Здравей Гост

Северен възел - транзити

• 108 Отговора
  • 31349 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Северен възел - транзити
« Отговор #40 -: Декември 22, 2011, 11:03:37 pm »
Сещам се как се чудех дали пък няма да се появи "мъжът на моя живот", когато Северният възел ми транзитираше в съвпад със Слънцето (през 2006 г.). Нищо подобно не се случи, дори нямаше запознанство с човек, който да изиграе важна роля в живота ми, не се сещам да е имало пропуснати шансове или някакви по-специални уроци. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Grace

• 2257
« Отговор #41 -: Декември 22, 2011, 11:05:43 pm »
Уран не е лична планета. Тук под внимание трябва да се вземат предвид най-вече домовете и значението на възлите през тях. Виж, дирекция или транзит на Уран към възлите вече е друга работа .  :blink:
А по отношение на работата, гледай транзитите  :blink: 

*

Grace

• 2257
« Отговор #42 -: Декември 22, 2011, 11:11:12 pm »
Сещам се как се чудех дали пък няма да се появи "мъжът на моя живот", когато Северният възел ми транзитираше в съвпад със Слънцето (през 2006 г.). Нищо подобно не се случи, дори нямаше запознанство с човек, който да изиграе важна роля в живота ми, не се сещам да е имало пропуснати шансове или някакви по-специални уроци. :)

явно това с планетите не работи толкова буквално, защото Северния като ми мина през Луната не ме запозна с жена.. :blink: но признавам, имаше много други по-силни индикатори за среща. и сериозно, Селест Тийл разглежда възлите като trigger на събитията, а не като фактор, който сам по себе си определя събитие. Но подчертава преминаването им през осите като един от най-значимите периоди в живота на човек.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #43 -: Декември 22, 2011, 11:11:28 pm »
Уран не е лична планета. Тук под внимание трябва да се вземат предвид най-вече домовете и значението на възлите през тях. Виж, дирекция или транзит на Уран към възлите вече е друга работа .  :blink:
А по отношение на работата, гледай транзитите  :blink:

Това , че не е лична планета уран не я прави незначима в натала...Ако е управител на кардиналните оси в картата то ...тя има в пъти по-голямо значение от която и да било лична след светилата...
И да...има хора, които не могат да вибрират на честотите след Сатурн...,но в този форум не вярвам да се срещат такива.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

venerra

• **
  • 1416
    • http://hristu.net/
« Отговор #44 -: Декември 23, 2011, 01:46:23 pm »
При транзит на Лун.възли към наталните ми планети и АСЦ/ДСЦ ,МЦ/ИЦ винаги съм имала събития свързани с любовни взаимоотношения...
И аз така, но възлите ми са елемент от 5-ти и 11- ти дом. По натал са ми там.
Направи живота си такъв, какъвто го искаш, за да му се насладиш напълно.
Погледнеш ли навън, мечтаеш, погледнеш ли навътре - пробуждаш се. - Карл Юнг

« Отговор #45 -: Декември 23, 2011, 06:16:01 pm »
Сега като се връщам назад, когато заминавах в Кипър оставих мъжо тука, беше много труден период.Сега погледнах,че тогава ЮЛВ прави съвпад с АЦ-то  ;)

Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

*

abroad

• 2187
« Отговор #46 -: Декември 23, 2011, 06:20:08 pm »
хмм..то е ясно, че само този транзит не е достатъчен, но не ми се вярва преминаване на възел през АСЦ да не се комбинира с други фактори и да не даде събитие. това е важен събитиен индикатор;

не искам да те разочаровам (което, всъщност разочарова и мен самата), но е факт
нито през Венера (У5), нито през У7, ни през АС
погледнах и обратното движение - СЛВ през ДС, заедно с него Нептун прави точен съвпад Венера, Путон на АС, Уран тригон Сатурн в 7, Сатурн тригон Венера, Юпитер секстил Марс на К5 - нищо общо с любовни и такива обвързващи отношения, ама нищо...

та не е от това искам да кажа
ти кажи защо :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #47 -: Септември 01, 2012, 07:41:20 am »
При мен Нептун транзитира СЛВ от миналата година септември някъде и ми донесе Нептунов тип човек. През Ас пък ми премина транзитния СЛВ, а сега прави съвпад с наталния Нептун. Така че в момента съм с транзитен Нептун върху натален СЛв и транзитен СЛВ върху натален Нептун. А наталните СЛв и Нептун правят тригон помежду си.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #48 -: Септември 01, 2012, 09:21:51 am »
Освен да си кажем "честито" ,защото от онзи ден са в скорпион-телец.
Дано наистина бъде "честито".
С нищо особено не мога да се похваля,като транзитираха през стрелец-близнаци и то в 5-11 домове.
Нищо.
Скоро ще бъдат активирани 4-10дом при мен.
Много аспекти ме чакат, и то съвсем наближават.
В началото съвпади с луна,марс,по-късно венера :lol:
« Последна редакция: Декември 15, 2013, 09:05:14 pm от Milkyway »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #49 -: Септември 01, 2012, 10:08:00 am »
Чакам ги аз да се върнат по рождените си позиции. Около рождения ми ден, ще съвпадне събитието със Сатурн на Слънцето ми... Възлите в 10/4, Сатурн в 9ти... Тегли ме назад, към друга дестинация, и към един мъж. Да видим.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #50 -: Февруари 08, 2013, 11:27:27 am »
Как може да се прояви опозицията на транзита на северен възел с венера.Т.е съвпад на южен с венера :lol:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #51 -: Февруари 08, 2013, 02:46:03 pm »
 При теб какво управлява Венера?

И аз много искам да знам. При мен Венера е У12, У1 и У8. Какво носи опозицията в такъв случай? Няма да е точна опозицията, но с Венера и ЮЛВ ще съвпаднат и транзитните У6 и 7 и У 9 и 11. Какво би могло да означава това? Пак ли промяна в работата  ;D ;D ;D ;D Дано не е.......
Замислям се - всъщност, променям поста за втори път  ;D След като ЮЛВ ми съвпадне с Венерата в 7ми, при наличие на посочените транзитни управители там, дали събитието ще е свързано с предпоставки за постоянна връзка (У7 + У9 и У11 - втори брак в зависимост от школата) или ще е свързано с работата по У6 и У11 - отношения в 7 дом.
Изключвам здравето в 6 дом, тъй като няма други свързани домове.
Целият проблем, който пропускам и си затварям умишлено очите обаче е, че Хирон натално ми съвпада с Венерата  ;D

« Последна редакция: Февруари 08, 2013, 03:26:48 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #52 -: Февруари 08, 2013, 02:53:14 pm »
Момичета,добре че сте вие,за да проверя градуса на тр.възел. :P При мен в момента е в опозиция на Слънцето-У1.

*

Grace

• 2257
« Отговор #53 -: Февруари 08, 2013, 05:27:17 pm »
Как може да се прояви опозицията на транзита на северен възел с венера.Т.е съвпад на южен с венера :lol:

няма ли някой с Венера в Близнаци или Рак да сподели от личен опит ?
принципно, възможните проявления са - раздяла, завръщане на човек/връзка от миналото, финансови разходи и пр.

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #54 -: Февруари 08, 2013, 06:32:42 pm »
Аз имам Венера в Рак и при мен се прояви ,точно както Grace e споменала,като завръщане на човек от миналото с когото имах връзка.Да питам някой преживявал ли е съвпад на дир.MC  със  Северния  възел  и дир.IC  с Южния възел?
« Последна редакция: Февруари 08, 2013, 06:38:48 pm от karita »

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #55 -: Февруари 08, 2013, 06:42:51 pm »

няма ли някой с Венера в Близнаци или Рак да сподели от личен опит ?
принципно, възможните проявления са - раздяла, завръщане на човек/връзка от миналото, финансови разходи и пр.

Раздяла :) .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Grace

• 2257
« Отговор #56 -: Февруари 08, 2013, 07:01:29 pm »
karita, завръщането на този човек означава ли, че подновихте връзката си ?

santi, надявах се да не чета за раздяла ...:)

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #57 -: Февруари 08, 2013, 07:10:38 pm »
Грейс, при мен се случва сравнително често, така че може и да пренебрегнеш думите ми :) .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен

*

Grace

• 2257
« Отговор #58 -: Февруари 08, 2013, 07:26:48 pm »
Грейс, при мен се случва сравнително често, така че може и да пренебрегнеш думите ми :) .

явно Венерата ти е в Близнаци :) но, за жалост ЮЛВ често си означава точно раздяла, освобождаване от нещо. при теб Венера има ли пряко касателство към партньорските домове?

*

karita

• *
  • 231
« Отговор #59 -: Февруари 08, 2013, 07:29:45 pm »
karita, завръщането на този човек означава ли, че подновихте връзката си ?

santi, надявах се да не чета за раздяла ...:)
Не ,не я подновихме ,макар че  и аз и той имахме  желание ,но просто в един момент реших ,че отрицателните емоции от преди ми бяха дошли в повече .Може би и се чувствах прекалено наранена   ,но по това време  имах и опозиция на Плутон към Венера ,тя е все още действаща ,но вече разходяща
Грейс ,какво мислиш за съвпад на Дир MC със Сев.възел и Дир.IC с Южния