, че за да осъществя това, трябва да осигуря финансово семейството си, за да не ги мисля.
А и това е в крайна сметка форма на магия, какъв променител на света ще съм, като не мога да си променя даже личното благоденствие.

В момента не говори ли натално Слънце във 2-ри дом в съвпад с транзитен Плутон в Козирог ?

*

kaily

• 5145
« Отговор #176 -: Февруари 25, 2010, 12:41:13 pm »
Чета Холографската вселена и тя едно към едно говори същото, което и Ошо.
А на всичко отгоре ми подадоха да гледам и филма Тайната, за който питах в езотерични филми и Синухе ме светна.
Препоръчвам ви го.
Науката не изследва света, науката го създава. На субквантово ниво няма нищо определено, всичко се създава в момента, в който го погледнем.
Така казват - един учен даже се беше изразил, че непрекъснато има чувството, че зад гърба му всичко е първичен бульон, супа, обаче никога не може да го хване, щото в момента, в който се обърне да го погледне, той втвърдява вселената и тя придобива познатите очертания.

А за лесния живот няма начин да няма такава опция. Преди 30 години за първи път го формулирах така - На козирозите всичко им се удава трудно. Затова на мен ще ми се удаде трудно да му намеря цаката как да ми стане лесно.
Чат ли си - хем се самоформатирах, хем това не ми е идея от днес.
Трябва да я реализирам, щото иначе всичките ми уж постижения и цели стават напразни.
Трябва да му намеря цаката на лесното, щото така съм програмирала моя бульон от холограмата.

*

kaily

• 5145
« Отговор #177 -: Февруари 25, 2010, 12:55:39 pm »
Не ти е било времето за тях.
И аз въпреки че 30 години се боря с тоя въпрос, и въпреки че преди няколко години приятели настоятелно ми препоръчваха Холографската вселена, отказвах да я прочета.
Чак сега ми се причете.
То в днешно време информацията не е скрита, а точно наопаки - лежи открито навсякъде и е толкова много, че има информационен потоп....в който информацията сама скрива себе си.

« Отговор #178 -: Февруари 25, 2010, 02:03:31 pm »
    :blink: За това харесвам китайската поговорка : "Най-тъмно е под лампата".....съответно най-простите неща са най-сложни и обратно....Просто по някакъв начин трябва да сменим ъгъла, от който гледаме на нещата, по този начин те автоматично ще се променят...Само че на някои хора им е дадено да улавят информацията в полет, а на други години да им вкарват в главата - не става.

*

Asol

• 4140
« Отговор #179 -: Февруари 25, 2010, 02:05:11 pm »
kaily, при толкова желание от твоя страна за партньорска връзка, заеднене и все в тази насока ...що не ти го "сервира" Вселената - визирам филма "Тайната" ?