Здравей Гост

Северен възел - транзити

• 108 Отговора
  • 31307 Прегледи
Re:Северен възел - транзити
« Отговор #20 -: Март 03, 2010, 08:24:30 am »
тригона на транзитния СЛВ , към плутон и уран спохождал ли ви е? , а към МЦ :blink: и нещо интересно последвало от аспекта :blink:.

при мен предстой, ма първо ме спохождат мисли, после ме спохожда напрежение и очакване и накрая
идва дежаву, предварително почувствано, но не изживяно ;D
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #21 -: Март 03, 2010, 08:38:12 am »
да тригона на транз св към плутон -любовна среща ( не се обяснява само от този транзит); с тригона към уран - нищо интересно

Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #22 -: Март 05, 2010, 01:10:59 pm »
така като гледам , май само конюкцията на транзитния северен възел с планета работи....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #23 -: Март 05, 2010, 03:30:13 pm »
Северен съвпад Сатурн във втори на какво е?  :-[
Сатурн управлява трети.

« Отговор #24 -: Март 06, 2010, 08:17:52 am »
Северен съвпад Сатурн във втори на какво е?  :-[
Сатурн управлява трети.

:rolleyes: може среща със стабилизиращ/ограничаващ/авторитетен/препятстващ фактор
в живота ти, материализиран във формата на човек, който ще работи върху твоята ценностна система в духовно- материален план, извънземните моля да не участват
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #25 -: Март 06, 2010, 11:25:48 am »
Па може и вярно да е, таман току що се "запознах" с Михаил Лайтман и Кабалата. От години не бях посягала към духовното, бях решила, че ми стига и до гуша ми е дошло.

*

zuzu

• 23
« Отговор #26 -: Ноември 04, 2010, 05:47:49 pm »
транзитния сев.възел прави савпад с трнзитния плутон в10 дом козирог.по натална карта правят секстил.плутон е 7 дом 7гр.везни а сев.възел е  9 дом 3гр. стрелец.скоро по_транзит двата възела ще направят савпад в стрелец и опозиция на наталния южен възел 3 дом близнаци.какво може да се очаква.

*

Santi

« Отговор #27 -: Ноември 04, 2010, 05:54:10 pm »
Като говорим за възли, скоро като сменят знака ще са ми в/у Слунцето(у7) . По принцип знам, че тр.ЮЛВ в/у Слънце или светила не е на добре( може някоя беля на главата да ти дойде), ама знам ли .

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #28 -: Ноември 07, 2010, 02:08:55 pm »
така като гледам , май само конюкцията на транзитния северен възел с планета работи....

съвпада на 13-ти между тр. плутон и слв в съвпад с нат. венера, какво ще кажете?

Re: Северен възел - транзити
« Отговор #29 -: Ноември 15, 2011, 03:04:46 pm »
Транзитния северен възел ще ми направи съвпад с наталния Нептун 9 дом Стрелец и възвръщане съвпад  с наталния северен възел 9 дом Стрелец.След това ще направи тригон към Мерк. Юпитер Слънце 1 дом Овен и секстил към Плутон 7 дом Везни.Какво ли може да се очаква при такива съвпади и аспекти.  Може би при възвръщане на наталното си място ще има някакви събития знам ли??? :blink: :blink: :blink:
гледай акъла на другите сами да си открият грешките но си върви по-своя път!!!

« Отговор #30 -: Декември 22, 2011, 09:42:53 pm »
 Добре,че има тема за възлите,за да ги погледна.Северен възел е точно върху слънцето ми :o Все още няма събитие,но няма важен момент в живота ми без акцентирани възли.

*

abroad

• 2187
« Отговор #31 -: Декември 22, 2011, 09:45:32 pm »
смятате ли, че в повечето случаи можем да го разглеждаме като индикатор за обвързване ?

съвсем не :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #32 -: Декември 22, 2011, 09:49:38 pm »
смятате ли, че в повечето случаи можем да го разглеждаме като индикатор за обвързване ?

:blink: по принцип ли говориш или имаш опит ?

*

abroad

• 2187
« Отговор #33 -: Декември 22, 2011, 10:13:44 pm »

:blink: по принцип ли говориш или имаш опит ?

по принцип и от опит, няма как само по един тр. СЛВ да предвиждаме
а иначе, освен всичко останало СЛВ е в 1, в знака на АС, У7 също в 1 и точен съвпад Слънце - в резултат никакво транзитно обвързване :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #34 -: Декември 22, 2011, 10:23:46 pm »
хмм..то е ясно, че само този транзит не е достатъчен, но не ми се вярва преминаване на възел през АСЦ да не се комбинира с други фактори и да не даде събитие. това е важен събитиен индикатор;

*

Stella

• 7765
« Отговор #35 -: Декември 22, 2011, 10:34:14 pm »
хмм..то е ясно, че само този транзит не е достатъчен, но не ми се вярва преминаване на възел през АСЦ да не се комбинира с други фактори и да не даде събитие. това е важен събитиен индикатор;

Скоро преживях преминаване на СЛВ през Асц. - никакво събитие нямах. специално си го наблюдавах.
Обърнах му специално внимание, понеже на наша съфорумка по същото време ЮЛВ премина през 1-ви дом и даде раздяла с неин партньор. Та тя ми заостри вниманието - нашите оси са обърнати.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #36 -: Декември 22, 2011, 10:36:41 pm »
Транзитът на възлите сам по себе си може да не носи събития, ако не се засече с други предиктивни техники.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #37 -: Декември 22, 2011, 10:40:03 pm »

Скоро преживях преминаване на СЛВ през Асц. - никакво събитие нямах. специално си го наблюдавах.
Обърнах му специално внимание, понеже на наша съфорумка по същото време ЮЛВ премина през 1-ви дом и даде раздяла с неин партньор. Та тя ми заостри вниманието - нашите оси са обърнати.

Не е задължително да има събитие само по единия от възлите...Възможно е , да е минал преди това през аспект с управителите на оста при съфорумката...Още повече става дума за Юлв...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #38 -: Декември 22, 2011, 10:50:24 pm »

аз бих изразила малко по-различно мнение при теб, Стела  :blink: трябва да гледаме на транзита по скоро като на период, време, през което се случва нещо по отношение на връзките...А при теб не е като да няма  :blink:
не е задължително да е събитие от типа на - "срещнах бъдещия си мъж тогава". а и понякога събитията се оценяват от дистанцията на времето.
и да кажа, че изобщо не е задължително да говорим само за интимни партнъорства.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #39 -: Декември 22, 2011, 10:58:12 pm »
Северен възел транзитира точно върху неаспектиран
мажорно Уран в 6-дом ( Уран е съвпад с Кету, при синът ми )
и в същото време има обрат на възлите - не знам, какви " събития" да очаквам по 6-дом
( след като е без работа - не вярвам точно сега да си намери )  :mellow:
Ако имаше работа, щях да преположа, че може да я загуби, ама като няма  ;D
Естествени минерали и амулети